Влез

View Full Version : Moje li da mi kajete ...

{}SLADKA_OTVORKA{}
12-21-2006, 12:00
Mojete li da mi kajete dali ima veroqtnost da sam bremenna sled kato sum pravila sex , sled tva mi doide cikula i sega neshto se zabavq ... (sled kato se ima v predvid che ne sam pravila nishto sled kato mi doide 1-viq put .. :( Pls otgovorete mi )

Майн
12-21-2006, 12:02
Успокой се, щом ти е дошъл не си бременна, а забавянето може да е от всичко.. стрес, смяна на климат и още десетки други фактори могат д ати го забавят. Цветната бременност съвсем не е толкова често явление и обикновено се дължи на сериозни аномалии или здравословни проблеми.

{Poison}
12-21-2006, 12:05
Един въпрос на колко си години?

{}SLADKA_OTVORKA{}
12-21-2006, 12:05
Mersi mnogo za infoto

l0liTa
12-21-2006, 14:22
Ne e vQrno!!! Moje6 da si bremenna. Vika mu se cvetna bremennost. Pri neq ima6 cikyl samo deto ne otgelq6 qicekletki. Ne e rqdko sre6tane. Ti na kolko si ? ako si po- malka ima golqma vyzmojnost da e cvetna bremennost. NAPRAVI SI TEST!!!

Cuddly
12-21-2006, 15:20
Ne e vQrno!!! Moje6 da si bremenna. Vika mu se cvetna bremennost. Pri neq ima6 cikyl samo deto ne otgelq6 qicekletki. Ne e rqdko sre6tane. Ti na kolko si ? ako si po- malka ima golqma vyzmojnost da e cvetna bremennost. NAPRAVI SI TEST!!!

Ти луд ли си, бе? Това е изключително рядко и вероятността е минимална.

А по темата... Отиваш и си взимаш учебника по биология за осми клас и си прочиташ уроците за полова система и индивидуално развитие, защото ми омръзна от малки, тъпи п*тки... :smt011

deidiy
12-22-2006, 12:22
ми неси освен ако нямаш цветна бременност ама вземи си един тест за да си по-спокойна