View Full Version : какво да правя
Имам дъщеря,която изобщо не ме слуша за нищо.Даже и съвети не иска,казва ми че всичко знае.На 20 години е,но ходи с един,който е охрана и е много прост иска да ме накара насила да го харесвам,кажете какво да правя,как да я накарам поне съвети да и давам?
Имам дъщеря,която изобщо не ме слуша за нищо.Даже и съвети не иска,казва ми че всичко знае.На 20 години е,но ходи с един,който е охрана и е много прост иска да ме накара насила да го харесвам,кажете какво да правя,как да я накарам поне съвети да и давам? Am.. hah tova me zaintriguva.. 1 kakvo pravi maika v sait za teenove. 2 zashto ni pitash za dyshterq ti- ta tq e na 20 i ne e teen. A i ostavi q sled kato na neq i haresva tozi, a na tebe ne i sled kato ti si ubedena che toi e takyv (i ako naistina e) ostavi q da se opravq sama... A ako toi q razocharova i tq doide da ti se oplakva q ostavi i i kaji che sama si e vinovna sled kato ne e iskala da te poslusha...
И аз мисля,че е добре да я оставиш да прецени сама,и все пак ако ти си права - тя рано или късно ще го разбере
kati_0513
12-22-2006, 08:41
Имам дъщеря,която изобщо не ме слуша за нищо.Даже и съвети не иска,казва ми че всичко знае.На 20 години е,но ходи с един,който е охрана и е много прост иска да ме накара насила да го харесвам,кажете какво да правя,как да я накарам поне съвети да и давам? Am.. hah tova me zaintriguva.. 1 kakvo pravi maika v sait za teenove. 2 zashto ni pitash za dyshterq ti- ta tq e na 20 i ne e teen. A i ostavi q sled kato na neq i haresva tozi, a na tebe ne i sled kato ti si ubedena che toi e takyv (i ako naistina e) ostavi q da se opravq sama... A ako toi q razocharova i tq doide da ti se oplakva q ostavi i i kaji che sama si e vinovna sled kato ne e iskala da te poslusha...
И това не е решение, може да съм на 16, но никога не бих изоставила дъщеря си да си " троши главата " сама... Все пак и е майка и я е грижа за дъщеря и, нали така?
====
Дъщеря Ви е доста твърдоглаво момиче, да не би да е от рогатите зодии... това е шега :lol: Сега сериозно, доста трудно ще накарате дъщеря си да приема съветите, късно е вече за да се променя характера, вероятно дъщеря Ви ви няма достатъчно довери, а доверието се гради от ранна възраст...
Не бъдете нейна майка за известно време, бъдете нейна приятелка...
Опитейте се да я разберете, Вие сте минали по този път и можете да се върнете назад, а тя не е минавал по Вешия и не може да Ви разбере...
Има начин...
MIslq 4e e dostat4no golqma za da vzema sama re6eniqta si...a za da ne iska da priema saveti ot teb zna4i 4e ste si izgubili doverieto :arrow: opitai se da go vazvarne6 :!:
Uspex :-)
IKisseDAGirL
12-22-2006, 15:54
не ходиш ти с него, че да трябва непременно да го харесваш
а и мнението ти тук е излишно... тя е достатъчно голяма, за да си взима решенията сама, и да искаш не можеш да се бъркаш
Lorraine
12-24-2006, 18:03
щом тя е на 20..ти 100% минаваш 40..а пишеш в тийн сайт-странно! :-k
tova 100% e e*avka nemoje edna jena na okolo 40 godini da se izkazva po tozi nachin .
n0 CoNnEc7i0n =)
12-25-2006, 07:38
омг някой да ме ощипе бързо!!! Доживяхме момента в който майките искат помощ за порасналите си деца...
Ако това верно не е някаква ебавка, то никой не може да ти помогне. Тя ти е дъщеря от 20 години, ти си я познаваш най-добре. Още повече, че вече е достатъчно голяма да прави каквото иска и намесата ти ще е просто излишна...
`ImpeNeTraBle_DarKnesS`
12-25-2006, 08:13
Тя е пълнолетна вече...пак имаш право да я съветваш но вече е официално самостоятелен човек, така, че не бива да и се месиш в живота. И за бога....вече е голяма остави я да си прави каквото иска.
Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 11:32
Я дай снимка да дъщеря си, една от лична карта и една в цял ръст по баснки. Може и да и помогна. :roll:
evil_lady_in_black
12-26-2006, 07:09
Имам дъщеря,която изобщо не ме слуша за нищо.Даже и съвети не иска,казва ми че всичко знае.На 20 години е,но ходи с един,който е охрана и е много прост иска да ме накара насила да го харесвам,кажете какво да правя,как да я накарам поне съвети да и давам?
пусни я ан произвола на съдбата и ще видиш как рано или късно ще се върне под полата на мама
Basketball
12-26-2006, 10:26
Ima 18 godini .. Zashto prosto ne q ostawish tq da kara jivota si napred?Bez pomosht ot teb?Do sega bi trqbwalo da si i pomognala psiXicheski,weche e kysno..Prosto si kaji tvoeto mnenie po wyprosa..I q ostawi da si kara jivota napred i nikoga nazad. :wink: