View Full Version : obezkosmqvane na polovite organi
:oops: abe to mai e vapros pove4e kam momi4etata. vie kak se obezkosmqvate otdolo ili vaop6te pravite li go., osobeno ako iskate da pravite seks>Sorry 4e sam tolkova neprosvetlena , no nali za tva set vie :oops: :wink:
feshankaa
12-22-2006, 19:01
Е не,грешиш! Не сме за това... А такива теми има 726437647643 милиони,тук не е мястото за този въпрос.Влез в козметика и диети,пусни си една търсачка ако иска6 даже и ще ти излязат толкова много теми с едни и същи отговори че... :smt013
има поне 60 такива теми и общото заклю4ение е :
МОМ4ЕТАТА ДА НЕ СЕ БАРАТ (Т.Е ДА НЕ СЕ ОБЕЗКОСМЯВАТ) , А МОМИ4ЕТАТА ДА СА НАПЪЛНО ОБЕЗКОСМЕНИ И НЕЖНИ КАТО БЕБЕШКО ДУПЕ!
абе хора потърсете преди да пускате една и съща тема 10000 пъти
Затова има ТЪРСАЧКА!
Да не съм ти ходеща енциклопедия,а?
@По темата:с бръснача или с кремче.Ако държиш на болка може и с епилатор или пинсета.Също и кола маска.Това е.Ти си избираш.
ми пробвай различни начини зада видиш кой най-ти допада бръсненето е бързо но е за два дни
с депилатор също е бързо и е до седмица
с епилатор е по-бавно и боли но държи две три седмици зависи вече от марката
и най-доброто поне според мен е коло маската вярно че боли но се свиква а и държи много дълго време гладко :-D
JoeBanana
12-22-2006, 19:10
Крем "Каро" :mrgreen: и БИК-че от левче :mrgreen: и стържеш, ама не просто стържеш ами гледай и да е на контра :twisted:
Крем "Каро" :mrgreen: и БИК-че от левче :mrgreen: и стържеш, ама не просто стържеш ами гледай и да е на контра :twisted:
И после като някой тръгне да спи с нея все 1 чука ренде :-D
JoeBanana
12-22-2006, 19:14
ееее развали изненадата :mrgreen:
hora , mai ste mnogo zle, nqkoi da ne vi pita ne6to, i vednaga se zverite................ :smt013 abe tsttststst kompleksarska rabota steeeeeeeeee nema 6, 5. Ako mislite da se ligavite i da se otvarate are po dobre ne pi6ete p temata
Stefityyy
12-22-2006, 19:47
vinagi kogato nqma kakvo da kajesh.. prosto si zamalchi
:smt005
..vinagi sam go kazvala \:D/ :wink:
???????????????????????
Ейчшшшшшшшшшшшшшшшш,нали ти казахме?К'во повече искаш?Освен това трябва и ти да си размърдаш пръста и да цъкнеш 1-2 пъти с мишката върху търсачката.
ot 10000 temi , sedni ti da tarsi6 ........................ ](*,) da zne6 4e ei sa po4nah da rovq i da tarsq ............... :smt011
JoeBanana
12-22-2006, 19:50
пък и ако почнеш да го спазваш... \:D/ :mrgreen:
Stefityyy
12-22-2006, 19:52
пък и ако почнеш да го спазваш... \:D/ :mrgreen:
ne az...
ееее развали изненадата :mrgreen: ае да сложи някой крем за след бръснене че да нестане като тръгне да се ебе ония като я натисне с уя и да и изцърка пъпките щото се е възпалила мн здраво... :shock: :twisted: :smt005 :smt005 :smt005
sa mi e mnogo interesno, za6to nqkakvi dri6lovci se pravqt na interesni, hahahhahaha mnogo sme6no nema 6to, nedorasli puberi :smt011
se pak mersi na tezi deto se opitaha da mi dadat svesten otgovor , i sorry 4e taka se polu4i, ama ima stra6no mnogo temi i .........ne si e rabota da se rovi6. se pak mersi :wink:
sa mi e mnogo interesno, za6to nqkakvi dri6lovci se pravqt na interesni, hahahhahaha mnogo sme6no nema 6to, nedorasli puberi :smt011 незнам за другите но мен ме разконспирира. признавам си :D :D :D :D
JoeBanana
12-23-2006, 08:24
sa mi e mnogo interesno, za6to nqkakvi dri6lovci se pravqt na interesni, hahahhahaha mnogo sme6no nema 6to, nedorasli puberi :smt011 незнам за другите но мен ме разконспирира. признавам си :D :D :D :D
и мен и мен :mrgreen: аз пубертета го минах, но не го изживях :mrgreen:
ееее развали изненадата :mrgreen: ае да сложи някой крем за след бръснене че да нестане като тръгне да се ебе ония като я натисне с уя и да и изцърка пъпките щото се е възпалила мн здраво... :shock: :twisted: :smt005 :smt005 :smt005
ааа отвратителен си :smt005
Abe zaduljitelno s krem za brusnene,6toto stava kofti posle!Spored men moje i edna lenti4ka da si ostavq momi4eto,za6toto ne e lo6o!
Е не,грешиш! Не сме за това... А такива теми има 726437647643 милиони,тук не е мястото за този въпрос.Влез в козметика и диети,пусни си една търсачка ако иска6 даже и ще ти излязат толкова много теми с едни и същи отговори че... :smt013
abe kvo samo se draznite na momi4eto!!! tq da ne bi da kisne po cql den v toq gaden forum i da 4ete pulnite prostotii!!vmesto da i se obqsnqvate kolko temi i kude dddda gi nameri prosto moje da kajete da iili ne !!! puuu!! kolko ste zLE :!: :!: ](*,) ](*,)
abe kvo samo se draznite na momi4eto!!! tq da ne bi da kisne po cql den v toq gaden forum i da 4ete pulnite prostotii!!vmesto da i se obqsnqvate kolko temi i kude dddda gi nameri prosto moje da kajete da iili ne !!! puuu!! kolko ste zLE :!: :!: ](*,) ](*,)
ок ти си уникално добре , ай напалваи , пък и в поста ти никаде не прочетох отговор на темата :smt019
macka123
12-23-2006, 22:58
самобръсначка
трае около 2 дни
но е безболезнено
а кремче първо трябва да провериш дали нямаш алергия към някоя от съставките защото е кофти
МОМ4ЕТАТА ДА НЕ СЕ БАРАТ (Т.Е ДА НЕ СЕ ОБЕЗКОСМЯВАТ)
Бикоооууууууус?
МОМ4ЕТАТА ДА НЕ СЕ БАРАТ (Т.Е ДА НЕ СЕ ОБЕЗКОСМЯВАТ)
Бикоооууууууус?
И аз това щях да попитам !? ........
Маави момичешка, значи вие можете да си бръснете путарата, аз моя кураляшник не мога, така ли да го разбирам!? На ви справедливост сега! Феминистки!
Маави момичешка, значи вие можете да си бръснете путарата, аз моя кураляшник не мога, така ли да го разбирам!? На ви справедливост сега! Феминистки!
Ще се радвам ад попаднат на някой , който :"не се пипа" да виим тогава как ще върви френската любов ?!? :twisted:
Че аз, ако съм решила да му духам и косми да има няма да ме спрат.Желание требе да има,сеш' ли се?
nedei da se "obezkosmqvash" nqma kiriq stoi si kosmata mujete taka pove4e se kefqt
PISNA MI VECHE EDNO I SUSHTO CHETA PO 958694 PUTI NA DEN STIGA E
NE VI LI OMRUZNA #-o
ProstoAz
12-24-2006, 09:21
Има много такива теми - потърси ги (използвай търсачката)! А и мисля, че мястото на темата не е тук! :wink: