PDA

View Full Version : Искам съвет....

Overwhelming
12-24-2006, 15:51
Значи...дори незнам как да започна темата...както и да е,ще напиша нещо като за начало....
Да почнем съвсееем от началото....преди няколко месеца,по стечение на обстоятелствата,разни случки и много мислене осъзнах...че съм би сексуална....от тогава насам имам няколко връзки с момичета...ходила съм и с момчета разбира се....и сега съм в една много кофти ситуация....
Значи влюбена съм (много,ама наистина много) в едно момче....което обаче е на доста разстояние от мен...но това не ми пречи да го обичам.Проблема идва от това,че има едно момиче,което всеедно "се бърка" между нас,макар че и аз играя важна роля в това "намесване"....тоест и аз имам вина...а и на всичкото отгоре преди време имах връзка с това момиче и тя също много ми харесва,аз я харесвам,тя ме харесва........Сега съм в следната ситуация:
Аз съм влюбена в момчето,ужасно много харесвам момичето и си нямам никаква представа какво да правя.....объркана съм....няма с кой да поговоря...вие сте последната ми надежда,моля ви,дайте ми какъвто и да е съвет.И не ми пиште глупости,че ми дойде до гуша!!!

MoHuTo
12-24-2006, 16:06
Ами прецени добре с кой си струва да бъдеш..ако не можеш да бъдеш с това момче, защо не опиташ да бъдеш с въпросното момиче, може би ще се получи..нз все пак помисли добре и реши с кой искаш да си!

Crafter
12-24-2006, 16:07
Може да ти е дошло до гуша, но истината е, че ти нито си влюбена, нито обичаш. В това състояние човек е НЕ-СПО-СО-БЕН да мисли за друг. "Ох, много го обичам! Ох, много я харесвам!"

И какво искаш да прочетеш? Да, легни си с нея и не се притеснявай. Той ще се върне, ще бъдете заедно и щастливи.

В случая няма значение какви са сексуалните ти наклонности, а ценностната ти система...

In4iTu_
12-24-2006, 16:58
Аз съм влюбена в момчето,ужасно много харесвам момичето
Мисля, че сама си казваш, кое предпочиташ...да си влюбена е по-силно от това да харесваш някой

Lambo
12-24-2006, 17:09
Ами прецени добре с кой си струва да бъдеш..ако не можеш да бъдеш с това момче, защо не опиташ да бъдеш с въпросното момиче, може би ще се получи ..нз все пак помисли добре и реши с кой искаш да си!

Какво да се получи!?....... Остани си с момчето по-добре...

Overwhelming
12-24-2006, 17:17
Къде съм казала,че ми е толкова зор да легна с нея?Не ми е заради това.....

Мисля, че сама си казваш, кое предпочиташ...да си влюбена е по-силно от това да харесваш някой
Казвам,че много го обичам и че нея я харесвам,макар че колкото и да не искам мога да кажа,че обичам и двамата.Въпроса е в това,че и двамата могат да влязат тук и да видят какво става и също така и двамата знаят за...за проблема ми....

koalka
12-24-2006, 18:55
Когато обичаш някой,никой не харесваш много.Това за мен е изключено.Може да е силно привличане.Да обичаш означава никой друг да не те интересува като обект на харесване.

BeBencEto
12-24-2006, 19:21
sled kato momcheto e tolkova dalech...ne vijdam smisul da go chakash..

slavito007
12-24-2006, 22:11
Значи...ами ако не можеш сама да вземеш решение,просто трябва да се посъветваш с някой близък-приятел(ка),роднина а пък защо не и майка ти,или баща ти.Просто в такъв момент няма какво друго да сториш,пък и не трябва да се срамуваш да кажеш на някого за сексуалната ти ориентация-такава си и не можеш да се промениш.
Знам че съвета ми не е бил много потребен,но не ме бива в тези неща...
и дано намериш решение на проблема си>успех!!

teenkopele
12-24-2006, 23:02
Хващай момичето. :wink:

12-25-2006, 02:13
Значи...ами ако не можеш сама да вземеш решение,просто трябва да се посъветваш с някой близък-приятел(ка),роднина а пък защо не и майка ти,или баща ти.Просто в такъв момент няма какво друго да сториш,пък и не трябва да се срамуваш да кажеш на някого за сексуалната ти ориентация-такава си и не можеш да се промениш.
Знам че съвета ми не е бил много потребен,но не ме бива в тези неща...
и дано намериш решение на проблема си>успех!!
Ми то аз тъй като съм заявила сексуалната си ориентация одавна сега съм мааалко в затруднено положение.Няма с кой да се посъветвам,особено по тая тема....Майка ми и баща ми мъничко (всъщтност много) ги мразя,те мразят мен и така не бих говорила с тях за такива работи.....Останалите са пристрастни според мен....поне тези,които биха ме изслушали....
Затова се обръщам към вас,надявам се вашите съвети да ми помогнат,че никой друг не ми остана.....

Overwhelming
12-25-2006, 02:14
Уф..това бях аз,забравих да се логна :oops: ....

12-25-2006, 12:35
Значи...дори незнам как да започна темата...както и да е,ще напиша нещо като за начало....
Да почнем съвсееем от началото....преди няколко месеца,по стечение на обстоятелствата,разни случки и много мислене осъзнах...че съм би сексуална....от тогава насам имам няколко връзки с момичета...ходила съм и с момчета разбира се....и сега съм в една много кофти ситуация....
Значи влюбена съм (много,ама наистина много) в едно момче....което обаче е на доста разстояние от мен...но това не ми пречи да го обичам.Проблема идва от това,че има едно момиче,което всеедно "се бърка" между нас,макар че и аз играя важна роля в това "намесване"....тоест и аз имам вина...а и на всичкото отгоре преди време имах връзка с това момиче и тя също много ми харесва,аз я харесвам,тя ме харесва........Сега съм в следната ситуация:
Аз съм влюбена в момчето,ужасно много харесвам момичето и си нямам никаква представа какво да правя.....объркана съм....няма с кой да поговоря...вие сте последната ми надежда,моля ви,дайте ми какъвто и да е съвет.И не ми пиште глупости,че ми дойде до гуша!!!

I koe ne ti e qsno? Maloumna li si?

Overwhelming
12-25-2006, 23:08

I koe ne ti e qsno? Maloumna li si?
Не забелязваш ли,че търся съвет?Неискам да ми разясняваш нищо....и също така и в твоя цитат го има:

И не ми пиште глупости,че ми дойде до гуша!!!

А...

sled kato momcheto e tolkova dalech...ne vijdam smisul da go chakash..
....момчето няма какво да го чакам...той би могъл да дойде по всяко време....

Много ми е кофти,че няма с кой да си поговоря дори....затова пиша тук...някой дават смислени мнения,макар че все пак....ох и аз незнам вече какво да правя... ](*,) ](*,) ....

12-25-2006, 23:26
Моят съвет е хващаш момчето и момичето и правите тройка, всички ще са доволни. Най-вече момчето.

тъп
12-26-2006, 04:12
А не можеш ли да бъдеш и с двамата? Без те да знаят естествено. Не е толкова трудно да бъдеш с двама.

Violenza
12-26-2006, 08:25
Според мен първо сама трябва да си изясниш дали си би или не си ...и тогава да прецениш, с кой искаш да бъдеш... :roll:

Загрижен читател
12-27-2006, 13:18

Да ти кажа според мен е по-добре да потдържаш връзка и с двамата. Щом неможеш да решиш. Поне за момента ,но когато момчето дойде близо до теб вече тогава ще мислиш какво да правиш ще могат и те да обсъдят нещата ,а не всичко да виси на твойте плещи. Според мен няма лошо да излизаш с момичето и да се харесвате ,но не трябва да забравяш и момчето в което си влюбена. Мойто лично мнение е да пробваш това нищо не губиш. Ако не се получи винаги можеш да пробваш други решения ;)

decu4ka
12-27-2006, 15:23
Мисля, че сама си казваш, кое предпочиташ...да си влюбена е по-силно от това да харесваш някой така е.. :)

SwEe7_F{P}
12-27-2006, 15:47
Nqma kakvo da govorim po tazi tema!Ti kazvash che si vlubena!Lubovta e neshto koeto idva samo vednuj ili pone istinskata lubov ;) i ako mislish che si q otkrila se bori za neq!Ne dopuskai greshkata da q ostavish da si trugne :)

angelcheto_f
12-27-2006, 15:47
Ти още не си определила своята сексуална наклоност.Щом преди си имала връзка с това момиче и още имаш чувства към нея ми бъди с нея...а плюс това момчето е далеч,но ако наистина си толкова влюбена в него както твърдиш,вече незнам....в много трудно и гадно положение си направоо....