PDA

View Full Version : Analen sex!

malkoto_sladur4e
12-24-2006, 12:45
Iskam da vi popitam moje li ne6to da stane ako pravim analen sex bez prezervativ i primerno priqtelq mi se izprazni v mene.Skoro se kanim da probvame i iskam da se zapoznaq pove4e s tozi vid sex.Predi tfa trqbva li da si pravq pro4istvaniq ili drygi takiva ne6ta?

XXX_f
12-24-2006, 12:57
predi da pitash porovi se malko vuv foruma :!:

malka_sladuranka
12-24-2006, 13:19
predi da pitash porovi se malko vuv foruma :!:

дам...има тема 30страници ;) прочети ги

gangbang
12-24-2006, 13:51
Iskam da vi popitam moje li ne6to da stane ako pravim analen sex bez prezervativ i primerno priqtelq mi se izprazni v mene.Skoro se kanim da probvame i iskam da se zapoznaq pove4e s tozi vid sex.Predi tfa trqbva li da si pravq pro4istvaniq ili drygi takiva ne6ta?

Нема да забременееш ако ти се изпразни в дупето, мое си спокойна. Преди да го направите може просто да си измиеш добре аналния отвор с топла вода и сапунче. Сметам това ти е достатъчно. Останалото е въпрос на желание и фантазия ;) Успех!

п.п. и верно огледай форума, има обширни теми по въпроса :D

JoeBanana
12-24-2006, 13:54
ае може да се осереш малко :mrgreen: случва се

Mastodont
12-24-2006, 14:23
ае може да се осереш малко :mrgreen: случва се

:shock: :shock: :smt005 :smt005
Направо я успокои..

Deviant
12-24-2006, 15:05
има , естествено =)
имаше нещо си което свързваше ануса и влагалището ако не се лъжа =)
има малак шанс да се забременее =)
пък и има инзключително голям шанс да се хване инфекция (приятеля ти да я хване) ако сте без презерватив =)

shadow4e
12-24-2006, 15:11
Шансът не е "изключително голям" да получи момчето инфекция, а даже е малък. По принцип е по-добре с презерватив и защото на него има допълнителен лубрикант.

Deviant
12-24-2006, 15:15
Шансът не е "изключително голям" да получи момчето инфекция, а даже е малък. По принцип е по-добре с презерватив и защото на него има допълнителен лубрикант.
ох хайде на бас че шансът е доста гоолям?
мисля ,че разбирам повече от теб , по тази тема ;)

shadow4e
12-24-2006, 15:16
лекар ли си или си получавал ти?

Deviant
12-24-2006, 15:19
лекар ли си или си получавал ти?
о не лекър не съм ,а да съм получавал , също не :)
нека просто кажем , че съм се интересувал доста будно :)

JoeBanana
12-24-2006, 15:32

охоооо :mrgreen: тва сигурно ше е все едно да ти попадне вода в кривото гърло, само че в тоя случай ше са акита :mrgreen: явно съм проспал моменти от човешката анатомия :mrgreen:

MTV_GIRL
12-24-2006, 20:53
drun drun ima6e takava tema ve4e nqma kak da zabremenee6 ot gz 6toto gz i putkata sa otdeleni ;)

malka_sladuranka
12-24-2006, 20:56
drun drun ima6e takava tema ve4e nqma kak da zabremenee6 ot gz 6toto gz i p*tkata sa otdeleni ;)

ами ако ае разкъса стената между влагалището и ануса?!!??!!??

охх...нещо изпростях... ххехех ;)

Deviant
12-24-2006, 22:11

охоооо :mrgreen: тва сигурно ше е все едно да ти попадне вода в кривото гърло, само че в тоя случай ше са акита :mrgreen: явно съм проспал моменти от човешката анатомия :mrgreen:
ти си зле...
умри =/
благодаря за вниманието :?

shizzle
12-25-2006, 00:46

ААХАХАХАХА!! Обаждаш се на лекар! Или, по-добре, на погребалния агент :D

koalka
12-25-2006, 06:25
Не,не можеш да забременееш, ако това питаш. :lol:

JoeBanana
12-25-2006, 07:05

ти си зле...
умри =/
eat my shit, ве :mrgreen:
Весела Коледа :smt114

brrr
12-25-2006, 07:09
da predi tova trqbva da qdesh mnogo domati i chushki da ima liuspi posle po onaq si rabota :wink: a moje i da ne serish 1-2 dena :mrgreen:

ama po rqsko da ti zasilva chervoto da moje da se naserish malko i da ti mine meraka :)

12-25-2006, 07:49

От ануса трябва само да излизат неща но не и да влизат! Ако го правите без пр може да му се заклещи в ануса ти и да се разхождате като кучетата по улицата в любовен период

ultra
12-25-2006, 08:14
drun drun ima6e takava tema ve4e nqma kak da zabremenee6 ot gz 6toto gz i p*tkata sa otdeleni ;)

Ами тя кво,секс ли ще прави или ще я порят? :shock:

Deviant
12-25-2006, 08:43

ти си зле...
умри =/
i say you die :/

JoeBanana
12-25-2006, 08:54

ти си зле...
умри =/
talk to the hand, faggot =; :mrgreen:

12-25-2006, 08:58

ти си зле...
умри =/
talk to the hand, faggot =; :mrgreen:

Какво е да бъдеш българин?-
1. Да приличаш на българин
2. Да говориш български
3. Да си личи по акъла че си българин
4. Ням думи

12-25-2006, 14:07
има , естествено =)
има малак шанс да се забременее =)
пък и има инзключително голям шанс да се хване инфекция (приятеля ти да я хване) ако сте без презерватив =)

da be svurzani sa, te za tva akat prez putkata nqkoi pyt... aman ot gluposti