View Full Version : pomognete hora!!!
_^DEATH^GIRL^-_
12-22-2006, 23:12
abe imam edin problem az hodq s edno mom4e oba4e se namesi 3-ti koito me nakara da se os1mnq v avera si i az mn sgre6h i malko ili mn az go revnuvam kajete mi hora tva li e lubovta imam 4uvstvoto 4e ako go zagubq 6te umra sqka minuta v koqto toi ne e do men az se 4uvstvam sama tva li e lubovta kajete mn gi molq sladurkovci :( :oops: :? :oops: :cry: :smt007
_^DEATH^GIRL^-_
12-22-2006, 23:16
4uvstvam se adddski vinovna za tova 4e povqrvah na nqk1v si tam a ne na avera si moje da vi se stori t1po i izt1rkano no az prosto s1m ni6to pred nego :smt010
Любов..
Знам ли.. Мисля,че ти сама трябва да прецениш..
Никой не може да знае какви чувства имаш..
В сърцето си можеш да пробиеш само ти..
Единственият съвет,който мога да ти дам,е да следваш чувствата и мечтите си..
Старай се да не мислиш за другите..
Знам,че звучи злобно,но обикновенно винаги има поне един наранен..
Ти сама трябва да определиш дали е любов.
malkata_
12-23-2006, 09:56
никой неможе да ти каже дали е любов....сама трябва да разбереш....само ти можеш да надникнеш в ума и в сърцето си.... :) и след като го направиш послушай сърцето си :mrgreen: :wink:
kofti_nick
12-23-2006, 11:40
Ти сама трябва да определиш дали е любов.
Of Course :) \:D/ \:D/ \:D/ =D> =D> =D>
Lov3Don`tCosT
12-23-2006, 13:14
sitga da te boli znachi e lubof ...
при всеки любовта е малко или много различна, така че сама ще я усетиш когато тя дойде. засега щом не си сигурна в чувствата си, просто си дай малко време за да преосмислиш положението
{Sweety_f}
12-23-2006, 15:29
не разбрах точно кво искаше дяа ни кажеш и не разбрах кой от двамата обичаш но ако обичаш приятеля си се бори за него а ако обичаш др просто зарежи приятеля си и тръгни с него:))
abe imam edin problem az hodq s edno mom4e oba4e se namesi 3-ti koito me nakara da se os1mnq v avera si i az mn sgre6h i malko ili mn az go revnuvam kajete mi hora tva li e lubovta imam 4uvstvoto 4e ako go zagubq 6te umra sqka minuta v koqto toi ne e do men az se 4uvstvam sama tva li e lubovta kajete mn gi molq sladurkovci :( :oops: :? :oops: :cry: :smt007
Като ти гледам начина на изразяване става дума за нещо което е потенцялно....тоест не те познавам ноо мисля че ако неговия характер е като твоя по добре ще е да послушаш приятелите си или по точно третия човек...не се знае де може дане го познава толкова колкото теб но ако се познават повече време и след като имаш съмнения за изнавяра...може би това не е идеалната любов
Възможно е третият да завижда и да му прави мръсно, защото ти е хвърлил око и е запазил място в тефтерчето и за теб.
Basketball
12-26-2006, 10:57
Imam wypros kym teb..Na kolko godini si ? :-k Ne powe4e ot 15 nali ? :-k
GiRl^of^PriStOn
12-26-2006, 11:02
Stom imash symnenie znachi ne e liubov.Chovek,koito obicha istinski nikoga ne se symnqva v tova!
_^DEATH^GIRL^-_
12-26-2006, 14:03
Basketball mi az s1m na 16 godini i karam 17 znam 4e e malko detinsko ama prosto vse o6te s1m malku i ne razbiram xaxa i za tva pitam i iskam mnenieto na drugite hora :}}}
liubovta e kraino individualno 4uvstvo!zatova dali tva tvoito e liubov tr samata ti da si preceni6!
_^DEATH^GIRL^-_
12-27-2006, 10:59
mersi mn hora viiii ste qki obi4am vi