Влез

View Full Version : Tekove

prrresli
12-24-2006, 20:33
Zdraveite skoro 6te mi e za pyrvi pyt i ne mi e qsno samo edno i dano vie mi otgovorite.Kogato svyr6i pyrvi tek svalq li se kondoma,ili ostavam s nego posle za vtori ili vtori s nov kondom.I kolko teka nai mnoo ste pravili.Mersi predvaritelno

malka_sladuranka
12-24-2006, 20:48
като почне да прелива тогава се сменя...

Ice_Queen
12-24-2006, 20:53
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА

malka_sladuranka,лъжеш се - презерватива се изпира и пак се слага :smt005

Mastodont
12-24-2006, 21:00
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА

malka_sladuranka,лъжеш се - презерватива се изпира и пак се слага :smt005

Да бе ма преди тва се глади с ютията :smt005
Пич, ако нищо му няма на капута продължавай да бичиш!

malka_sladuranka
12-24-2006, 21:13
не бе...дайте да му кажем на човека да не видим след някой друг ден тема "презервативът преля..после приятелят ми го изпра и го изглади бременна ли съм"
пич...презерватива се сменя като свършиш 1вия път!

shizzle
12-24-2006, 23:32
Презервативът се сменя след всеки път, не само първия ^_^ И се проверява да не се е скъсал!

12-25-2006, 00:49
Zdraveite skoro 6te mi e za pyrvi pyt i ne mi e qsno samo edno i dano vie mi otgovorite.Kogato svyr6i pyrvi tek svalq li se kondoma,ili ostavam s nego posle za vtori ili vtori s nov kondom.I kolko teka nai mnoo ste pravili.Mersi predvaritelno

Свършиш ли тря го сменяш с нов и тн

Crafter
12-25-2006, 01:29
Топваш го във вряла вода за около минута, ръсиш малко талк, че по-лесно да го наденеш, отгоре му капваш зехтин (не олио, че зехтина си е по-полезен) за лубрикант и повтаряш процеса до пълно скъсване. Пари са се дали за тоз презерватив, ей...

Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 01:35
Не си купувай от нормалните презервативи за еднократна употреба, купи си от новите за многократна. Има ги в Била вече, питай на касата ако не ги намериш. :wink:

ачката
12-25-2006, 05:43
Презервативът се сменя след всеки път, не само първия ^_^ И се проверява да не се е скъсал! аххахахахахахах ти как го проверяваш да не е скъсан?
надуваш ли го? :shock: 8-[ :-k :-# O:)

12-25-2006, 07:55
Тря запомниш едно батка - секса и формула едно са две наистина много сходни неща - и при двете се сменят гуми

Kitana
12-25-2006, 09:39
сменя се всеки път! после е хубаво мом4ето да се измие и изпишка за следващия тек! :)
аа и още нещо пише си го на листовката към презарвативите.. купи си следващия път кутйка а не едини4ни презарвативи

malka_sladuranka
12-25-2006, 09:43
Презервативът се сменя след всеки път, не само първия ^_^ И се проверява да не се е скъсал! аххахахахахахах ти как го проверяваш да не е скъсан?

пълни се с вода :-D иначе знам и за хора дето ги надуват де...ама.. хаха това е смешно :mrgreen:

12-25-2006, 09:44

пълни се с вода :-D иначе знам и за хора дето ги надуват де...ама.. хаха това е смешно :mrgreen:

Ама чекай ве тва е основното приложение на презервативите, да се напълнят с вода и ги мяташ през терасата и измиваш прозорците на съседката от 1-я етаж

malka_sladuranka
12-25-2006, 09:46
аз със крем ги пълнех и ги подмятах на съучениците ми :-D

12-25-2006, 09:47

Явно си по-богата че с крем да ги пълниш. Ние сме си скромни и бедни и само до няколко капки вода, до колкото да има центробежна сила :lol: :lol: :lol:

malka_sladuranka
12-25-2006, 09:50

Явно си по-богата че с крем да ги пълниш. Ние сме си скромни и бедни и само до няколко капки вода, до колкото да има центробежна сила :lol: :lol: :lol:

ами... зимах кремчето на съученичката до мен...и пляккк на чина на някох зубрач хахаха как гледаха само изпод очилата си....

ачката
12-25-2006, 10:03

ами... зимах кремчето на съученичката до мен...и пляккк на чина на някох зубрач хахаха как гледаха само изпод очилата си.... еее стига ве и аз бях зубрач :| :? :) :shock: :-D :-D :D

12-25-2006, 10:04

ами... зимах кремчето на съученичката до мен...и пляккк на чина на някох зубрач хахаха как гледаха само изпод очилата си.... еее стига ве и аз бях зубрач :| :? :) :shock: :-D :-D :D

То кой ли не е бил

malkata_
12-25-2006, 10:18

хаха ако искаш да станеш баща карай с един...след всеки тек...и проверяваш да не е скъсан...пълниш го с вода ама не много...и да не забравиш да се измиеш след като махнеш гумата...можеш и по време на секса да го провериш дали не се е скъсал ама може и да убиеш настроението на мацката...моето момче така прави понякога...и ме вбесява!!! :mrgreen: :lol:

malkata_
12-25-2006, 10:19

То кой ли не е бил

аз не съм зубрачка... :lol:

12-25-2006, 10:19

хаха ако искаш да станеш баща карай с един...след всеки тек...и проверяваш да не е скъсан...пълниш го с вода ама не много...и да не забравиш да се измиеш след като махнеш гумата...можеш и по време на секса да го провериш дали не се е скъсал ама може и да убиеш настроението на мацката...моето момче така прави понякога...и ме вбесява!!! :mrgreen: :lol:

Стига лъга момчето!!! презерватива се пере на 90 градуса в пералня :smt019

malkata_
12-25-2006, 10:21

Стига лъга момчето!!! презерватива се пере на 90 градуса в пералня :smt019

хаха после да не забрави да го изглади...иии наново да клати като луд ии след 2 минути се чува женски глас-ауу мило май свръши в мене!!! :mrgreen: :lol: :twisted:

malka_sladuranka
12-25-2006, 10:37

То кой ли не е бил

яяяя зубариииииииииииииии ;)

12-25-2006, 13:02

То кой ли не е бил

яяяя зубариииииииииииииии ;)

яяяяя курвааааааааааааааа

presli
12-25-2006, 13:23
Mersi na vsi4ki,a kolko nai mnogo teka ste pravili

{Poison}
12-25-2006, 13:40
на колко си години,че си тръгнал да правиш секс??/Е гати малоумните въпроси.

jorjolinko
12-25-2006, 15:27
ае хора не се ебавайте така майтап майтап някой земе да ви повярва има да се смеем пак!... :::
То не че сега не се смеем ама все пак да си имаме уважението..
Ся има големи "ебачи" и "ебачки" ама има и много неопитни чеда....аха да прай секс и вие ще го уплашите...детето..... :mrgreen: :lol:

presli
12-25-2006, 15:54
NA 11 godini ,Ti na kolko si

malkata_
12-25-2006, 16:14
Mersi na vsi4ki,a kolko nai mnogo teka ste pravili

гаджето ми оклоко-5....после и двамата бяхме дооста уморени!!!

preslii
12-25-2006, 18:45
Eha Mnogo.Bravo

shizzle
12-25-2006, 19:38
lol, ама вие сериозно ли говорите за водата?! Да пълня презерватива с вода, за да го проверя?! Вие правилно ли се развивате!! LOLOLOLOL

presli
12-25-2006, 20:52
za6to,kyv e problema v vodata

malkata_
12-25-2006, 20:53
lol, ама вие сериозно ли говорите за водата?! Да пълня презерватива с вода, за да го проверя?! Вие правилно ли се развивате!! LOLOLOLOL

хахах лично аз....не!!!е ако ще да пълни с вода...кво му пречи?!....пък ако седне го проверява по време на секса.... :lol: ....моя някой път верно го прави иии ме дразни много така...ама кво да се прави... :mrgreen: :smt005

malkata_
12-25-2006, 20:54
za6to,kyv e problema v vodata

няма проблем...тва е ако искаш...асо притесняваш че може да е станало гафче...не е задължително... :mrgreen:

shizzle
12-25-2006, 20:58
Па то се проверява след като свършиш, хващаш го и изстискваш. Ако спермата почне да прелива през някоя дупчица и се изпразни презерватива - ясно каква е работата. Няма нужда да пълниш с вода и тем подобни.

А се проверява дали е скъсан всеки път!

malka_sladuranka
12-25-2006, 20:59
Па то се проверява след като свършиш, хващаш го и изстискваш. Ако спермата почне да прелива през някоя дупчица и се изпразни презерватива - ясно каква е работата. Няма нужда да пълниш с вода и тем подобни.

абе по-добре го надуй :::

Kitana
12-25-2006, 21:55

абе по-добре го надуй ::: МИ И АЗ МИСЛЯ KATO SHIZZLE ! не 4е нещо ама винаги съм се 4удила защо трябва да се цапаме допълнително и да си създаваме главодболия като ги надуваме или пълним с вода ... няма смисъл!!!

shizzle
12-25-2006, 22:00
МИ И АЗ МИСЛЯ KATO SHIZZLE ! не 4е нещо ама винаги съм се 4удила защо трябва да се цапаме допълнително и да си създаваме главодболия като ги надуваме или пълним с вода ... няма смисъл!!!

Е, и по стандартния начин не е особено чисто. Всеки път тайно удрям по един пръст на чаршафа, че да се махне мазнотията :D

Kitana
12-25-2006, 22:03
МИ И АЗ МИСЛЯ KATO SHIZZLE ! не 4е нещо ама винаги съм се 4удила защо трябва да се цапаме допълнително и да си създаваме главодболия като ги надуваме или пълним с вода ... няма смисъл!!!

Е, и по стандартния начин не е особено чисто. Всеки път тайно удрям по един пръст на чаршафа, че да се махне мазнотията :D хахаха :) ех това с мазнотията ... поне не са те целили с презарватив ! на моя го беше обсебило нещо и зпо4на да ме "урдя" леко и да ме цели с пълния кондом УЖАСС олепих се цялата хаха както и да ... после го "убих" ;) оххх добрите стари лигави времена :)

shizzle
12-25-2006, 22:13
хахаха :) ех това с мазнотията ... поне не са те целили с презарватив ! на моя го беше обсебило нещо и зпо4на да ме "урдя" леко и да ме цели с пълния кондом УЖАСС олепих се цялата хаха както и да ... после го "убих" ;) оххх добрите стари лигави времена :)

:shock: :shock: :shock: Леле, малее.. То вярно, че съквартирантът ми си държа два месеца над леглото надут презерватив.. Ама и това е извратено :lol: :lol: :lol:

Kitana
12-25-2006, 22:23
:shock: :shock: :shock: Леле, малее.. То вярно, че съквартирантът ми си държа два месеца над леглото надут презерватив.. Ама и това е извратено :lol: :lol: :lol:
е 4ак пък извратено ...1-път никой не убива :) не не мисля беше в момент на пълна лиготия и смях ;) на всеки му се слу4ва а и нали знаете колко .. жизнени ставаме жените след секс .. (т.е. аз си заслужавах :))
а това с надутия презарватив е готино и смешно особено ако сте на общижития ;) всеки има разли4но 4увство за хумор и възприятие ;)...

shizzle
12-25-2006, 22:27
Не, и аз смятам, че е яко забавно :D

"Александре, това там над леглото ти надут презерватив ли е или аз просто съм много загорял?"

presli
12-26-2006, 09:33
XaXAAXXAAXAXXAAXXAXA.
Tva s naduvaneto 6a e mnoo gnusno we