Влез

View Full Version : kakvo da pravq?

12-23-2006, 14:18
edna ve4er v diskotekata bqh s moita preatelka.tq iska6e da me izpita kato pratila neina priatelka da me prelasti.izlenahme vunka nasame po predlog 4e moita priatelka shte me 4aka vunka,no neq e nqma6e,tq trugna da me pregryshta kato mi kaza che e bilo stodeno,a az e otblusnah posle trugna da me celuva ,az bqh pinal malko ,i pod deistvieto na alkoholo se podadoh.Sled tova vlenah v diskotekata i kazah na priatelkata mi kakvo e stanalo bez da i kazvam 4e sam q celunal.Tq otide da govori s neq na same sled tova doide pri men i mi kaza 4e tq e naglasila si4ko i za da e proveri .i 4e znae 4e sam e celunal ,az zapo4nah da otri4am,4e tova ne e verno,mnogo vreme razgovarqhme no az ne si priznah i prodaljavah da otri4am.neinata preatelka purvona4alno kaza 4e s1m e celunal a posle kaza 4e celuvkata e bila malka az vse o6te otri4ah.znam 4e tq mn. me obi4a i v momenta e ob1rkana bih iskal da me s1vetvate kakvo da napravq da si priznaq ili ne

12-23-2006, 14:30
Кажи на приятелката си, че просто онази другата си е долужила устните до твоите и ти си я отблъснал с малко закъснение, щото си бил леко пийнал...Обясни й, че я обичаш, купи й някакъв букет или нещо такова и ще разбере, че си я обичаш и ще е по-спокойна! :wink:

HopeLesss
12-23-2006, 14:55
Що за приятелка ти е тази, която иска да те изпробва? :-k Значи ти няма доверие. Замисли се, дали си струва да си с такъв човек, който те подлага на 'изпитания' :roll:

vvs_go
12-23-2006, 14:59
kaji na priqtelkata ti da spre da se symnqva v tebe 6toto nakraq ve4e 6te ima povod

{Sweety_f}
12-23-2006, 15:04
ами тва което е направила приятелката ти е мн тъпо според мен ... какъв е смисъла да те изпитва така...кажи й че си я целунал,но е било под въздействието на алкохола и направи всичко възможно да разбере че това което е направила е нямало никакъв симисъл защото докоазва че ти няма доверие...успех:)

koalka
12-23-2006, 17:42
Дам мноооого те обича,а ти няма доверие.Това е лично мое мнение.Просто тези "проверки", като обичаш някой са излишни и не ги правиш.

Friend_witH_Benefit
12-23-2006, 19:17
Въпроса е кой на кого трябва да се сърди ... смятам че и ти имаш право донякъде да й бъдеш сърдит ... иди при нея и говори с нея първо за доверието, което ти дава, а след това за случката ... тия неща са подли ... помисли си наистина колко те обича ...

mnogomili4kata-sf
12-24-2006, 12:46
Е*ати психясалите хора има на тоя свят...кви са тия проверки #-o

malkata_
12-24-2006, 12:52
егати приятелката дето имаш...сори ама щом ти прави проверки-първото което е че ти няма доверие....или пък е несигурна в себе си... :-s смятам че не тя трябва да ти е сърдита...е може би малко..ноо и ти на нея защото се съмнява в тебе...поговори с нея...обясни и как стоят нещата..пък тя ако иска да ти вярва...аз направих грешката да се осъмня в приятеля ми...без да съм сигурна...и от това го заболя...а въобще не беше направил нищо... :roll: поговорете и се изяснете...кажи и че си бил пиинал и не си искал така да стане...покажи и че може да ти вярва за всичко както до сега...постъпката и е много глупава...детска и не е трябвало да го прави...ае дано се оправите...щото тва са глупости...да ти прави проверки.. #-o

nikinkaaa
12-24-2006, 12:55
Пфф няма ти доверие!Тогава защо се занимаваш с нея?!?

DeSiTo0o
12-24-2006, 14:07
ami spored men e po dobre da i kaje6 istinata,za6toto kolkoto pove4e q luje6,tolkova po zle za teb!