- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя предпочита вибратора си пред мен!
Отказва да го прави с мен от както за РД и подарих вибратор. С мен не свършвала така, както с него, това ми каза![]()
male,tq napravo te e razbila.lele,4ak nemoga da si predstavq,kak e mogla da ti kaje takova ne6to.mislq,4e trqbva da q popita6,dali o6te iska da e s teb,ili rabotata opira samo da sexa.
![]()
Ами....
хммм....
ОБЛЕЧИ СЕ КАТО ГОЛЯМ ВИБРАТОР!
?!
![]()
Едно решение, пич! Хващаш книжките, избродваш форума и трупаш знания. Дай й нещо, което вибраторът не може да й даде (малко доминиране, това-онова)
LOL, сещаш се колко ревнувах крака си, когато партньорката ми за първи път мастурбира на него! Направо ми идеше да го отрежа!![]()
не всичко го пише в книгите я малко поне за момент спри да четеш и се огледай да видиш какво е на околко...Първоначално написано от shizzle
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Ако някой е "дърво",ако иска всичките книги за секс и това-онова да прочете-No Change,всичко е отвътре или те бива или не.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Я да ви видим..
Вие откъде знаете за G-точката? А повечето пози, които ползвате? Нали от телевизия, приятели, интернет, книжки? Не вярвам някой от вас да е открил 69 след като е правил секс за първи път![]()
Пък, не дай си боже, някой да практикува extreme sex просто ей-така. Безотговорно е!
Момичето не иска да прави секс с него => няма възможност да практикуват. А на него му е необходимо да я вкара на тясно и да я скъса от секс. Единствената алтернатива е предварителната подготовка.
защо не се опитате да съчетаете секса и вибратора...може да се получи нещо интересно
А най-яко е да си чел, за да виждаш повече и по-различен смисъл в нещата..."наоколо". Не ме разбирайте погрешно, аз почти нищо не съм чел.Първоначално написано от ачката
Но се смятам за достатъчно умен и чел, за да твърдя това относно четенето
.
zemi i vibratora![]()
Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!
еми зарежи ящом харесва играчка пред теб
или пък понатрупай малко опит
И за какво и подари тоя вибратор не мога да разбераПървоначално написано от Объркан
![]()
Може да го е разбрало като послание "Обравяй се сама" или "е*и се в г*за" и сега да ти отмъщава.Не прави такива грешки![]()
П.С....Ооооо а може би си искал да го правите 3-мата, а \/
сам си се закопал копелеся па ти си купи една гумена путка да я дразниш
![]()
Вибратора е на батерии нали? Се нещо може съвсем случайно да се прецака, се пак жените не са спец по "бялата" техникаИли ако има адаптер, ами пак съвсем случайно се е обелила една жичка, която по време на заниманията си може да се допре до съседната и да даде една хубава искра, от която на нея ще и мине мерака повече да го използва и ще опре пак до мъжката ръка, която да и помогне. Е, не само ръка....
![]()
Само внимавай да не я изпържиш много, че после за нищо няма да ставаПървоначално написано от `flash
![]()
Teo
haha...ami kupi si izkusvena va*ina i se opitai da q nakarsh da
revnuva![]()
kaji i da si go zavre v gaza
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
ахахахаха... егати измишлиотините.
ами включете вибратора в секса.Така хем ще и направиш максим.удоволствие,хем и ти ще се облажиш.![]()
да ти дам пример: моя редовно си пуска пръстчетата там долу,а аз съм го хванала за х@я и той така се надървя докато ме гледа как се гърча от кеф,че в повечето случаи му трябва едно пъхване "вътре" и е свършил.
Вместо ръка ползвайте вибратора,ако харесва анален пък трябва да я пратиш на 10-тото небе,запушваш и и двете дупки и си правите кефа.
Я на мен да ми подарят вибратор...лелелелелел![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
на една мисловна вълна смеПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
predloji i ne6to, koeto i haresva super mnogo, a s vibratora ne go moje
i naistina zemi da po4ete6 ne6to- knijki, forumi i t.n. i t.n. .