View Full Version : Тема за момичета ...
Искам да питам момичетата колко според тях трябва да е голям члена на гаджета им и изобщо големината има ли значение ?
krem4et0
12-22-2006, 15:31
Няма значение.
Insatiable
12-22-2006, 15:33
Няма значение.
Подкрепям! :)
napulno sum saglasna 4e ne e vajen razmera
ima edna prikazka samo purvite 3 sm sa vajni drugoto e lakomiq :)
Izob6to nqma zna4enie razmera, vajnoto e kak go izpolzva....
mi IMAAA
gAdjeto mi e s 20 sm oba4e ne spiram da si iskam o6te i o6te!
kristina_ok
12-22-2006, 16:13
"Ne e vajno koli4estwoto,a ka4estwoto!"-razmera ne vajen.i6 sm sa dostata4ni,za da zadovolqt edna jena!
feshankaa
12-22-2006, 16:55
Значи аз съм на 13 и още не съм започнала да водя полов живот ..та за сега няма значение,но защо всички казват че не е важен..?Защо е хора,ако е 2 см какво ще усетиш..какво ще стане...ще изпитате ли някакво удоволствие?? А ако е 30 см пък вече кво,ще се кефите ли??Според мен средна дължина е идеално... :-k
ми няма кой знае какво значение!обаче ако е мн голям е доста гадничко щото започва да те боли!вече като видя такъв и ](*,)
mi az nqmam mn opit samo s 2ma 4oveka sam probvala edniq pi4 be6e s normalen mai razmer ma kfo ne bqh o4arovana sega6niqt mi partnio pak e s normalen razmer ma e 2pati po qko taka 4e veroqtno ne e razmera pri4inata ami 4oveka 4iito e
Няма значение.
+1 :-D
Няма значение.
+1 :-D +1 oще
не е важно колко ти е голяма "виличката" а как я използваш...!
alkobalko
12-23-2006, 07:10
Няма значение.
+1 Важно е да знае как да го използва.
Хахах.. И то какво? Излиза, че най-големите поддръжници на "размерът има значение" са мъжете?
krem4et0
12-23-2006, 14:30
Значи аз съм на 13 и още не съм започнала да водя полов живот ..та за сега няма значение,но защо всички казват че не е важен..?Защо е хора,ако е 2 см какво ще усетиш..какво ще стане...ще изпитате ли някакво удоволствие?? А ако е 30 см пък вече кво,ще се кефите ли??Според мен средна дължина е идеално... :-k
Е сега-2 см пенис и бебетата нямат. Все пак говорим за неща по-дълги от 8-10 см.
krem4et0
12-23-2006, 14:34
Хахах.. И то какво? Излиза, че най-големите поддръжници на "размерът има значение" са мъжете?
Да,защото се комплексират, миличък. мъжете си мерят всичко от заплатите, до пишките и това е нормално. Всеки иска да е първи в стадото. Същото е при жените-малките гърди са женски комплекс. Само комплексарите си го мерят и си го сравняват с другите. дори и да не си много надарен можеш да ощастливиш 1 жена. Ами ако си с 20 см и пак си дърво? Размерът не е важен-важно е отношението към това което имш. Ако то те комплексира-естествено ще имаш проблем. Ако ли не-сексът ще е невероятен дори и с 10 см пенис.
malka_sladuranka
12-23-2006, 14:35
оооо ако е под 30-35...за нищо не става ](*,)
aman ot vyprosi za pi6ki idi na kurolog i 6si spokoen za cql jivot toi 6ti kaji malyk li e golqm li e kyv e izob6to
The`G_i_r_l
12-23-2006, 15:56
Няма значение.
+1 :mrgreen:
Няма значение.
+1 :)
svetoslava_sliven
12-23-2006, 20:00
Nqma zna4enie.
macka123
12-23-2006, 21:57
всяка уважаваща себе си жена както и аз би казала
не е важен размера важно е да е твърд
а ако трябва да понисля не е толкова важна дължината колкото дебелината според мен лично
Искам да питам момичетата колко според тях трябва да е голям члена на гаджета им и изобщо големината има ли значение ?
Знаеш ли какво? И да питаш и да не питаш, никой не си избира големината на пениса. Всички си имаме гени, и всички момчета си имаме пишки толкова до колкото ни трябват, не да задоволим една жена а до колкото да продължим поколението. Чувал съм че освен нас делфините също могат да правят секс. Смятай един делфин да пита колко трябва да му е голяма работата да задоволи една делфинка. Стига с тия глупости. Мирясайте! Никой не си избира пениса, и никой не го харесва такъв какъвто е, а и неможе даго промени по наистина правилния начин! За тва млъкнете и
ВЕСЕЛИ ПРАЗДНИЦИ!!!
:smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111
16-18см.... ама не е важно кой знае колко..може да имаш голяма патка,ама да не знаеш как да я ползваш... :-k ... ако е качествена,16-18см са ми достатачни... кьььхххх :-s
ProstoAz
12-24-2006, 09:41
Има значение естествено. :shock:
Не казвам, че това е най-важното, но и размера е някакъв фактор, в това число и дължината, и дебелината. Разбира се ако попаднеш на некадърник дори и с перфектната си дължина и дебелина няма да може да те задоволи, но пък представете си и обратното - много кадърен, но с п*шка на първолак, е изивинете, но къде е удоволствието?
Както и да е...не подбирайте...нека за вас размера да няма значение (а само как го използва...ми той като няма КАКВО да използва?!?)... =;
ПП. Да не се засягат момчетата - са какъвто - такъв, но нека да не се лъжем. :)
маи верно така излиза :D
ПП. Да не се засягат момчетата - са какъвто - такъв, но нека да не се лъжем. :) [/b]
Аз не се засягам. Дори, като ми кажат "размерът няма значение" имам чувството, че все едно ми казват "е, така или иначе наистина големите мъже са малко, защо да те депресираме, като така или иначе си малък за нас". Много по-логично ми звучи "харесвам да е поне 20 санта, да мога да го хвана с две ръце, да му усетя релефа, като прекарам пръст по него.. " Такива неща!
Няма значение.
+1
olive_oil
12-24-2006, 11:27
аз съм на мнение,че трябва да се гледа качествоо,а не количеството
Има, има.
Зрителното възприятие е изключително важно. Да речем, че един петднадесет сантиметров пенис може да бъде повече от достатъчен, но не излгежда особено внушително и това е неоспорим факт.
Социологическо проучване сочи, че над 85% от жените, които държат на размера, установяват, че след секс големината не се оказва решаваща.
Лично аз съм на мнение, че една добре спретната любовна игра бие по точки и 35см чеп.
Големината има значение само във женските очи, не и във вагината 8)
malkata_
12-24-2006, 12:56
и аз смятам че няма значение....дори да ти е 11 ако знаеш какво и как да го направиш...няма да има проблем... :mrgreen: :lol:
Не искам да обидя момчетата/мъжете с малък пенис,но аз предпочитам по-големичките.Незнам защо..Ноо...може и да са малки и пак да задоволят сексуалните нужди на една жена/момиче,но пък големите пениси са определено за предпочитане.Те са по секси ;-) и по качествени.Абсолютно винаги могат да задоволят сексуалните нужди. :-D
emociika:)
12-24-2006, 13:58
всяка уважаваща себе си жена както и аз би казала
не е важен размера важно е да е твърд
а ако трябва да понисля не е толкова важна дължината колкото дебелината според мен лично
И според мен не е важен размерът и мисля, че дебелината е по-нужна така да го кажа. Все пак да може да се усети нещо ;-) А пък и за какво ти е някакво дърво с голям пенис, дето не знае кво да го прави. :D
krem4et0
12-24-2006, 14:30
Секс не се прави с пенис бе момичета-секс се прави с човек. Ако не ви задоволява размерът-има вибратори!
Sasha2k8
12-24-2006, 14:45
Няма значение.
i az i az podkrepqm :lol:
ProstoAz
12-24-2006, 15:07
Секс не се прави с пенис бе момичета-секс се прави с човек. Ако не ви задоволява размерът-има вибратори!
Естествено, че така ще кажеш след като си го правила с 1 човек през живота си и това е човека, когото обичаш. Нямаш база за сравнение. (Без да се обиждаш!)
За тебе секса е страхотен, защото между вас има любов...ами ако нямаше? Пак ли щеше да ти харесва?
shadow4e
12-24-2006, 15:07
Има, има.
Зрителното възприятие е изключително важно. Да речем, че един петднадесет сантиметров пенис може да бъде повече от достатъчен, но не излгежда особено внушително и това е неоспорим факт.
Социологическо проучване сочи, че над 85% от жените, които държат на размера, установяват, че след секс големината не се оказва решаваща.
Лично аз съм на мнение, че една добре спретната любовна игра бие по точки и 35см чеп.
Големината има значение само във женските очи, не и във вагината 8)
e, извинявай, ама с момче, което има 35 см пенис, малко момичета биха се навили, бая ще е болезнено...
И аз съм на същото мнението като krem4et0 /май доста често се случва :D /.
Няма значение.
+1 аз също подкрепям
GiRl^of^PriStOn
12-24-2006, 17:27
Razmeryt vinagi ima znachenie!
Nito e qko da e nqkyv malyk - nito da e ogromen
Overwhelming
12-24-2006, 17:41
Няма значение.
+1
+ още 1 ^^ .... http://mrpod.16.forumer.com/images/smiles/mrpod/0102-bigsmile.gif .....
krem4et0
12-24-2006, 19:08
Естествено, че така ще кажеш след като си го правила с 1 човек през живота си и това е човека, когото обичаш. Нямаш база за сравнение. (Без да се обиждаш!)
За тебе секса е страхотен, защото между вас има любов...ами ако нямаше? Пак ли щеше да ти харесва?
Не знам-нямаше да правя секс,ако не го обичах. За мен сексът не е просто задоволяване на инстинкт или чукане-то е нещо повече,което се споделя с любим човек.
gangbang
12-24-2006, 19:10
Няма значение.
+1
+ още 1 ^^ .... http://mrpod.16.forumer.com/images/smiles/mrpod/0102-bigsmile.gif .....
Бах ти и подкрепата :shock: :lol:
krem4et0
12-24-2006, 19:14
Razmeryt vinagi ima znachenie!
Nito e qko da e nqkyv malyk - nito da e ogromen
Нали в друга тема беше писала,че не си правила секс? От къде за бога тогава си вадиш тези изводи!!! :smt013
mi spored men ima... gajeto mi e s 20 sm... i da si priznq ne vinagi e pritno.. smisl ogromen e a toi e na 16... a dr variqnt e predstavete si 10 sm... dali izob6to 6te oseti te ne6to... ima znae4enie
Bathory †Girl
12-24-2006, 20:02
ZA men nqma zna4enie , :smt005 hahhahaha......kvo tolkova , az obi4am gajeto si , ne onaq my rabota , \:D/ taka 4e ne mi puka > ne e tolkova vajno
Хахах, само не разбрах как става този номер -> 18 е нормален, 20 - огромен (според гостенката преди малко). Ако ви покажа две линийки с тези размери, вие няма да разберете дали не са еднакви, камо ли колко е разликата.
към човека, дето каза, че 15 сантима са достатъчни, но не изглеждат достатъчно внушително: всичко си зависи от големината на човека. Ако си два метра с 15 санта пенис, нормално е да мяза на мизерен, ама ако си 160 би изглеждало доста на място :D
Shizzle, не го взимай присърце ;). Аз говорех чисто хипотетично. Дали си два и петнадесет или един и шестдесет... петнадесет си е петнадесет. Както ти сам се изрази: да се почувства релефа.
Но както и да е. Поддържам тезата, че размерът има значение само в женските очи.
ПС.
Happy cat...
has run out of happy - Хахахаха! Страхотно е просто :)
He3HauKa
12-25-2006, 00:03
За мен няма значение. :lol:
Възможно най-голям че да си направи пътечка и от другата страна. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Shizzle, не го взимай присърце ;). Аз говорех чисто хипотетично. Дали си два и петнадесет или един и шестдесет... петнадесет си е петнадесет. Както ти сам се изрази: да се почувства релефа.
Но както и да е. Поддържам тезата, че размерът има значение само в женските очи.
ПС.
Happy cat...
has run out of happy - Хахахаха! Страхотно е просто :)
Не, аз просто отбелязвах, че в оценяването са много важни пропорциите - на мъжа И на жената. Пропорциите на мъжа са важни, когато пенисът се гледа отдалече. Пропорциите на жената - когато ти го хване с ръка и го лапне. 8)
Happycat shall rule the world!