- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сбвършвам много бързо:(((((((((((
ммм незнам на какво се дължи...но когато правим секс с приятелката ми...свършвам много бързо...5-10 мин..![]()
Та въпроса ми е...има ли някакъв начин да забавя еякулацията??
Чрез кремове....или по друг начин?![]()
почни да се самозадоволяваш повечеПървоначално написано от jorjolinkо
иначе дължи се на това че много си се възбудил а и на психическа основа
![]()
Ti pak si dobre.Moqt priqtel svyr6va za 3 minuti maximum
По секс шоповете има такива крем4ета, забавящи еякулацията, ама бая ше трябва да се изръсиш за такова. Ина4е вариант са презервативите на Дурекс пак с някво такова мазило.. пове4ето хора казват 4е помагало![]()
![]()
Робинята на Quench
Нали има 2-ри и трети тек, а пък и преди да ебеш удари 1 чикия.Първоначално написано от jorjolinkо
Нека те дере по гърба.. Ама силно! Болката и неудобството могат да намалят възбудата и то - в най-необходимия момент. (Вчера не бях в настроение за по-хард изпълнения и като ме хвана неподготвена моята, като ми удари един лак на гърба до кръв.. Върна ме 20 минути назад! Сега, обаче, като се замисля, може би просто си е искала още 1-2 оргазма)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ne bih iskal da te obezsyrcha ama.. nishto ne pomaga (pri men)
явно много те възбужда девойката, иначе си набий една чекия преди акта...и след това ще си по-бавен![]()
Хаха ти поне започваш![]()
Където плюя, там не лижа
Има някви спрейчета, за забавяне. Както и специални презервативи. Уж чикията преди това помагала...не знам
благодаря на всички...ще опитам от всичко да видим кое ще помогне..![]()
5-10 мин от началото на любовната игра или от началото на секса????
Това като най-рационалното решение го казваш, или...?Първоначално написано от shizzle
![]()
Да, а баща ти ако сега ти види гърба, как ще ти се смее! Малеее. I MEAN it!Първоначално написано от shizzle
=D>
Да, особено за нас, хората с неголям любовнически стаж, първият път при една "сесия" с партньорката (е, добре, "или партньора" - някой да не се обиди) често е кратичък. Разбираемо. Като цяло, нека опитаме да подхождаме към ситуациите по-рационално, а? При положение, че е много възможно едно изпразване (преди да действаш с любовницата) да помогне, "защо трябва да прибягваме до насилие?!"
Пък ако се налага вече, можете да се дерете и да се пръскате със спрейчета за изтръпване... а това, че на Шизъл му харесва да го третират по този начин, (той не каза изрично, че му харесва, но...) е въпрос на предпочитания
![]()
чикията помага ли?Първоначално написано от deidiy
Първоначално написано от alexxgold
Между другото - това е наистина добро решение, защото не всеки път можеш да ползваш задържащи кремове и други подобни. Просто, когато усетиш, че се движиш едни гърди пред девойката, й прошепваш в ухото "Дери ме по гърба" - уверявам те, обикновено тя само това чака.
Ще се смее той. Той се смее на всичко, което не разбира или на което завижда!Първоначално написано от alexxgold
Първоначално написано от alexxgold
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Durex Permorma или нещо такова имали специално кремче,с което са намазани от вътре и си праскаш по 2 часа като си сложиш![]()
Никакви спрейове, хапчета и т.н.! Няма никакъв смисъл от тях!![]()
Още си млад, неопитен...все някога ще се научиш да издържаш повече.
Чикията преди секс е класика.
Също така малко количество алкохол би ти помогнало.
Или пък просто да започнеш да мислиш за нещо друго, когато усетиш, че си близко до края - за старата съседка например (Ха! Съвсем образно го казвам.).
По същия начин дейтва и драскането на гърба, което спомена shizzle.
Самата еякулация е свързана с дейността на мозъка, механичното "триене" на половите органи предизвиква психична/психическа (пфу, как е думата) възбуда у мъжа, в следствие на която той свършва. Т.е. ако се разсееш за малко и намалиш малко възбудата ще издържиш повече.![]()
Също така методи, лично споделени ми от познати - сменяте позата или просто спираш за малко "упражненията", през което време можеш да я целуваш и т.н. (колкото да не лежите безцелно на леглото), или пък когато усетиш, че ще свършиш вадиш го за 10сек. и пак продължаваш. Това ти добавя още едни 10-15мин. продължение на половия акт.
И...ох, толкова начини има...сам можеш да ги разбереш, за какво ти е тази п*шка между краката?![]()
Или с други думи казано мозъка е най - големия полов орган !!Самата еякулация е свързана с дейността на мозъка
bratle glei sega predi da doide mackata vyv vaz da q praskash.. si nabii 1-2 4ikii piini 2 4ashi rakiq i shte q izkyrtish)) i dokato q 4ukash si misli za nqkoq mn grozna i gadna ili za nekva smrad.. izmisli si neshto
dokato q ebesh si vikai glei kolko e typa ne me vyzbujda ahahahahabe znam li ne mi se e slu4valo .. takiva raboti sa mi razpravqli priqteli.. dano da ti pomogne.. praskai tam ako ot pyrviq pyt nestava davai 2-3 teka i da ti mine pritesnenieto i dap o4ne ti omekva kura i da se ojuli ot ebane
))
лъсни два три пъти пред секс![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
мерси за всички мения..проблема вече го няма..вече с толкова начина...няма как да не стане![]()
Благодаря!!!![]()
Мда е, 7-8 направо...
1 е достатъчен.Пък и тренирай малко на сухо (въпреки, че е различна възбудата пак си е тренинг :P)![]()
...
добе че има един двама с повече мозък да опътят момчето да си нагърми чекията, а тожа за 10 сек нестава повярвай ми по-добре да пробва да стисне нежно главичката на пишката си не с цел да го заболи а да искара кравта от нея и да държи така вече 10 сек и на новоПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
чекията му е майката, та иначе тука някви го опътиха в магазина влиза си той човека без никакъж сексуален опит и вика : "ЪъъЪ ЪЪ ъЪ един ЪЪ спрей Ъъ за задържане" хахахахахахахахахахх![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
даПървоначално написано от Пенчу
![]()
Хм, не знам, ние с приятеля ми веднъж го пробвахме и нямаше ефект - принципно сексът е към 30 минути, а тоя път даже беше по-малко.Първоначално написано от SINDEL
За автора - сменяйте позите. Докато се нагласите, възбудата ще отмине малко. А и, както вече казаха, лъсни малко преди самия секс.