- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- obezkosmqvane na polovite organi
abe to mai e vapros pove4e kam momi4etata. vie kak se obezkosmqvate otdolo ili vaop6te pravite li go., osobeno ako iskate da pravite seks>Sorry 4e sam tolkova neprosvetlena , no nali za tva set vie
![]()
![]()
Е не,грешиш! Не сме за това... А такива теми има 726437647643 милиони,тук не е мястото за този въпрос.Влез в козметика и диети,пусни си една търсачка ако иска6 даже и ще ти излязат толкова много теми с едни и същи отговори че...![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
има поне 60 такива теми и общото заклю4ение е :
МОМ4ЕТАТА ДА НЕ СЕ БАРАТ (Т.Е ДА НЕ СЕ ОБЕЗКОСМЯВАТ) , А МОМИ4ЕТАТА ДА СА НАПЪЛНО ОБЕЗКОСМЕНИ И НЕЖНИ КАТО БЕБЕШКО ДУПЕ!
абе хора потърсете преди да пускате една и съща тема 10000 пъти
Затова има ТЪРСАЧКА!
Да не съм ти ходеща енциклопедия,а?
@По темата:с бръснача или с кремче.Ако държиш на болка може и с епилатор или пинсета.Също и кола маска.Това е.Ти си избираш.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ми пробвай различни начини зада видиш кой най-ти допада бръсненето е бързо но е за два дни
с депилатор също е бързо и е до седмица
с епилатор е по-бавно и боли но държи две три седмици зависи вече от марката
и най-доброто поне според мен е коло маската вярно че боли но се свиква а и държи много дълго време гладко![]()
Крем "Каро"и БИК-че от левче
и стържеш, ама не просто стържеш ами гледай и да е на контра
![]()
ееее развали изненадатаПървоначално написано от c0ca1na
![]()
hora , mai ste mnogo zle, nqkoi da ne vi pita ne6to, i vednaga se zverite................abe tsttststst kompleksarska rabota steeeeeeeeee nema 6, 5. Ako mislite da se ligavite i da se otvarate are po dobre ne pi6ete p temata
vinagi kogato nqma kakvo da kajesh.. prosto si zamalchi
![]()
..vinagi sam go kazvala \/
![]()
???????????????????????
Ейчшшшшшшшшшшшшшшшш,нали ти казахме?К'во повече искаш?Освен това трябва и ти да си размърдаш пръста и да цъкнеш 1-2 пъти с мишката върху търсачката.
ot 10000 temi , sedni ti da tarsi6 ........................da zne6 4e ei sa po4nah da rovq i da tarsq ...............
![]()
пък и ако почнеш да го спазваш... \Първоначално написано от Stefityyy
/
![]()
LOCK!
ne az...Първоначално написано от Seizure of Power
ае да сложи някой крем за след бръснене че да нестане като тръгне да се ебе ония като я натисне с уя и да и изцърка пъпките щото се е възпалила мн здраво...Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
sa mi e mnogo interesno, za6to nqkakvi dri6lovci se pravqt na interesni, hahahhahaha mnogo sme6no nema 6to, nedorasli puberi![]()
se pak mersi na tezi deto se opitaha da mi dadat svesten otgovor , i sorry 4e taka se polu4i, ama ima stra6no mnogo temi i .........ne si e rabota da se rovi6. se pak mersi![]()
незнам за другите но мен ме разконспирира. признавам сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
и мен и менПървоначално написано от ачката
аз пубертета го минах, но не го изживях
![]()
ааа отвратителен сиПървоначално написано от ачката
![]()
Abe zaduljitelno s krem za brusnene,6toto stava kofti posle!Spored men moje i edna lenti4ka da si ostavq momi4eto,za6toto ne e lo6o!
abe kvo samo se draznite na momi4eto!!! tq da ne bi da kisne po cql den v toq gaden forum i da 4ete pulnite prostotii!!vmesto da i se obqsnqvate kolko temi i kude dddda gi nameri prosto moje da kajete da iili ne !!! puuu!! kolko ste zLEПървоначално написано от feshankaa
![]()
![]()
![]()
![]()
самобръсначка
трае около 2 дни
но е безболезнено
а кремче първо трябва да провериш дали нямаш алергия към някоя от съставките защото е кофти