View Full Version : Пози
Искам да ви питам.Коя поза е най одачна за девствено момиче.Искам да влезе по лесно.Дайте некви идей
Sasha2k8
12-20-2006, 15:08
ami nz...az purvia put bqh otdolu... :P
gangbang
12-20-2006, 15:17
Искам да ви питам.Коя поза е най одачна за девствено момиче.Искам да влезе по лесно.Дайте некви идей
Мисионерската.
theworldleader
12-20-2006, 15:17
Останал съм с впечетлението, че на задна влиза по лесно..
malka_sladuranka
12-20-2006, 15:23
ми..мисионерската май е хубава ама аз лично 1вия път бях аз отгоре и ми беше добре така :-D
Мисионерска или жената отгоре. Всичко си зависи от момичето. ("задна прашка" някак си не ме кефи за първи път, не съм и пробвал.. ама пък нацелването и контролът са по-лесни :lol: )
по-добре ти(ако си момиче де) да си отгоре че да си контролираш проникването :)
shadow4e
12-20-2006, 18:35
по-добре ти(ако си момиче де) да си отгоре че да си контролираш проникването :)
И аз мисля, че така е по-добре за момичето, може би първо мисионерска и след 1-2 минути преминете на ездачка.
А задната определено не е подходяща за първия път. За момчето усещането ще е по-голямо, обаче момичето няма да се чвства толкова добре според мен.
i az mislq 4e zadne e izobshto podhodqshta za 1vi put , zashtoto taka vliza celiq i momicheto shte go boli.Az lichno purviq put bqh otgore i sama si kontrolirah neshtata...
Мисионерска или жената отгоре. Всичко си зависи от момичето. ("задна прашка" някак си не ме кефи за първи път, не съм и пробвал.. ама пък нацелването и контролът са по-лесни :lol: ) аз ли4но препоръ4вам отгоре или мисионерска с възглавни4ка под дупето :) И НЕ на ЗАДНА-тя е много приятна но за по нататъка :)
mravkata_z
12-20-2006, 20:11
мии аз го направих на задна.......и смятам че тя е най-безболезнена, по простата причина че е най-естествена и логично природата си знае работата- да сте виждали някои животни да го правят в мисионерската!?
bulgarche
12-20-2006, 20:14
Останал съм с впечетлението, че на задна влиза по лесно..
Е нормално - това е животинската поза, при която най-точно си съвпадат пениса и влагалището.
Поза не можга да препоръчам, не съм специалист по девствените :evil: :smt013
МИСИОНЕРСКА!
krem4et0
12-21-2006, 08:41
Мисионерската. Мъчих се 2 пъти отгоре и ме боля зверски и нищо не стана.
macka123
12-21-2006, 12:21
и аз съм на мнение мисионерската
panterata
12-21-2006, 13:30
и аз съм на мнение мисионерската и аз :)
hahavteen
12-21-2006, 14:35
Misionerskata :roll:
Останал съм с впечетлението, че на задна влиза по лесно..Да,но е по-болезнено за момичето.Мисля,че мисионерската.
freaky_FK
12-21-2006, 20:33
otdolu :)
D1v`Petel
12-22-2006, 01:56
69 :smt016 :-D
ПС: Ем класическата(мисионерскат� �) май е най - отдачна в такива случаи