Влез

View Full Version : Сбвършвам много бързо:(((((((((((

jorjolinkо
12-23-2006, 09:46
ммм незнам на какво се дължи...но когато правим секс с приятелката ми...свършвам много бързо...5-10 мин.. :cry:
Та въпроса ми е...има ли някакъв начин да забавя еякулацията??
Чрез кремове....или по друг начин? :-s

deidiy
12-23-2006, 09:49
ммм незнам на какво се дължи...но когато правим секс с приятелката ми...свършвам много бързо...5-10 мин.. :cry:
почни да се самозадоволяваш повече :-D иначе дължи се на това че много си се възбудил а и на психическа основа :-D

Ivelin4eto_15
12-23-2006, 10:26
Ti pak si dobre.Moqt priqtel svyr6va za 3 minuti maximum

SINDEL
12-23-2006, 10:28
По секс шоповете има такива крем4ета, забавящи еякулацията, ама бая ше трябва да се изръсиш за такова. Ина4е вариант са презервативите на Дурекс пак с някво такова мазило.. пове4ето хора казват 4е помагало :-k

QRT
12-23-2006, 11:45

Нали има 2-ри и трети тек, а пък и преди да ебеш удари 1 чикия.

shizzle
12-23-2006, 13:25
Нека те дере по гърба.. Ама силно! Болката и неудобството могат да намалят възбудата и то - в най-необходимия момент. (Вчера не бях в настроение за по-хард изпълнения и като ме хвана неподготвена моята, като ми удари един лак на гърба до кръв.. Върна ме 20 минути назад! Сега, обаче, като се замисля, може би просто си е искала още 1-2 оргазма)

12-23-2006, 20:02
ne bih iskal da te obezsyrcha ama.. nishto ne pomaga (pri men)

malka_sladuranka
12-23-2006, 20:44
явно много те възбужда девойката, иначе си набий една чекия преди акта...и след това ще си по-бавен :-D

-DeliciouS-
12-23-2006, 20:48
Хаха ти поне започваш :smt016

bulgarche
12-23-2006, 21:21
Има някви спрейчета, за забавяне. Както и специални презервативи. Уж чикията преди това помагала...не знам

12-23-2006, 21:59
благодаря на всички...ще опитам от всичко да видим кое ще помогне.. :-k

macka123
12-23-2006, 22:46
5-10 мин от началото на любовната игра или от началото на секса????

alexxgold
12-23-2006, 23:31
Нека те дере по гърба.. Ама силно! Болката и неудобството могат да намалят възбудата и то - в най-необходимия момент.
Това като най-рационалното решение го казваш, или...? :twisted:

Вчера не бях в настроение за по-хард изпълнения и като ме хвана неподготвена моята, като ми удари един лак на гърба до кръв.. Върна ме 20 минути назад!
Да, а баща ти ако сега ти види гърба, как ще ти се смее! Малеее. I MEAN it! :lol: =D>

Да, особено за нас, хората с неголям любовнически стаж, първият път при една "сесия" с партньорката (е, добре, "или партньора" - някой да не се обиди :roll: ) често е кратичък. Разбираемо. Като цяло, нека опитаме да подхождаме към ситуациите по-рационално, а? При положение, че е много възможно едно изпразване (преди да действаш с любовницата) да помогне, "защо трябва да прибягваме до насилие?!" :shock: Пък ако се налага вече, можете да се дерете и да се пръскате със спрейчета за изтръпване... а това, че на Шизъл му харесва да го третират по този начин, (той не каза изрично, че му харесва, но...) е въпрос на предпочитания :wink:

Пенчу
12-23-2006, 23:34
почни да се самозадоволяваш повече :-D иначе дължи се на това че много си се възбудил а и на психическа основа :-D

чикията помага ли?

shizzle
12-23-2006, 23:59
Нека те дере по гърба.. Ама силно! Болката и неудобството могат да намалят възбудата и то - в най-необходимия момент.
Това като най-рационалното решение го казваш, или...? :twisted:

Между другото - това е наистина добро решение, защото не всеки път можеш да ползваш задържащи кремове и други подобни. Просто, когато усетиш, че се движиш едни гърди пред девойката, й прошепваш в ухото "Дери ме по гърба" - уверявам те, обикновено тя само това чака.

Вчера не бях в настроение за по-хард изпълнения и като ме хвана неподготвена моята, като ми удари един лак на гърба до кръв.. Върна ме 20 минути назад!
Да, а баща ти ако сега ти види гърба, как ще ти се смее! Малеее. I MEAN it! :lol: =D>

Ще се смее той. Той се смее на всичко, което не разбира или на което завижда! :twisted:

(той не каза изрично, че му харесва, но...)

:twisted: :twisted: :twisted:

12-24-2006, 04:59
Durex Permorma или нещо такова имали специално кремче,с което са намазани от вътре и си праскаш по 2 часа като си сложиш :)

ProstoAz
12-24-2006, 09:58
Никакви спрейове, хапчета и т.н.! Няма никакъв смисъл от тях! [-X
Още си млад, неопитен...все някога ще се научиш да издържаш повече.
Чикията преди секс е класика.
Също така малко количество алкохол би ти помогнало.
Или пък просто да започнеш да мислиш за нещо друго, когато усетиш, че си близко до края - за старата съседка например (Ха! Съвсем образно го казвам. :lol: ).
По същия начин дейтва и драскането на гърба, което спомена shizzle.
Самата еякулация е свързана с дейността на мозъка, механичното "триене" на половите органи предизвиква психична/психическа (пфу, как е думата) възбуда у мъжа, в следствие на която той свършва. Т.е. ако се разсееш за малко и намалиш малко възбудата ще издържиш повече. :wink:
Също така методи, лично споделени ми от познати - сменяте позата или просто спираш за малко "упражненията", през което време можеш да я целуваш и т.н. (колкото да не лежите безцелно на леглото :lol: ), или пък когато усетиш, че ще свършиш вадиш го за 10сек. и пак продължаваш. Това ти добавя още едни 10-15мин. продължение на половия акт.
И...ох, толкова начини има...сам можеш да ги разбереш, за какво ти е тази п*шка между краката? :lol:

12-24-2006, 18:39
Самата еякулация е свързана с дейността на мозъка
Или с други думи казано мозъка е най - големия полов орган !!

12-25-2006, 13:11
bratle glei sega predi da doide mackata vyv vaz da q praskash.. si nabii 1-2 4ikii piini 2 4ashi rakiq i shte q izkyrtish :))) i dokato q 4ukash si misli za nqkoq mn grozna i gadna ili za nekva smrad.. izmisli si neshto
dokato q ebesh si vikai glei kolko e typa ne me vyzbujda ahahahah ;) abe znam li ne mi se e slu4valo .. takiva raboti sa mi razpravqli priqteli.. dano da ti pomogne.. praskai tam ako ot pyrviq pyt nestava davai 2-3 teka i da ti mine pritesnenieto i dap o4ne ti omekva kura i da se ojuli ot ebane ;)))

{Poison}
12-25-2006, 13:37
лъсни два три пъти пред секс :)

jorjolinko
12-25-2006, 15:00
мерси за всички мения..проблема вече го няма..вече с толкова начина...няма как да не стане O:)
Благодаря!!! :wink:

L31h4z
12-25-2006, 15:03
Мда е, 7-8 направо...
1 е достатъчен.Пък и тренирай малко на сухо (въпреки, че е различна възбудата пак си е тренинг :P) :wink:

ачката
12-25-2006, 15:16
Никакви спрейове, хапчета и т.н.! Няма никакъв смисъл от тях! [-X
Още си млад, неопитен...все някога ще се научиш да издържаш повече.
Чикията преди секс е класика.
Също така малко количество алкохол би ти помогнало.
Или пък просто да започнеш да мислиш за нещо друго, когато усетиш, че си близко до края - за старата съседка например (Ха! Съвсем образно го казвам. :lol: ).
По същия начин дейтва и драскането на гърба, което спомена shizzle.
Самата еякулация е свързана с дейността на мозъка, механичното "триене" на половите органи предизвиква психична/психическа (пфу, как е думата) възбуда у мъжа, в следствие на която той свършва. Т.е. ако се разсееш за малко и намалиш малко възбудата ще издържиш повече. :wink:

Също така методи, лично споделени ми от познати - сменяте позата или просто спираш за малко "упражненията", през което време можеш да я целуваш и т.н. (колкото да не лежите безцелно на леглото :lol: ), или пък когато усетиш, че ще свършиш вадиш го за 10сек. и пак продължаваш. Това ти добавя още едни 10-15мин. продължение на половия акт.
И...ох, толкова начини има...сам можеш да ги разбереш, за какво ти е тази п*шка между краката? :lol: добе че има един двама с повече мозък да опътят момчето да си нагърми чекията, а тожа за 10 сек нестава повярвай ми по-добре да пробва да стисне нежно главичката на пишката си не с цел да го заболи а да искара кравта от нея и да държи така вече 10 сек и на ново :D
чекията му е майката, та иначе тука някви го опътиха в магазина влиза си той човека без никакъж сексуален опит и вика : "ЪъъЪ ЪЪ ъЪ един ЪЪ спрей Ъъ за задържане" хахахахахахахахахахх :) :-D :D

deidiy
12-25-2006, 15:47

чикията помага ли?
да :-D

teardrop
12-25-2006, 18:01
По секс шоповете има такива крем4ета, забавящи еякулацията, ама бая ше трябва да се изръсиш за такова. Ина4е вариант са презервативите на Дурекс пак с някво такова мазило.. пове4ето хора казват 4е помагало :-k

Хм, не знам, ние с приятеля ми веднъж го пробвахме и нямаше ефект - принципно сексът е към 30 минути, а тоя път даже беше по-малко.

За автора - сменяйте позите. Докато се нагласите, възбудата ще отмине малко. А и, както вече казаха, лъсни малко преди самия секс.

ProstoAz
12-25-2006, 19:13
...а тожа за 10 сек нестава повярвай ми по-добре да пробва да стисне нежно главичката на пишката си не с цел да го заболи а да искара кравта от нея и да държи така вече 10 сек и на ново :D ...

Мда, най-вероятно е така. :)
Съжалявам, но нямам такъв атрибут м/у краката си. Признавам говорех малко наизуст. :D