.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Объркан
    Guest

Тя предпочита вибратора си пред мен!

Отказва да го прави с мен от както за РД и подарих вибратор. С мен не свършвала така, както с него, това ми каза

be happy
    Guest
    male,tq napravo te e razbila.lele,4ak nemoga da si predstavq,kak e mogla da ti kaje takova ne6to.mislq,4e trqbva da q popita6,dali o6te iska da e s teb,ili rabotata opira samo da sexa.

Град
    Варна по принцип, но сега в Студентски град
    Ами.... хммм.... ОБЛЕЧИ СЕ КАТО ГОЛЯМ ВИБРАТОР! ?!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Едно решение, пич! Хващаш книжките, избродваш форума и трупаш знания. Дай й нещо, което вибраторът не може да й даде (малко доминиране, това-онова )

LOL, сещаш се колко ревнувах крака си, когато партньорката ми за първи път мастурбира на него! Направо ми идеше да го отрежа!

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Едно решение, пич! Хващаш книжките, избродваш форума и трупаш знания. Дай й нещо, което вибраторът не може да й даде (малко доминиране, това-онова )

LOL, сещаш се колко ревнувах крака си, когато партньорката ми за първи път мастурбира на него! Направо ми идеше да го отрежа!
    не всичко го пише в книгите я малко поне за момент спри да четеш и се огледай да видиш какво е на околко...
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Повече от фен
    ти пък как ще й подариш вибратор.....
    както и да е...
    кажи й че ако те насочва и ти казва какво иска ще й харесва много повече с теб отколкото с вибратора...

Фен
    Град
    Свищов
    Ако някой е "дърво",ако иска всичките книги за секс и това-онова да прочете-No Change,всичко е отвътре или те бива или не.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Я да ви видим..

Вие откъде знаете за G-точката? А повечето пози, които ползвате? Нали от телевизия, приятели, интернет, книжки? Не вярвам някой от вас да е открил 69 след като е правил секс за първи път

Пък, не дай си боже, някой да практикува extreme sex просто ей-така. Безотговорно е!

Момичето не иска да прави секс с него => няма възможност да практикуват. А на него му е необходимо да я вкара на тясно и да я скъса от секс. Единствената алтернатива е предварителната подготовка.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    защо не се опитате да съчетаете секса и вибратора...може да се получи нещо интересно

Град
    Варна по принцип, но сега в Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    Цитирай Първоначално написано от shizzle

не всичко го пише в книгите я малко поне за момент спри да четеш и се огледай да видиш какво е на околко...
    А най-яко е да си чел, за да виждаш повече и по-различен смисъл в нещата..."наоколо". Не ме разбирайте погрешно, аз почти нищо не съм чел. Но се смятам за достатъчно умен и чел, за да твърдя това относно четенето .

zemi i vibratora
    Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!

Голям фен

Re: Тя предпочита вибратора си пред мен!

Цитирай Първоначално написано от Объркан
    Отказва да го прави с мен от както за РД и подарих вибратор. С мен не свършвала така, както с него, това ми каза
    Смени гаджето брато , тва е неуважение !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ~~`MaLaK-b3b40`~~
    zemi i vibratora
    Teo

Голям фен
    Град
    trqvna
    еми зарежи я щом харесва играчка пред теб или пък понатрупай малко опит

Re: Тя предпочита вибратора си пред мен!

Цитирай Първоначално написано от Объркан
    И за какво и подари тоя вибратор не мога да разбера
    Може да го е разбрало като послание "Обравяй се сама" или "е*и се в г*за" и сега да ти отмъщава.Не прави такива грешки

П.С....Ооооо а може би си искал да го правите 3-мата, а \/

Супер фен
    Град
    Мбабане
    сам си се закопал копеле ся па ти си купи една гумена путка да я дразниш

`flash
    Guest
    Вибратора е на батерии нали? Се нещо може съвсем случайно да се прецака, се пак жените не са спец по "бялата" техника Или ако има адаптер, ами пак съвсем случайно се е обелила една жичка, която по време на заниманията си може да се допре до съседната и да даде една хубава искра, от която на нея ще и мине мерака повече да го използва и ще опре пак до мъжката ръка, която да и помогне. Е, не само ръка....

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от `flash
    Вибратора е на батерии нали? Се нещо може съвсем случайно да се прецака, се пак жените не са спец по "бялата" техника Или ако има адаптер, ами пак съвсем случайно се е обелила една жичка, която по време на заниманията си може да се допре до съседната и да даде една хубава искра, от която на нея ще и мине мерака повече да го използва и ще опре пак до мъжката ръка, която да и помогне. Е, не само ръка....
    Само внимавай да не я изпържиш много, че после за нищо няма да става
    Teo

Повече от фен
    haha...ami kupi si izkusvena va*ina i se opitai da q nakarsh da
    revnuva

Град
    plovdiv
    kaji i da si go zavre v gaza
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Guest
    ахахахаха... егати измишлиотините.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    ами включете вибратора в секса.Така хем ще и направиш максим.удоволствие,хем и ти ще се облажиш.
    да ти дам пример: моя редовно си пуска пръстчетата там долу,а аз съм го хванала за х@я и той така се надървя докато ме гледа как се гърча от кеф,че в повечето случаи му трябва едно пъхване "вътре" и е свършил.
    Вместо ръка ползвайте вибратора,ако харесва анален пък трябва да я пратиш на 10-тото небе,запушваш и и двете дупки и си правите кефа.
    Я на мен да ми подарят вибратор...лелелелелел
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    защо не се опитате да съчетаете секса и вибратора...може да се получи нещо интересно
    на една мисловна вълна сме

Град
    Varna
    predloji i ne6to, koeto i haresva super mnogo, a s vibratora ne go moje
    i naistina zemi da po4ete6 ne6to- knijki, forumi i t.n. i t.n. .

Фен
    Град
    У Нас!
    Тва като ония тъп лаф,подари на гаджето си чехли и вибратор,ако не и харесат чехлите,да са ебе в гъза!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си