View Full Version : Дифузер
™bLaCk`RoSe™
12-19-2006, 20:53
Може да ви се стори малко тъп въпрос,но как точно се използва дифузера на сешоара?Как да сложа косата така че да се накъдри.Днес се опитвах,но определено нищо не направих.Ще съм ви много благодарна да ми обесните как точно се използва :wink:
аз оня ден се мъчих с това нещо но уви. :(
Joey Tempest
12-20-2006, 01:33
Ами доколкото знам, докато ти е мокра косата, я мажеш с пяна, после я натъпкваш в тази приставка (дифузера) и сушиш. Само внимаваш да не си изгориш кожата на главата и корените съответно. Поне така съм виждал да го правят жените. Аз не си правя такива манипулации, въпреки че съм правокос, ххаха. :-D
Успех! :-D :D
Kisses_P
12-20-2006, 09:05
Еми аз като се изкъпа, я подсушавам косата със кърпа, мажеш я с някакъв стилизиращ продукт/ аз го правя с един гел/ след това си навеждаш главата на долу, събираш косата на топка и я намушкваш с дифузера. малее и аз какво обяснение дадох. Нали там пуснаш на най-слабата степен на сешоара и държиш така известноо време.После пускаш косата, правиш нова топка на друго място и пак я намушкваш с дифузера. :smt016 е много съм добра в обясненията :smt005 :smt005 дано си ме разбрала
Да, ама не става с тея обикновените дифузери.Трябва ти професионален,защото иначе не се получава.
™bLaCk`RoSe™
12-20-2006, 11:26
Златни сте.Мерси много за обяснението.Вчера доста се мъчих,и накрая си изправих косата :lol: Ще се опитам и дано направя нещо
{Poison}
12-20-2006, 11:32
Златни сте.Мерси много за обяснението.Вчера доста се мъчих,и накрая си изправих косата :lol: Ще се опитам и дано направя нещо
Ама с дифузер не се изправя а се начупва.
strange__
12-20-2006, 11:59
До колкото разбрах тя не се е справила с дифузера и за това после я е изправила :shock: :wink:
™bLaCk`RoSe™
12-20-2006, 12:05
До колкото разбрах тя не се е справила с дифузера и за това после я е изправила :shock: :wink:
Точно :wink:
Kisses_P
12-20-2006, 12:57
ето едно клипче http://www.videojug.com/film/how-to-blow-dry-curly-hair сигурно ще ти е от полза, макар че аз не го правя точно така, а си събирам косата на топка и я набучвам на дифузера и го държа близо до корените и след това косата ми е на масурчета а не като на клипчето..
Lorraine
12-23-2006, 06:25
Ами доколкото знам, докато ти е мокра косата, я мажеш с пяна, после я натъпкваш в тази приставка (дифузера) и сушиш. Само внимаваш да не си изгориш кожата на главата и корените съответно. Поне така съм виждал да го правят жените. Аз не си правя такива манипулации, въпреки че съм правокос, ххаха. :-D
Успех! :-D :Dам то е точно така..
™bLaCk`RoSe™
12-23-2006, 14:05
Мм сега се направих и стана...повече от чудесно.Мерси много на всички :smt016
BLaCk_LaDY_
12-23-2006, 21:36
black rose dai nqkoi pic sys pricheskata,zashtoto iskam da postigna tozi efekt,no neshto ne stava...
Lorraine
12-24-2006, 08:34
Мм сега се направих и стана...повече от чудесно.Мерси много на всички :smt016 Еее мацка браво! :P
™bLaCk`RoSe™
12-24-2006, 19:11
black rose dai nqkoi pic sys pricheskata,zashtoto iskam da postigna tozi efekt,no neshto ne stava...
Мила нямам снимка да ти покажа не се снимах.Просто го направих така както ми обясниха и стана много готино.Мойта коса мнг трудно приема каквато и да е форма,но с дифузера стана супер.