View Full Version : Тя предпочита вибратора си пред мен!
Отказва да го прави с мен от както за РД и подарих вибратор. С мен не свършвала така, както с него, това ми каза ](*,)
be happy
12-19-2006, 14:32
male,tq napravo te e razbila.lele,4ak nemoga da si predstavq,kak e mogla da ti kaje takova ne6to.mislq,4e trqbva da q popita6,dali o6te iska da e s teb,ili rabotata opira samo da sexa.
alexxgold
12-19-2006, 14:41
#-o :? Ами.... :-k хммм.... :idea: ОБЛЕЧИ СЕ КАТО ГОЛЯМ ВИБРАТОР! :) ?! :roll:
Едно решение, пич! Хващаш книжките, избродваш форума и трупаш знания. Дай й нещо, което вибраторът не може да й даде (малко доминиране, това-онова ;))
LOL, сещаш се колко ревнувах крака си, когато партньорката ми за първи път мастурбира на него! Направо ми идеше да го отрежа! :lol:
Едно решение, пич! Хващаш книжките, избродваш форума и трупаш знания. Дай й нещо, което вибраторът не може да й даде (малко доминиране, това-онова ;))
LOL, сещаш се колко ревнувах крака си, когато партньорката ми за първи път мастурбира на него! Направо ми идеше да го отрежа! :lol: не всичко го пише в книгите я малко поне за момент спри да четеш и се огледай да видиш какво е на околко...
BUBU_to4ka_TO
12-19-2006, 15:29
ти пък как ще й подариш вибратор.....
както и да е...
кажи й че ако те насочва и ти казва какво иска ще й харесва много повече с теб отколкото с вибратора...
{Poison}
12-19-2006, 15:30
Ако някой е "дърво",ако иска всичките книги за секс и това-онова да прочете-No Change,всичко е отвътре или те бива или не.
Я да ви видим..
Вие откъде знаете за G-точката? А повечето пози, които ползвате? Нали от телевизия, приятели, интернет, книжки? Не вярвам някой от вас да е открил 69 след като е правил секс за първи път :twisted:
Пък, не дай си боже, някой да практикува extreme sex просто ей-така. Безотговорно е!
Момичето не иска да прави секс с него => няма възможност да практикуват. А на него му е необходимо да я вкара на тясно и да я скъса от секс. Единствената алтернатива е предварителната подготовка.
malka_sladuranka
12-19-2006, 15:50
защо не се опитате да съчетаете секса и вибратора...може да се получи нещо интересно
alexxgold
12-19-2006, 15:53
LOL, сещаш се колко ревнувах крака си, когато партньорката ми за първи път мастурбира на него! Направо ми идеше да го отрежа! :lol: не всичко го пише в книгите я малко поне за момент спри да четеш и се огледай да видиш какво е на околко...
А най-яко е да си чел, за да виждаш повече и по-различен смисъл в нещата..."наоколо". Не ме разбирайте погрешно, аз почти нищо не съм чел. 8-[ Но се смятам за достатъчно умен и чел, за да твърдя това относно четенето :roll: .
~~`MaLaK-b3b40`~~
12-19-2006, 16:14
zemi i vibratora :smt005
Отказва да го прави с мен от както за РД и подарих вибратор. С мен не свършвала така, както с него, това ми каза ](*,)
Смени гаджето брато , тва е неуважение !
zemi i vibratora :smt005
:smt005 :smt005 :smt005
еми зарежи я :? щом харесва играчка пред теб :? или пък понатрупай малко опит
Losser-a
12-19-2006, 18:39
И за какво и подари тоя вибратор не мога да разбера :-k
Може да го е разбрало като послание "Обравяй се сама" или "е*и се в г*за" и сега да ти отмъщава.Не прави такива грешки [-X
П.С....Ооооо а може би си искал да го правите 3-мата, а \:D/
JoeBanana
12-19-2006, 18:48
сам си се закопал копеле :mrgreen: ся па ти си купи една гумена путка да я дразниш :mrgreen:
Вибратора е на батерии нали? Се нещо може съвсем случайно да се прецака, се пак жените не са спец по "бялата" техника :lol: Или ако има адаптер, ами пак съвсем случайно се е обелила една жичка, която по време на заниманията си може да се допре до съседната и да даде една хубава искра, от която на нея ще и мине мерака повече да го използва и ще опре пак до мъжката ръка, която да и помогне. Е, не само ръка.... :)
Вибратора е на батерии нали? Се нещо може съвсем случайно да се прецака, се пак жените не са спец по "бялата" техника :lol: Или ако има адаптер, ами пак съвсем случайно се е обелила една жичка, която по време на заниманията си може да се допре до съседната и да даде една хубава искра, от която на нея ще и мине мерака повече да го използва и ще опре пак до мъжката ръка, която да и помогне. Е, не само ръка.... :)
Само внимавай да не я изпържиш много, че после за нищо няма да става :smt005
No|Problem
12-19-2006, 19:32
haha...ami kupi si izkusvena va*ina i se opitai da q nakarsh da
revnuva :-D
kaji i da si go zavre v gaza
ахахахаха... егати измишлиотините.
ами включете вибратора в секса.Така хем ще и направиш максим.удоволствие,хем и ти ще се облажиш. :wink:
да ти дам пример: моя редовно си пуска пръстчетата там долу,а аз съм го хванала за х@я и той така се надървя докато ме гледа как се гърча от кеф,че в повечето случаи му трябва едно пъхване "вътре" и е свършил.
Вместо ръка ползвайте вибратора,ако харесва анален пък трябва да я пратиш на 10-тото небе,запушваш и и двете дупки и си правите кефа.
Я на мен да ми подарят вибратор...лелелелелел :mrgreen:
защо не се опитате да съчетаете секса и вибратора...може да се получи нещо интересно
на една мисловна вълна сме :wink:
predloji i ne6to, koeto i haresva super mnogo, a s vibratora ne go moje
i naistina zemi da po4ete6 ne6to- knijki, forumi i t.n. i t.n. .
Тва като ония тъп лаф,подари на гаджето си чехли и вибратор,ако не и харесат чехлите,да са ебе в гъза!
А замислял ли си се защо го предпочита?
Хахаха ебати преебавката :smt016 \:D/ :smt046
споко на вибратора все някога ще му сфършат батериите :lol:
Тя ше му сака 2 лева за нови :lol:
mravkata_z
12-20-2006, 18:31
ббеее я стига глупости! Или те ебав аили си непоправимо зле(кеото едвлаи е така)
Значи аз си имам въбратор от около 2 месеца...(подарък за 4рд :-D )
и воупще няма нищо общо с оригинала, по никъв начин не може да го замени(нищо че е малко по голям)
И само няколко пъти съм го ползвала самичка..от тогава на сам винаги сме тримата в леглто и е много възбуждащо и за 2мата! Просото наистина го използвайте като секс изграчка- за 2ма :D
mmm. postavi q v situaciq na izbor-ili teb ili vibratora...toi vibratora do edno vreme, ama nakarq 6te iskada po4uvstva ne6to toplo i istinskov sebe si...
xahxahxha ami gadno da ti e...kak shte i podarish vibrator e kret....100% si iskal da si napravish maitap s neq ama mai na teb ne ti e tolkova smeshno
muxahxhaxha :twisted:
Всеки би предпочел вибратора си пред теб...
Много мразя хленчещи мъже.
hahavteen
12-21-2006, 14:40
Всеки би предпочел вибратора си пред теб...
Много мразя хленчещи мъже.
Suglasna sum! :roll:
Направете си тройка :mrgreen:
panterata
12-22-2006, 11:41
амии просто като е с вибатора и знае как и е най-хубаво и т.н свършва задължително, може.. по няколко пъти.. а с теб може да не е така.. а и ако вече се е самозадоволявала после може да не и се прави секс.. абее от една страна си е малко гадничко... но вината в основно в теб ,а ти трябва най-добре да поговориш с нея -да се поспре малко ;) също да станеш и ти по добър, защото можеш да и дадеш мн мн неща които той не може. като разнообразявате с пози , действия , места.. правите по-нестандартни неща и т.н. просто се отдай на въображението си ;) а може докато правите секс да включите и г-н Вибраор с вас :)