Влез

View Full Version : При колко от вас,при 1-вия път....?

Въпросчето
12-25-2006, 19:06
Е въпроса е към момичетата...и към момчетата,които са спали с девствени момичета!При колко от вас е имало кръв при проникването,болеше ли Ви много и лесно ли момчето вкара пениса си...? Е чакам отговори plss :}

bungle
12-25-2006, 19:08
Статистика ли си правиш?

Хм, при мен имаше кръв,но беше една-две капки и сравнително лесно си го вкара. Абе важното е да си много възбудена, това е. Иначе ще боли. И то много.

teardrop
12-25-2006, 19:09
При мен имаше съвсем малко кръв, лесно го вкара, защото ме беше възбудил много, но пък много болеше. Не знам как стана така лесно да влезе и много да боли, ама...

deidiy
12-25-2006, 19:11
ми при мен нямаше кръв и не болеше е съвсем малко но по-скоро някакъв дискомфорт се чувстваше и малко трудно влезе :oops: :lol:

Въпросчетоо
12-25-2006, 19:13
ами не точно статистика...но просто при повечето ми приятелки въобще е нямало кръв (или те поне така твърдят) затова питам дали при някоя от вас се е случило същото :) и мерси на отговорилите до сига...чакам още мнения :P

Nadelina
12-25-2006, 19:14
Pri men imashe kryf.. Dali go e vkaral lesno.. ami normalno.. de da znam i az.. Ne me boleshe mnogo.. Bolkata beshe tyrpima.. Prosto e normalno da ima malka bolka pri polojenie che za pryf pyt neshto ti vliza tam dolu..

ProstoAz
12-25-2006, 19:14
Мнооого трудно беше вкарването, болеше, но нямаше и капчица кръв!

Лили
12-25-2006, 19:16
Болеше много много, нямаше капка кръв..влезе..трудничко.

HaCkO
12-25-2006, 19:41
Май ще съм парвото момче дет ще пиши тука ама с моита беше мн трудно парвия път даже го оставихме за след 2 седмици мн я боля но не тече кръв за което се радвам... но влезе лесно и на двамат ни беше за пръв път за което мн се радвам щот си я обичкам и знаех че ще стане нещо такова както и да е осещам че скоро ще правиш секс за тфа в джоба един капут за всеки случей щот ако неговия е дефектен нещо ти да си пдготвена да няма разочарования ае и успех с парвия пат и незабравяи да се отпуснеш на макс щот щте боли! :roll:

miloto_girl_4e
12-25-2006, 20:20
Болеше ме адски много ... , имаше кръв .. проникването беше сравнително трудно..

malka_sladuranka
12-25-2006, 20:21
при мен нямаше кръв \:D/ ама болеше :cry:

malkata_
12-25-2006, 20:43
при мен пък не болеше чак толкова...ии след тва ми тече кръв...ема се пак той беше много нежен и внимателен... :lol: :mrgreen:

bebity
12-25-2006, 20:50
Boleshe me super mnogo , nqmashe izobshto kruv, i vlezna super trudno ](*,) :smt017

Sasha2k8
12-25-2006, 21:27
men nito me bolq nito ima6e kruv :lol: :-)

panterata
12-25-2006, 21:32
не ме боля , нямаше кръв :)

shadow4e
12-25-2006, 21:35
Е въпроса е към момичетата...и към момчетата,които са спали с девствени момичета!При колко от вас е имало кръв при проникването,болеше ли Ви много и лесно ли момчето вкара пениса си...? Е чакам отговори plss :}
И двамата бяхме девствени, болеше адски много, въпреки че бях отпусната и въобще не се притеснявах, защото много пъти се бяхме виждали голи и си бяхме "играли" и с пръсти и с езици / като казвам много говоря за към 25-30-тина пъти, да не помислите ,че чак толкова много/. Кръвта не беше толкова много. След като ми разкъса химена още към 5 мин постоянно излизаше.

Въпросчетооо
12-26-2006, 06:35
Абе то кръв нямаше,ама аз реших(мамка му,не знам защо и как) обаче реших,че трябва да се правя на готина(хахах)и не си казах,че ми е пръв път и боля.Мамка му,много,много,много боля...Ама аз не казах и гък 8)
Ае...Яко неадекватна....
И аз мисля да няправя като теб,но ще го предупредя да е по-нежен,защото се притеснявам :)

Въпросчето`
12-26-2006, 06:37
А при тези,при който е имало кръв...мн ли е била,по принцип съм чувала,че е няколко капчици...а при вас как беше :?

12-26-2006, 07:54

Задължително в 95% от случайте боли и има кръв. Но болката не е такава че все едно ти режат ръка или крак и кръвта не е всякаш си бил във Виетнам. Вкарването до колкото чета във форума зависи доста от това дали си тясна или широка.

emociika:)
12-26-2006, 08:12
Боля ме, но не мога да преценя колко...търпеше се. Иначе кръв нямаше:)

12-26-2006, 08:26
Аз преди първия ми път бях отворена и не тече кръв, но ме боля малко!
Ако пиинеш малко няма да те боли толкова!Но малко !

:Pp~
12-26-2006, 20:52
Аз преди първия ми път бях отворена и не тече кръв, но ме боля малко!
Ако пиинеш малко няма да те боли толкова!Но малко ! XaxaXXAxaxaxa i s kakvo se otvori puk ti :D

vivian
12-26-2006, 21:13
pri men nqma6e krav,no me bole6e!

LSD^Lady
12-26-2006, 22:13
Mi pri men nqmashe i kapchica kruv , no boleshe :)

DarkAngelOfHope
12-26-2006, 22:28
ami za pyrviq pyt e dobre taka pyrvo da si poigrae s teb ... malko s ezi4e, s edno prys4e posle s dve ... postepenno taka ... bavno i nejno ... bez rezki dvijeniq da moje6 da se otpusne6 ...i posle ve4e sex :)

moe mnenie de :mrgreen:
i da polzvate predpazni merki :)

Infatuated Inside
12-27-2006, 00:09
Абе то кръв нямаше,ама аз реших(мамка му,не знам защо и как) обаче реших,че трябва да се правя на готина(хахах)и не си казах,че ми е пръв път и боля.Мамка му,много,много,много боля...Ама аз не казах и гък 8)
Ае...Яко неадекватна....
И аз мисля да няправя като теб,но ще го предупредя да е по-нежен,защото се притеснявам :)
Какъв е смисълът да се повтарят чуждите грешки?
Дето се казва - мъдрите хора си взимат поука от тях.

Смятам, че след като не можеш да кажеш на едно момче, че си девствена и изобщо, това те притеснява по някакъв начин - значи не си заслужава първият ти път да бъде с въпросната личност. Ако си заслужава - то той би те разбрал прекрасно, би се почувствал горд по някакъв начин, че си му гласувала подобно доверие и нещата биха минали пъти по-гладко и най-вече - по-приятно. В случая изключвам греховно простите представители на мъжкия пол и твърдя, че когато момчето е уведомено, че това е първият ти път, то би действало много по-внимателно, нежно, предразполагащо. И е невероятно абсурдно да се лишаваш от тези неща, заради едното "правене на готина". Когато един човек най-малкото те уважава (и обича?), той би те смятал за "готина", без да се влияе от това дали и с колко си спала преди него. Другото.. е чиста комплексарщина.

По темата.
Нямаше кръв и ме боля само в началото и то поносимо. След това беше приятно. Естествено, не велико, уникално брутално и тн, но определено приятно. (:
Но това беше така заради хиляди други фактори, които предполагам, че ако нямаше самото преживяване далеч нямаше да е такова, каквото го помня.

malkoto_sladur4e
12-27-2006, 05:14
Pri mene p1k ima6e edna,dve kapki kr1v ama ne po vreme na akta ami ve4erta sled tfa.A za bolkaa izob6to ne me bole6e. \:D/ \:D/ \:D/

snooppy_f
12-27-2006, 06:47
При мен пък, имаше малко кръв, проникването почти не го и помня защото въобще не болеше, но най-много ме боля, когато за първи път си го вкара ама наистина целия...ама и той не е с малък атрибут! :mrgreen:

SpAcE_LaDy
12-27-2006, 07:27
Emi pri men.. gadjeto mi me be6e vuzbudil mnogo i me otvori purvo s prusti, po4ti ne me bole6e i posle ve4e kato go napravihme kakto si trqbva izob6to ne me bole6e, daje mi be6e super qko, a kruv nqma6e izob6to:) tva z men e nai-dobriq variant ot tezi, izkazani dosega tuk.. ne go kazvam 6toto n men mi se slu4i, a prosto za6toto tva be6e nai-dobroto, koeto moje6e d se slu4i:) vednuj kusmetut d ne mi izneveri:) xaxa :lol:

eXtRaoRdinaRy
12-27-2006, 07:37
Имаше кръв, болеше си..:\

krem4et0
12-27-2006, 09:46
Първият път кръв нямаше-имаше кръв 3 месеца по-късно някъде и то на 2 пъти. Болеше и беше странно преживяване. Не ми хареса много-просто не ми беше лошо. Сега обаче всичко е супер и нямам забележки!

Friend_witH_Benefit
12-27-2006, 09:57
А при тези,при който е имало кръв...мн ли е била,по принцип съм чувала,че е няколко капчици...а при вас как беше :?
Съвсем относително е при кой колко ще изтече! При мен лично беше наистина няколко капки, не очаквай да е много :) Болка си има при първия път защото ти разкъсва химена и прониква вътре в теб за пръв път, но това не трябва да те притеснява! Отпусни си се, хубаво е да не си с някой за една вечер и тогава да ти е първия път, защото когато имаш нещо към някой се отпускаш повече и повече се възбуждаш :) Не е болка за умиране, нито ще ти изтече кой знае колко кръв :)