View Full Version : istinskoto priqtelstvo ili parvata istinska lubof
zdr mili4ki.mn mi e zle imam ogromna nujda ot pomo6t!!!imam dve nai dobri fr no ednata zamoina za dr darjava a s dr se sblijihme stra6no mn no......tq tragna s edin moi fr ot klasa mi-bqha zaedno 2 meseca dokato toi skasa s neq za6toto bil vluben v men!!!dosega imah edno gadje predi nqkolko meseca no bqhme zaedno 7 dena i vraskata ni be6e pove4e kato fars a ne kato vraska.ne e imalo nikakfi 4uvstva.a sega tova mom4e kazva 4e me obi4a naistina no fr mi e adski razstroena pla4e postoqnno za6toto tq go obi4a a toi iska men.strah q e da ne q predam i men me e strah da ne go napravq i da zabravq si4ko mejdu nas.tova mom4e bilo tipi4no rasgoneno jenkar4e-o6te ne e skasal s gadjeto si no e tragnal s druga.no 4uvstvam 4e kam mene ima serizni 4uvsttva no dr vikat 4e ne sam prava i 4e ne sam ispitvaa istinska lubov no ne sam i ispitvala i golqmata bolka sled skasvaneto.tq razbira 4e iskam da sam s nego no kazva 4e nqma da prejivee da vijda nai dobrata si priqtelka s mom4eto koeto tq obi4a a to q e naranilo tolkova mnogo.pomognete me mili4ki koe e po vajno znam 4e e priqtelstvoto no iskam mn da ispitam istinska trapka s mom4e koeto haresvam mn.HELP ME PLEASEEEE! ne spiram da pla4e moqta fr sa6to-neznae kakfo 6te izbera as sa6to ne znam se o6te.imam nujda ot pomo6t [/i]
PaChanGa_GiRl
12-21-2006, 11:10
Ооооооо имам една приятелка със същия проблем, но нейната приятелка я разбира и тя вероятно ще тръгне с момчето. Но в твоя случай.. щом си говорила с приятелката си и тя не го одобрява, според мен по-добре е да не го правиш. Обаче за мен тва е глупост, не си струва да разваляте това приятелство, която от вас тръгне с него, така или иначе накрая пак вие двете ше си останете. Не наранявай приятелката си.. всъщност зависи и ти какъв човек си, ама нали знаеш... "живей за себе си,ако искаш да живееш за другите". Ти решаваш,миличка. :)
Успех! ;)
pussycat
12-21-2006, 14:11
Ami 6tom iska6 da tragne6 s tova mom4e napravi go. Da priqtelkata ti go obi4a no ti qvno iska6 da bade6 s nego a tq 6tom ti e pr bi trqbvalo da te razbere. Kakvo tq ne iska li da bade6 6tastliva? A sa6to taka trqbva da razbere 4e tova mom4e haresva teb a ne neq. Spored men tragni s nego no parvo govori s pr ti i q nakarai da se opita da te razbere... :roll:
На твое място не бих тръгнала с момчето.защото на приятелката ти ще й е адски гадно,повярвай!
nikinkaaa
12-21-2006, 14:53
Приятелството за мен е по-важно , зашото приятелите са за цял живот , а гаджето за 1 месец и му биеш шута или той на тебе!
LP_girl_14
12-21-2006, 15:02
Според мен трябва да прецениш кое е по-важно за теб!Това да запазиш приятелството си или да тръгнеш със въпросното момче!Просто постави всичко на везните и вземи решение!НО ако за теб той е просто момче което ти допада,нямаш силни чувства към него недей да прецакваш приятелската си !Наистина,с това няма да накараш въпросното момче да се влюби в нея,но поне нека мине време и тя спре да мисли за него!Освен тва сте от един клас и ще се получаш супер сконфузни ситуации :? Незнам,но аз лично бих предпочела приятеслтвото!Ти си тази която взима решението,така че направи го и послушай сърцето и съвестта си :wink:
ami milichka to4no i az nz no vse pak tq ti e priqtelka da kajem tragnesh s nego i tq se razcypi sled vreme kusate no tq nqma da ti prosti i shte q zagybish zaradi nekfo mom4e
f drygiq slu4ei ako ti e priqtelka trqbva da te razbere 4e go obi4ash i 4e iskash da bydesh s nego.shtom toi ne ispitfa nishto kum neq tq ne moi da og varne ili da mu zabrani da te obi4a :) ti reshavash kakvo da pravish pomisli dobre
VSICHKO GASNE VSICHKO MRE NO PRIQTELSTVOTO NE
sunny_girl16
12-21-2006, 18:06
Ако тя ти е истинска приятелка няма да ти попречи да бъдеш щастлива, даже и да й е гадно в началото.
SPored men purvo trqbva da preceni6 do kolko tova momi4e tie priqtelka, Sled tova da preceni6 dali mom4eto si struva. No spored men ot tova koeto razbrah s tova momi4e ste dobri priqtelki a mom4eto e jenkar, PO dobre otreji mom4eto i si badete priqtelki s momi4eto. Nedei da zarqzva6 priqtelstvoto mi za tova da opita6 ot 4ustvoto da si obi4an i da obi4a6... Prsoto ne si zalsujava, iz4akai ima vreme [pone taka si misq] 100% i drugo mom4e 6te te haresa... i to 6te si struva mnogo pove4e ot tova mom4e. Ne dai si boje trugne6 s nego i toi ti napravi su6tiq nomer, taman si se vlubila v nego i go obi4ka6 i toi da ti kaje... ami az haresvam edisi koq tvoq poznata. Kat e obi4al teb da ne e truval s priqtelkata ti. Togava nqmalo da ima tozi problem. Sega mislq 4e prosto trqbva da go otreje6[ no vse pak si preceni do kolko tq ti e dobra priqtelka, i do kolko toi samiq moje da ti e priqtel] . Uspeh ;)