Влез

View Full Version : Kak se durji toi s vas?

sexxx maniachka
12-23-2006, 08:10
Mene mnogo me kefi kogato vurvim s gadjeto mi i me e hvanal za dupeto i me raztriva mm super mi e got hi4 ne ni puka kvo 6e si kajat horata i kato me gleda v o4ite edno plamenno i me celuva.Vednuj taka vurvqhme taman kum nas i na praga da se priberem mejdu blokovete nali az go pregru6tam s ruce okolo vrata i toi taka silno me pritisna kum sebe si che usetih vazbudata mu i kak huq mu narastna a toi posle me stisna pak za dupeto ohh tova kak me kefi e iskam da vi pitam vas kefi li vi da vi stiskat i ma4kat dupetata i razgore6tqvate li se taka kakvo drugo vi pravqt gadjetata dokato ste navun poneje ima6e edna podobna tema az mn obi4am da go baram moq za huq i taka go nadurvq 4e ne izdurja i po4vame da se natiskame o6te po intenzivno mm a az se navlajnqam i kef awe pishete vas kakvo vi radwa.

AMAH`oT`KypBu
12-23-2006, 08:15
А бе, винаги съм се чудил "Що е то препинателен знак и има ли той почва в постовете на 13 годишните..." :smt005 :smt017 :evil:

sexxx maniachka
12-23-2006, 08:19
Не съм тринадесетгодишна и ако искаш да ти показвам как мога да пиша,ОК. Ето това пак съм аз и виждаш,че мога,нали? Просто ме мързи да пиша правилно,проблем?ПП: Пишете по темата.

real-girl
12-23-2006, 08:33
Kak se d1rji toi s men-mi 4uvstven e,sexy nastroe,qkkk. I nie pravim takiva ne6ta,za6to ti se vjivqva6 tolkova v tqh? :lol: Te sa obiknoveni i normalni za edna dvoika,ama kak se d1rji toi s men-ne e li malko li4no,4e da razkazvam tuka? Mi d1rji se taka,4e da pokazva 4uvstvata si i zavisi ot nastroenieto-ponqkoga e mn mil,nejen i vnimatelen s men,dr p1t e po-nebrejen i doosta strasten :oops: ,ama v1v vseki slu4ai si se d1rji mn sladinko i zatva si go obi4kam :smt008 Kakvo pove4e da ti kaja,nz. Pri vsi4ki e individualno,ama tva s dupeto verno si e cool :smt049

QRT
12-23-2006, 11:50
...toi posle me stisna pak za dupeto ohh tova kak me kefi e iskam da vi pitam vas kefi li vi da vi stiskat i ma4kat dupetata ...
Епаа мене ми аресуа да мачкам дупе и цици, па за вазе не знам :D .

ultra
12-23-2006, 13:30
Mene mnogo me kefi kogato vurvim s gadjeto mi i me e hvanal za dupeto i me raztriva mm super mi e got hi4 ne ni puka kvo 6e si kajat horata i kato me gleda v o4ite edno plamenno i me celuva.Vednuj taka vurvqhme taman kum nas i na praga da se priberem mejdu blokovete nali az go pregru6tam s ruce okolo vrata i toi taka silno me pritisna kum sebe si che usetih vazbudata mu i kak huq mu narastna a toi posle me stisna pak za dupeto ohh tova kak me kefi e iskam da vi pitam vas kefi li vi da vi stiskat i ma4kat dupetata i razgore6tqvate li se taka kakvo drugo vi pravqt gadjetata dokato ste navun poneje ima6e edna podobna tema az mn obi4am da go baram moq za huq i taka go nadurvq 4e ne izdurja i po4vame da se natiskame o6te po intenzivno mm a az se navlajnqam i kef awe pishete vas kakvo vi radwa.

И при мен е нещо подобно и мн държа на тези малките нещица,обикновените...разго рещяват винаги една връзка...
Значи мен ме кефи това,че винаги като се качваме по стълби на някъде той ме хваща за дупето-хем да ме бъзикне,хем да ми направи готинко.По същия начин и като излизам от колата,той се навежда-хоп и сякаш за довиждане да ми барне задника :mrgreen: .
Плъзга си редовно ръцете между краката ми,като не ни виждат много хората,бара ме за гърдите уж,че случайно... ::: Ей такива нещица.А мойта ръка винаги е залепена за оная му работа :smt005 Става му мн бързо и мн ме кефи,като пътуваме на някъде и да го... :mrgreen: :mrgreen:

malka_sladuranka
12-23-2006, 13:51
ехх...ми и моето сладурче не си сваля ръчичките от дупето ми :oops: ее и много други неща правим естествено...пипаме се навсякъде :oops:

hahavteen
12-23-2006, 15:07
Значи мен ме кефи това,че винаги като се качваме по стълби на някъде той ме хваща за дупето-хем да ме бъзикне,хем да ми направи готинко.По същия начин и като излизам от колата,той се навежда-хоп и сякаш за довиждане да ми барне задника :mrgreen: .
Плъзга си редовно ръцете между краката ми,като не ни виждат много хората,бара ме за гърдите уж,че случайно...

I moia taka pravi :mrgreen: !

vvs_go
12-23-2006, 15:12
А бе, винаги съм се чудил "Що е то препинателен знак и има ли той почва в постовете на 13 годишните..." :smt005 :smt017 :evil: Aman Ot Kurvi, aman ot kurvi

jeditte
12-23-2006, 15:17
...

d3s0
12-23-2006, 16:12
Ами попииваме си, побииваме се и жената си бия. Не ме гледайте така вярно е :)

12-23-2006, 17:54
знаеш ли как е много хубавко да се прайш че неволно го барваш по оная работа ама ей така просто без повод съвсем за малко после му се буташ после пак го баршаш иии продължаваш и все по-активно пък на мене той кво ли не ми прай разтрива ме и ме хваща за дупето ама минава и към путката абе страшен е

koalka
12-23-2006, 18:09
Естествено,че ми е приятно.То на кое момиче не му е?Както каза едно момиче по-горе-най-малките неща разгорещяват една връзка!

J^Lo^ass
12-23-2006, 18:14
estestveno 4e e qko osobeno kato vijdam 4e i nego go kefi stra6no mnogo.ama tva s dupeto e nomer 1,mn go kefi,a i men sa6to :)

PaSsioN_GiRL
12-23-2006, 18:35
Сичко т'ва е нормално..Незнак к'во особено има в цялата работа че да пускаш тема..
По въпроса: и мене ма кефи,сички ги кефи :twisted:

sexxx maniachka
12-23-2006, 19:12
za6to puskam temata-to e postaven vapros be macka ako 4ete6 6e ti e po-lesno..a i ti ne otgovori-tva za Passion_girl

Ice_Queen
12-23-2006, 19:20
хахахахах бахти темата...
ами и мен ме кефи когато е по-груб и ме хваща 1 хубаво за д-то..ама тва са си в определени ситуаций...ако ме хване за д-то на публично място с многооооооооо хора ..ще му се накарам... :mrgreen:

bungle
12-23-2006, 19:32
Обичам да прави каквото и да е.Има прекрасни ръце....,пръстите му са ми слабост....Та, каквото и да прави с тези 2 ръце и мен ми харесва.Обожавам ги.

macka123
12-23-2006, 22:36
ми на мен да ви кажа дупето не ми е никак слабо място
предпочитам да ме гали по кръста от колкото да ми мачка дупето
а и аз мн обичам когато ме притисне силно до него и усещам с гърдите си пулса му
невероятно е

shizzle
12-23-2006, 23:14
Обичам да прави каквото и да е.Има прекрасни ръце....,пръстите му са ми слабост....Та, каквото и да прави с тези 2 ръце и мен ми харесва.Обожавам ги.

Скорпион с добри ръце? Оо, ти просто нищо не знаеш.. Познай коя зодия се слави с най-сръчни пръсти! :twisted: :twisted: :twisted:

c0ca1na
12-23-2006, 23:18

Скорпион с добри ръце? Оо, ти просто нищо не знаеш.. Познай коя зодия се слави с най-сръчни пръсти! :twisted: :twisted: :twisted:
Овен !

shizzle
12-24-2006, 00:23
Тс, Овните са по-страстни, по-бързо презареждат и са по-лабилни. Говорех, естествено, за Близнаците :D

Пенчу
12-24-2006, 00:25
а стрелците как са у леглото?а?АА? :mrgreen:

c0ca1na
Тс, Овните са по-страстни, по-бързо презареждат и са по-лабилни. Говорех, естествено, за Близнаците :D
Обзалагам се , че си близнаци !

c0ca1na
а стрелците как са у леглото?а?АА? :mrgreen:
Непитаи......все накриво стрелят :)

bungle
12-24-2006, 07:24
Хохохо,стрелците могат да ви изкарат душичката. :twisted:

shizzle,а Стрелците в какво ги бива тогава,като Близнаците са с пъргави ръчички? :lol:

XXX_f
12-24-2006, 07:43
Namerete si staq :!:

masturbate f
12-24-2006, 08:16
най-оби4ам кат ме пипа по путето тва е истината и целувките по цялото тяло де но запо4не ли да ме гали там отдолуу целия свят е наш!