Влез

View Full Version : kakvo da napravq?

confusedd
12-20-2006, 20:31
HI :)
problemut mi e sledniqt - hodq s 1 mom4e ot 2 sedmici i ne6to, prez koito sme se vijdali 3-4 puti tui kato sega e na lager. Problemut e 4e kato 4e li toi se privurza prekaleno mn kum men... vseki den se 4uvame i postoqnno povtarq kolko mu lipsvam i kolko mnogo durjal na men, a az mai ne durja na nego hi4... i opredeleno ne mi lipsva tolkova mnogo... smis lipsva mi ama ne 4ak tolkova mnogo. Naistina ne znam kakvo da pravq - dali da ostana s nego i da vidq dali nqma da se poqvqt 4uvstva i ot moq strana ili da prekratq vruzkata predi toi da se e privurzal prekaleno mnogo i da mu razbiq sarceto :?: :?

ЛуДо_вЛюБеН
12-20-2006, 20:40
За такива неосъзнати личности като тебе отговора е:

"da prekratq vruzkata predi toi da se e privurzal prekaleno mnogo i da mu razbiq sarceto"

Щом момчето има такива силни чувства и ги показва, не е заслужил да му разбиеш сърцето!

Потърси твоята половинка или му кажи поне че ти трябва време за да обмислиш ситуацията, за да не съжалявате и двамата някой ден!

Scarabey
12-20-2006, 20:44
Някои хора мечтаят за такова момче....но както и да е ако чувствата не са взаимни го скъсай поне няма да се привърже прекалено много

OrientalecaStasy
12-20-2006, 21:49
HI :)
problemut mi e sledniqt - hodq s 1 mom4e ot 2 sedmici i ne6to, prez koito sme se vijdali 3-4 puti tui kato sega e na lager. Problemut e 4e kato 4e li toi se privurza prekaleno mn kum men... vseki den se 4uvame i postoqnno povtarq kolko mu lipsvam i kolko mnogo durjal na men, a az mai ne durja na nego hi4... i opredeleno ne mi lipsva tolkova mnogo... smis lipsva mi ama ne 4ak tolkova mnogo. Naistina ne znam kakvo da pravq - dali da ostana s nego i da vidq dali nqma da se poqvqt 4uvstva i ot moq strana ili da prekratq vruzkata predi toi da se e privurzal prekaleno mnogo i da mu razbiq sarceto :?: :?

po dobre nedei se samozalagva 6te stane po lo6o i za 2mata...

Th3WildAng3l
12-20-2006, 22:37
Прекрати връзката !!!

koalka
12-21-2006, 08:18
Трябва да си по-наясно с чувствата ти.Ако имаш такива бъдете заедно!

kofti_nick
12-21-2006, 08:21
Чи ти , ако нямаш чувства ко праиш с него ? Така лъжеш себе си и него ...

bungle
12-21-2006, 08:27
С моя човек и двамата нямахме чувства в началото.
А сега сме 11 месеца заедно.
Те чувствата не се появяват така бързо..само от 2 седмици ходите,баси.2 седмици са НИЩО.

pampers
12-21-2006, 08:32
С моя човек и двамата нямахме чувства в началото.
А сега сме 11 месеца заедно.
Те чувствата не се появяват така бързо..само от 2 седмици ходите,баси.2 седмици са НИЩО.

съгласна съм!!!:)