View Full Version : va6ite seks?
kotence_f
12-19-2006, 18:14
4uvali li ste va6ite da pravqt seks???? az li4no sm gi 4uvala nqkolko pati i mi ide6e da se hvarlq ne ot 8 etaj mi ot neznam kade ujasno e... i ako ste gi 4uvali.. pokazvali li ste im po nqkakav na4in 4e ste 4uli .... kak se 4ustvate ... e takiva raboti :) spodelete
Wyobshte ne me int kwo prawqt nashte :) :D
хаха и мене общо взето
никога не съм ги чувала но ако бях нямаше да го покажа :oops: :lol:
Overwhelming
12-19-2006, 18:17
Че майка ми и баща ми не се понасят един друг особено много откакто се помня....така че.... :? ...не,не съм :D ....
kotence_f
12-19-2006, 18:20
mi da vi kaja i men samata ne me interesuva i estestveno ne iskam da stavam svidetelka na tova ama ... to prosto taka se polu4ava .. emi ujasno e ebasi ................
SinisterDoll
12-19-2006, 18:21
mila_pila
12-19-2006, 18:21
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50413&highlight=%E4%E8%ED%EE%E7%E0%E2%F0%E8
И по-лоши неща има от това да чуеш че ваще правят секс...например че правят секс с любовниците си... :wink: Абе голямо чудо, много ясно че правят, представи си на тях какво им е, някакви дечурлига им висят денонощно на главата, все да се стискат, да се крият, да мълчат...не го приемай толкоз навътре. Те ако те чуят тебе вече едва ли ще е толкоз весело.Иначе ако са по отворени- обърни го на майтап, подметни че ако продължават така ще им трябва нов матрак или нещо подобно. :mrgreen:
kotence_f
12-19-2006, 18:31
of abe znam 4e e normalno oba4e .... posle ebasi mama ne moga da q pogledna ... emi izvinqvam se ama li4nite raboti da si gi pazqt za tqh ne sm dlajna da gi slu6am ... napravo kato 4uq za seks mi se povra6ta ....
Има далавера ако ваще още правят секс- имат нужда от усамотяване, което значи че имаш шансове да те пускат да спиш в приятелки и други такива глупости...Погледни от добрата страна. Щото иначе, ако става дума за брат/сестра може да ги изнудваш там да не ги издадеш, ама ваще няма как да ги измуфтиш нещо \:D/ Пък и що да не можеш да погледнеш майка ти- те нали не знаят че си ги чула все пак.
DeViL`s_Daughter
12-19-2006, 18:38
ujas tva e gadno.... ne sum gi 4uvala i vijdala i ne iskam,6toto 6e se izdraifam sigurno :?
kotence_f
12-19-2006, 18:40
o da 6te me puskat da spa v priqtelki ... na mama tva i e tolko tranno... napravo ... po dobre da ne govora 4e se qdosvam :)
{Poison}
12-19-2006, 18:51
Не ме интересува какво правят,не съм го чувала,ама това е нещо нормално и няма нищо странно.
kotence_f
12-19-2006, 18:52
e znam 4e e normalno ... ama .. ne go pojelavam na nikoi
IlLuSi0nS`
12-19-2006, 18:59
не съм чувала.. ама като бях на 8-9 някаде влязох в стаята докато го правеха хахахах и май тфа беше момента когато разбрах за секса хаха щото после ми обясниха че тфа е израз на любов м/у мъжа и жената и бла бла.. се пак бях малко и се стреснах хахахаха мн смешна случка хаха
JoeBanana
12-19-2006, 19:00
дръти са вече :mrgreen:
{Poison}
12-19-2006, 19:02
хахаха "дърти",да те видим теб като станеш на тези години няма ли да ти се ще
JoeBanana
12-19-2006, 19:06
хахаха "дърти",да те видим теб като станеш на тези години няма ли да ти се ще
ела след 35 години да пробваме :mrgreen:
Razbiram te napulno - i az sum gi chuvala moite i mi stana verno nqkvo gadno i sutrinta ne moga d apogledna nito maika nito tatko :oops: znam che e normalno am avse pak mi stana kofti malko i az nz zashto :smt017
kotence_f
12-19-2006, 19:25
emi kak nqma da ti stane kofti .... tva sa si li4ni raboti... ne slu4aino horata ne se ebat po ulicite... :)
No|Problem
12-19-2006, 19:31
az sum gi fashtal da se natiskat tai che....
Хахаха и то не само 1 път :smt005
И честно казано, не ми беше проблем.Скоро не съм, ама нормално, остаряха вече, бързо се морят :D :D :D
Много ми е странно, дамите как се отвращават от това.Не виждам нищо ужасно.Те, ако ви хванат да правите секс, да повръщат ли? :D
malka_sladuranka
12-19-2006, 19:51
леле сещам се за 1 път къпех се и явно излезнах по-рано отколкото очакваха...направих се на разсеяна и се скрих в друга стая докато се облекат :oops: много неудобно ми стана...ама като се сетя колко пъти са ме прекъсвали...нека им :smt011
преди майка ми и гаджето й правиха секс в моята стая (сега живеем на др място) и няколко пати ми се е случвало да се събудя посреднощ понеже съм жаден или ми са пикай и стоя като вдървен докато не свършват и после изчаквам майка ми да почне да хърка и отивам да си свърша работата..последния пат толкоз ми са пикаешеееееееееееее ,че се реших и изведнаж си праснах главата у стената (леглото е до стената,а й си ударих ръката де не съм тъп :) ) и майка ми отиде до мен да ме пита ко стана и общо взето им спрях секса ама поне си пуснах чучура :mrgreen:
Не съм ги чувала, а и предпочитам да не ги чувам.. няма да е много приятно :roll:
И по-лоши неща има от това да чуеш че ваще правят секс...например че правят секс с любовниците си... :wink: Абе голямо чудо, много ясно че правят, представи си на тях какво им е, някакви дечурлига им висят денонощно на главата, все да се стискат, да се крият, да мълчат...не го приемай толкоз навътре. Те ако те чуят тебе вече едва ли ще е толкоз весело.Иначе ако са по отворени- обърни го на майтап, подметни че ако продължават така ще им трябва нов матрак или нещо подобно. :mrgreen:
грешка! Най-гадното е да чуваш как родителите ти се оправят. Представи си да чуваш как баба ти и дядо ти се оправят. Да влезеш без да искаш и да видиш как дядо ти прави орална на баба ти или обратното :smt078
Иначе не ми се е случвало, ама съседите отгоре имам чувството че ще паднат някой ден при нас от толкова скърцане на леглото... тря им дам пари да го сменят че немо спъ деба... :smt011 :smt011 :smt013 :smt013
Е, па, хващал съм ги нашите не веднъж и всеки път много ме е напушвал смях :D Като бях по-малък баща ми плаваше и всеки път като се върнеше.. :) Или един път ни разлюля много мощно заметресение и като наскочихме всички, родителите ми не могат да сварят да си наметнат нещо :twisted: После се оказа, че ги е хванало точно в сюблимния момент :lol: :lol: :lol:
Ама нещата се обърнаха, де. Сега те мен слушат и сгащват :oops:
hahavteen
12-20-2006, 07:27
I az moite sum gi 4yvala i sum gi hva6tala mn puti..Nai-gadnoto be6e predi 2 godini kato vidiah kak priatelkata na ba6ta mi my pravi svirka #-o .Toi syper mn se pritesni i daje posle mi dade pari "da si imam" :-D :smt005
I az moite sum gi 4yvala i sum gi hva6tala mn puti..Nai-gadnoto be6e predi 2 godini kato vidiah kak priatelkata na ba6ta mi my pravi svirka #-o .Toi syper mn se pritesni i daje posle mi dade pari "da si imam" :-D :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
той обесни ли ти ьзащо ти ги дава тия пари?
-DeliciouS-
12-20-2006, 07:29
Ами как да се чувствам? Нали ако не правеха секс, нямаше да се появя на бял свят ;п нека си правят хората, ама до сега не съм ги хващала/чувала и се радвам, ако ги чуя ще ми стане некфоо 8-[ Ама ще ми мине :)
strange__
12-20-2006, 07:48
Чувала съм ги ест,но за какво да ми става гадно?! Мене щъркел не ме е носил все пак :wink: По-добре е секс да правя,от колкото да се карат :-) Поне знам,че си се обичат мамчето и татето :-D
Lov3Don`tCosT
12-20-2006, 07:49
Az pbk otkakto sam zachenata mama i tate savsem sa zabravili kakvo e sex.To e i za moe dobro hich ne iskam i da gi chuvam [-X
Не съм ги чувал и виждал,слава богу - не мога да си представя как баща ми се труди с тоя корем на бременен в 27-мия месец :smt005
Сигурно вече не го правят,и двамата са в критическата...
Наште не си ги и представям да правят секс - тресе ги крити4еската пък и без тва се мразят от години.. :-k
и аз нашите не си ги представях...... :-D :-D :-D
абе супер си че ги 4ува6 поен го правят още те и моите са така :D :D :D
и за кво ти става гадно е баси ти се едно не праи6 секс и като се омъжиш ко заради децата си янам да прави6 ли ??? :lol: :lol: :lol:
Да преди ги чувах.Не можех да спя от тях винаги ме събуждаха! :twisted: Не съм ги виждала, а и не искам, защото ще ми стане много неудобно предполагам. Иначе сега от една - две години не съм ги чувала :) хаха
ми достатъ4но съм голяма.. не не съм ги 4увала и не искам да мисля какво правят все ми е едно.,..
само дето се ядосах на мама 4е ми "гепи" 3 дюрекса без да знам.. е после ми каза 4е е било "спешно в нужда".. ама това са си 3 лв ;(
miloto_girl_4e
12-20-2006, 19:11
Има такава темичка :wink:
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50413&highlight=%E4%E8%ED%EE%E7%E0%E2%F0%E8