View Full Version : хващали ли сте ваще доакот се е..т???
абе нз ко им става на моите двама но от няколко месеца имам чувството че се е..т секи ден! :smt005 мен не ме бурка де само им завиждам :lol: дайе 2 пъти ги сварих странното беше че изобшо не се смутиах а си продулйиха пред мен ! Като излязох се спуках да се хиля :mrgreen: те са кум 50-те тва следствие на хормони ли е че се ки ден го правятпук до скоро не беше така ? хахахха разкжете ако имате няки подобни историики да се посмеем заедно :smt005 :D
panterata
12-20-2006, 10:23
абе нз ко им става на моите двама но от няколко месеца имам чувството че се е..т секи ден! :smt005 мен не ме бурка де само им завиждам :lol: дайе 2 пъти ги сварих странното беше че изобшо не се смутиах а си продулйиха пред мен ! Като излязох се спуках да се хиля :mrgreen: те са кум 50-те тва следствие на хормони ли е че се ки ден го правятпук до скоро не беше така ? хахахха разкжете ако имате няки подобни историики да се посмеем заедно :smt005 :D много се съмнявам родителите ти да не са се смутили.. и абсолютно не вярвам че са продължили пред теб.. а иначе не съм "хващала наще"..
Overwhelming
12-20-2006, 10:45
Пускането на една тема по 9999 пъти май стана мода :roll: ....
Че майка ми и баща ми не се понасят един друг особено много откакто се помня....така че.... :? ...не,не съм :D ....
абе нз ко им става на моите двама но от няколко месеца имам чувството че се е..т секи ден! :smt005 мен не ме бурка де само им завиждам :lol: дайе 2 пъти ги сварих странното беше че изобшо не се смутиах а си продулйиха пред мен ! Като излязох се спуках да се хиля :mrgreen: те са кум 50-те тва следствие на хормони ли е че се ки ден го правятпук до скоро не беше така ? хахахха разкжете ако имате няки подобни историики да се посмеем заедно :smt005 :D
Една странна случка
Един некрофил беше влязъл в Тийн Проблем форума и беше писал за тва как гледа как майка му и баща му които са около 50-те докато правили секс, и на него му ставало и после се смял като олигофрен и родителите му се чудели дали въобще е тяхно дете или са го разменили още в родилното по погрешка. Много смешно нали?
Една странна случка
Един некрофил беше влязъл в Тийн Проблем форума и беше писал за тва как гледа как майка му и баща му които са около 50-те докато правили секс, и на него му ставало и после се смял като олигофрен и родителите му се чудели дали въобще е тяхно дете или са го разменили още в родилното по погрешка. Много смешно нали?
:lol: да
No|Problem
12-20-2006, 18:39
ne sum slava bogu 8)
miloto_girl_4e
12-20-2006, 20:29
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50413&highlight=%E4%E8%ED%EE%E7%E0%E2%F0%E8 :wink: