PDA

View Full Version : slu4valo li vi se e??

12-25-2006, 11:52
zdraveite! S priqtelq mi pravihme sex predi dve sedmici i na men mi beshe za pyrvi pyt. Cikyla mi zakysnqva i sym pritesnena, izklu4vam vyzmojnosta da sym bremenna e izklu4vam zashtoto toi be6e s prezervativ pyk i to4no kogato me otvori davaha zor da vleznat v staqta i nie trqbva6e da se oble4em i toi svyr6i v mivkata...taka 4e ne sym bremenna,no neznam zashto mi zakysnqva. Dali e normalno tova da ne mi idva sled kato sym go napravila za 1-vi pyt ,zashtoto sa nastypili nqkakvi promeni v ogranizma mi ili?? aide kajete slu4valo li se e na nqkogo ot vas :?

Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 11:53
На мен ми закъсня метрото онзи ден. :?

bungle
12-25-2006, 11:54
Нормално е. Ходи пий едно кафе.

malkata_
12-25-2006, 11:57
zdraveite! S priqtelq mi pravihme sex predi dve sedmici i na men mi beshe za pyrvi pyt. Cikyla mi zakysnqva i sym pritesnena, izklu4vam vyzmojnosta da sym bremenna e izklu4vam zashtoto toi be6e s prezervativ pyk i to4no kogato me otvori davaha zor da vleznat v staqta i nie trqbva6e da se oble4em i toi svyr6i v mivkata...taka 4e ne sym bremenna,no neznam zashto mi zakysnqva. Dali e normalno tova da ne mi idva sled kato sym go napravila za 1-vi pyt ,zashtoto sa nastypili nqkakvi promeni v ogranizma mi ili?? aide kajete slu4valo li se e na nqkogo ot vas :?

спокойно..нормално е...на мене след първия път ми закъсня с около седмица..и също се стерснах като тебе..ноо после ме светнаха по въпроса...не се притеснявай!!! :wink:

krem4et0
12-25-2006, 12:29
А на мен ми дойде 3-4 дни по-рано.

12-25-2006, 12:54

Na men puk ne mi zakusnq sled purviq pyt...

Sigurno 6toto nqmam cikul.

vivian
12-25-2006, 15:41
i spored men e normalno!na men mi zakasnq 1 sedmica sled 1viq pat!ne se pritesnqvai 6et doide...

malkata_
12-25-2006, 15:44

Na men puk ne mi zakusnq sled purviq pyt...

Sigurno 6toto nqmam cikul.

на колко години си?! :-s

12-25-2006, 18:13
Shte stavash mama

12-25-2006, 19:13
Една приятелка така й закъсняваше, след като й беше за първи път и се оказа, че е бременна, ама от друг.

Nadelina
12-25-2006, 19:17
Spokoino.. normalno e.. Na men mi zakasnq nqkyde sedmica pyrvia pyt.. I az se bqh pritesnila.. no nqma shtashno.. Napylno normalno e.. Sled sex cikyla se promenq..

deidiy
12-25-2006, 19:19
ми на мене нито ми закъсня нито ми подраня :? но сигурно е заради това :D

XXX_f
12-26-2006, 08:17
Normalno e...ne se pritesnqvai izlishno

emociika:)
12-26-2006, 08:21
Хахах и аз така си изкарах акъла, въпреки че знаех, че е невъзможно да съм бременна. Закъсня ми с около 10 дена:) Спокойно. Нормално е. Следващия път сигурно ще ти се нормализира.