Влез

View Full Version : Дали ще ставам баща??????

pritesnen
12-24-2006, 12:42
Значи проблема е следния:
С приятелката ми пражим редовно секс и то винаги с презерватив, преди 2 седмици на рождения ми ден правихме 3 пъти секс и след третия пут аз махнах презерватива и го ръгнах 1-2 пъти.На нея трябваше да и доиди след 2 дена но не и доиде.От няколко дена се оплаква че я болят зърната прочетох важната тема за бременността но нз какво да мисля.Утре ще взема тест за бременност но искам да чуя малко от вашето мнение... Благодаря предварително.

Една тийнейджърка
12-24-2006, 13:22
С приятелката ми пражим редовно секс и то винаги с презерватив, преди 2 седмици на рождения ми ден правихме 3 пъти секс и след третия пут аз махнах презерватива и го ръгнах 1-2 пъти.На нея трябваше да и доиди след 2 дена но не и доиде.От няколко дена се оплаква че я болят зърната прочетох важната тема за бременността но нз какво да мисля.Утре ще взема тест за бременност но искам да чуя малко от вашето мнение... Благодаря предварително.

Моето мнение е положително.Т.е.,мисля че ще ставаш баща.Ако се е пуснало сигурно ще станеш.. :? Нейните родители знаят ли , че редовно правите секс?Знаят ли , че сте правили секс без предпазни мерки?...Попринцип болките в зърната и менупаузата са факт за забременяване.. :? :?

Една тийнейджърка
12-24-2006, 13:23

Моето мнение е положително.Т.е.,мисля че ще ставаш баща.Ако се е пуснало сигурно ще станеш.. :? Нейните родители знаят ли , че редовно правите секс?Знаят ли , че сте правили секс без предпазни мерки?...Попринцип болките в зърната и че не и е дошло са факт за забременяване.. :? :?

12-24-2006, 13:50

Моето мнение е положително.Т.е.,мисля че ще ставаш баща.Ако се е пуснало сигурно ще станеш.. :? Нейните родители знаят ли , че редовно правите секс?Знаят ли , че сте правили секс без предпазни мерки?...Попринцип болките в зърната и че не и е дошло са факт за забременяване.. :? :?
По - добре замълчи и не се излагай повече.
По темата - не ми се вярва да е станала беля. Гърдите и зърната болят преди цикъл, нормално е за предменструалния синдром, така че скоро ще и дойде. Но за всеки случай да си направи тест за бременност колкото се може по - скоро. Трябва да сте големи каръци, за да е станало гаф!

pritesnen
12-24-2006, 13:51
Родителите и незнаят че правим редовно секс.2 неща ме успокояват:
1вото е че тя ми каза че и друг път са я боляли и
2рото е че сме подложени на доста стрес този месец и тя боледува цяла седмци с доста висока температура и заради това да и закъснява...

нз :( :( :( :(

JoeBanana
12-24-2006, 13:52
ех, никога няма да се научите :mrgreen: деца не се правят толкова лесно, едно вкарване и айде след 9 месеца - вързопче.
има двойки, които с месеци опитват (и то по график) и пак не става :mrgreen:
айде стига паранои, че ше ви излязат бръчки :mrgreen:

gangbang
12-24-2006, 13:54
Родителите и незнаят че правим редовно секс.2 неща ме успокояват:
1вото е че тя ми каза че и друг път са я боляли и
2рото е че сме подложени на доста стрес този месец и тя боледува цяла седмци с доста висока температура и заради това да и закъснява...

нз :( :( :( :(

Ето сам се питаш и сам си даваш смислен отговор за причините. Нема се шашкаш. По-скоро е това причината, което сам написа, от колкото от 2 вкарвания да е станало нещо. Тъй, че споко и удари една ракия и празнувай, а не мисли за бащинството, рано ти е ;) Само внимавай у късметите да не ти се падне "Люлка" :mrgreen:

krem4et0
12-24-2006, 14:32
ех, никога няма да се научите :mrgreen: деца не се правят толкова лесно, едно вкарване и айде след 9 месеца - вързопче.
има двойки, които с месеци опитват (и то по график) и пак не става :mrgreen:
айде стига паранои, че ше ви излязат бръчки :mrgreen:
точно така. няма да има бебе дпоко. нормално е да се тревожи-аз се пазя максимално и нямам гафове,ама всеки месец преди датата ми се стяга сърцето.

SINDEL
12-24-2006, 15:13
Няма кво да се притесняваш толкова. Едно - две мушвания нищо не е 8) Особено пък щом и скоро трябва да й идва. Болките в гърдите са добре познатото и така отвратително ПМС, така 4е пийте по 2 аспирина и следващия път не махай презерватива [-X

Deviant
12-24-2006, 15:17
ще станеп майка...после баба -_-

GiRl^of^PriStOn
12-24-2006, 17:32
Nqma da stavash bashta -spoko

koalka
12-24-2006, 19:21
Еми какво да ти кажа...вземи,но ме съмнява мнооого, че е бременна.А това, където я болят гърдите е от това дето ще й идва,просто й закъснява.

Bathory †Girl
12-24-2006, 20:00
za SAjelenie , mai 6te iz4aka6 s ba6tinstvoto..... :smt016 Spoko pi4 , edva li 4ak do tova se e stignalo :wink:

12-24-2006, 20:43
pi4 pojelai si da ne staa6 ba6ta na koleda stavat 4udesa

12-25-2006, 01:04

ЕВАЛА ТАТЕ!!!

ne pritesnen:)
12-25-2006, 13:12
Направихме теста и се оказа отрицателен :)
Благодаря за мненията...:)

{Poison}
12-25-2006, 13:30
Търси кръстници отсега ,че няма време :twisted: :twisted: :twisted:

teardrop
12-25-2006, 18:56
Видях, че теста се е оказал отрицателен, но по принцип да знаете - като се шашка и се панира да не й е станало нещо, е нормално да й се разбъзика леко цикъла заради притеснението.

deidiy
12-25-2006, 19:07
Направихме теста и се оказа отрицателен :)
Благодаря за мненията...:)
нали знаеш че е добре да се направят най-малко два теста :roll:

12-25-2006, 19:25
Направете още един тест след 1 седмица, тогава ще излезне реалният резултат, който ще донесе на родителите ви внуци.