View Full Version : Protivoza4aty4ni!
malkoto_sladur4e
12-23-2006, 23:21
Molq vi kajete mi kakvi vidove protivoza4aty4ni hap4eta ima v Bg i cenite im i ako polzvate ot koi ste dovolni?Mnogo mi trqbvat otgovorite vi!Blagodarq vi mnogo predvaritelno! [-o<
Постинор Дуо ! Ако си направила белята , веднага бягай към аптеката :-)
АХхах нз дали Постинор Дуо се води за противозачатъчно ,но ..
Таа противозачатачните се пият ПРЕДИ секс и не са толко вредни..постинора е доста вреден за мн неща и се пие СЛЕД белята..тоест мисля ,че не е противозачатъчно !
А по темата..нз нищо :mrgreen:
АХхах нз дали Постинор Дуо се води за противозачатъчно ,но ..
Таа противозачатачните се пият ПРЕДИ секс и не са толко вредни..постинора е доста вреден за мн неща и се пие СЛЕД белята..тоест мисля ,че не е противозачатъчно !
А по темата..нз нищо :mrgreen:
не съм момиче отде да знам........ опитах се да помогна ай напалваи !
Е не ти се карам сега..секи може да сбърка,поне се опита да помогнеш :)
Е не ти се карам сега..секи може да сбърка,поне се опита да помогнеш :)
А така важно е желанието , ай са омитаме от тая тема кат неразбираме , че модератора после пак шъ ми трие сол на главата :-)
Ако вече е станала белята - Постинор Дуо (и как беше другото? Ескапелис?)
За нормални противозачатъчни, които да взимаш постоянно, трябва да се отиде при гинеколог. Ако слушаш съвети от случайни хора, най-много да се натровиш с някакви боклуци.
Ако слушаш съвети от случайни хора, най-много да се натровиш с някакви боклуци.
Каква реклама ми прай ....... тзтзтз тоя човек така и не спря да се заяжда :smt011
ПУАХАХАХАХАХАХАХ!! ЩЕ УМРА, ВЕ, ЧОВЕК!! Ще ме утрепеш! Един път, ЕДИН ПЪТ да не се заям с теб и ти ще ме обвиниш! Честна скаутска, не съм имал теб предвид!!!11~
и аз казвам "скаутска"..от къде идва това 8-[
От "скаут"? ^_^
Малко американска култорология: бой-скаутите са младежка организация, където ги учат на ориентиране и строги морални устои с цел правилно израстване. Скаутите би трябвало да са пример за подражание на връстниците си. Следователно, не би трябвало да лъжат. Малка забележка: казва се само от настоящи или бивши скаутчета :D
да да да като предишните пионерчета ,но имах предвид от къде идва "честна скаутска" и аз го казвам ..дали е от филмите не помня :mrgreen:
Аа, теб не те знам, аз от филми съм го хванал! Не са ме изнасилвали малки скаутчета в зелени униформи, ако това намекваш! :twisted:
malkoto_sladur4e
12-24-2006, 08:00
Da!Qsno mi stana!Imam nujda ot pomo6t,a na vas ne vi puka!Kak1v postinor duo we da va eba!!!!!!!!!!!!!!!Postinora e za spe6na kontracepciq a az pitam protivoza4at14ni za PLANOVA KONTRACEPCIQ ! ! ! Qvno ni6to ne ste 4eli do sega otnosno sexa i hap4etata! :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt019 :smt019 :smt019
Ако вече е станала белята - Постинор Дуо (и как беше другото? Ескапелис?)
За нормални противозачатъчни, които да взимаш постоянно, трябва да се отиде при гинеколог. Ако слушаш съвети от случайни хора, най-много да се натровиш с някакви боклуци.
Погледни отново поста ми. Ти не уточни какви противозачатъчни ти трябват и аз предложих два варианта. За да сме абсолютно и напълно честни един към друг, дори ще ти подскажа, че вторият абзац е за "планова контрацепция" ("планова икономика", lol)
И съветът ми отново е: Никой не те знае какви алергии имаш, каква е физиологията ти, на колко си години, какви други хапчета приемаш или която и да е от другите десетки подробности, които трябва да се вземат предвид при изписването на противозачатъчни. Ако не искаш да страдаш после или да раждаш изродчета, единственият сигурен начин е да идеш на личния си гинеколог.
А ако искаш да се тровиш - просто отиди в аптеката и си ги избери по шареност на опаковката. Аз не поемам отговорност какво ще се случи с теб!
malka_sladuranka
12-24-2006, 10:30
отиди на гинеколог..там ще ти предпишат най-подходящите хапчета
наистина не трябва да започваш да пиеш противозачатъчни без консултация с гинеколог, защото само той може да ти каже кои са най-подходящи за теб.
ако не знаеш, тия хапчета са бъкани с хормони и ако вземаш някакви, които не са за теб, може да си докараш ебати проблемите...най-малкото да качиш доста кила :|
наистина не трябва да започваш да пиеш противозачатъчни без консултация с гинеколог, защото само той може да ти каже кои са най-подходящи за теб.
ако не знаеш, тия хапчета са бъкани с хормони и ако вземаш някакви, които не са за теб, може да си докараш ебати проблемите...най-малкото да качиш доста кила :| дам .. така е .. консултирай се с лекар.. все пак има разли4ни видове противоза4атъ4ни някои са по силни и драсти4ни даже се използват като лекарства за кисти и там подобни... не си навли4ай неприятности от това 4е те мързи да посетиш лекаря за 5 мин ! [-X
Hah mene izob6to ne me marzi prosto prvo s1m malka vtoro ba6ta mi e lekar i si4ki lekari go poznavat i ne moga da otida tuka v moq grad na genekolog i treto az pitam za vidove i ceni be horaaa az ako iskah sega da gi po4na az si znam kde da otida i kakvo da pravq!Pls kajete mi vidovete i cenite im gore-dolU!
malka_sladuranka
12-24-2006, 13:27
Hah mene izob6to ne me marzi prosto prvo s1m malka vtoro ba6ta mi e lekar i si4ki lekari go poznavat i ne moga da otida tuka v moq grad na genekolog i treto az pitam za vidove i ceni be horaaa az ako iskah sega da gi po4na az si znam kde da otida i kakvo da pravq!Pls kajete mi vidovete i cenite im gore-dolU!
като си толкова малка че не можеш да отидеш ма гинеколог за какво са ти хапчета? ](*,)
и все пак ако толкова държиш да пиеш противозачатъчни по-добре отиди до съседния град където не познават баща ти или дядо ти...
krem4et0
12-24-2006, 14:35
Всеки лекар си изписва противозачатъчни на фирмана,която му дава брошурки,плакати и такива глезотийки. Защото как може като те види да прецени-най-добре е хормонален тест. Ама кой ти прави такива неща? за това ниско дозираните от типа на Логест, диане(той е също ниско дозиран),линдет. за други не знам. логест май пият най-много и няма странични реакции.
shadow4e
12-24-2006, 16:48
И Ясмин. Да наистина не се правят тестове, но поне се обяснява всичко подробно кое, кога, ако се пропусне и тн... Което всъщност е по-важното, защото доста от момичета не знаят тези неща с подробности.
krem4et0
12-24-2006, 19:17
И Ясмин. Да наистина не се правят тестове, но поне се обяснява всичко подробно кое, кога, ако се пропусне и тн... Което всъщност е по-важното, защото доста от момичета не знаят тези неща с подробности.
То това и на листовката го пише.