Влез

View Full Version : DaLi e dOBra IdeQ?!

FLamINgo`F
12-25-2006, 20:18
Искам да купя на гаджето ми нещо наистина оригинално и се спрях на белезници.. и се чудя дали ще им се накефи.. обръщам се специално към момчетата.. ще ви хареса ли ако ви подарят нещо подобно и кое от 3те вида предпочитате?!

http://www.sexshop.bg/product_info.php?cPath=44&products_id=424&osCsid=b1ddbd5db8be8fa38e990c4ed3ae8c80

http://www.sexshop.bg/product_info.php?cPath=44&products_id=396

http://www.sexshop.bg/product_info.php?cPath=61&products_id=243&osCsid=35437d762ad04c8b62965be0d90a94d9

malka_sladuranka
12-25-2006, 20:20
за оригилнално...не е..даже е изтъркано, но всеки или поне почти всеки би се накефил...аз например бих се зарадвала на вибратор, въпреки че е изтъркано :-D

Pingwin_rlz
12-25-2006, 20:20
teq bez puh4eta sa klasika :) tai 4e teh nai bih haresal :P

pristrastenata
12-25-2006, 20:24
az mnogo 6te se nakefa na rozovite,mnogo sa vuzbujda6ti.mai te sa nai-dobriq izbor.

shizzle
12-25-2006, 20:26
като момче бих казал - червен пух или класически.

edit: и, ако ще са класически, купи ги от оръжеен магазин. Излизат поне 2 пъти по-евтино!

Flamingo`f
12-25-2006, 20:28
Първо се бях спряла на розовите.. ама си рекох че на мен ми харесват шото съм момиче, но за него не съм мн сигурна.. май ше предпочите червените :) а класическите не са ли мн груби?!

HaCkO
awe na mene li taka mi se stori ili na parviq link ima6e bi4 :O tfa sq e SEX igra4ka malko boleznena no izvratena do neuznavaemust mn raboti moje da napravi edno momi4e na edno mom4e s edin bi4 no ti si ibirai a pak ako si vzeme6 bi4 polzvai voubrajenieto si :-k

bungle
БЕЗ пух.
Какви са тези извращения....
Ако ще са белезници, да са белезници,а не някакви перверзии..

ь
12-25-2006, 20:30
ЬАаьхьа бич определено няма да му взема.. ьахьах да бе ако ше го убивам ше е с голи ръце .. :) сега пита специално за белезниците защтото утре ше ходя до един секс шоп и още се чудя и ми е интересно какво мислите по въпроса

shizzle
12-25-2006, 20:31
Не са -прекалено- груби. Ако си стоиш мирно, всичко е ok. Ако много се дърпаш.. сам си го просиш. Иначе аз обогатих колекцийката ни с едни с червен пух точно сега по Коледа, ама още не са ми ги слагали, за да си кажа мнението кое е по-добре :twisted:

Sasha2k8
12-25-2006, 20:31
nai-hubavi sa rozovite i 4ervenite, no mislq 4e na NEGO pove4e 6te mu haresat 4ervanite...rozovite sa po kato za momi4e

bulgarche
12-25-2006, 20:45
Точно днес си говорх с една наша съфорумка и сподели че и тя си мислила за белезници (попринцип). Аз й казах че предпочитам истински, а не от тез с пухчетата, и тя естествено възрази че щяло да я боли мадамата. Аз не главно за сексуални приключения ги искам де :)
Може би тез с диамантите са по-добре (защото са по-изчистени. Не знам дали са хубави обаче. Подобни съм гледал и се отключваха лесно (без ключ)

shizzle
12-25-2006, 20:51
Казвам отново, че ако държите на изчистени белезници, купете направо истински от оръжеен магазин. Няма отключване, няма дяволи. 10 кинтажа, турско производство.

deidiy
12-25-2006, 21:17
аз мисля че с розов пух за момиче е много добър подарък или поне аз бих се зарадвала много :lol: иначе и за момче става

panterata
12-25-2006, 22:01
без пух! ако беше за момиче - розов , червен.. се тая :) ама кат за момче- без.

bulgarche
12-25-2006, 22:18
Казвам отново, че ако държите на изчистени белезници, купете направо истински от оръжеен магазин. Няма отключване, няма дяволи. 10 кинтажа, турско производство.
Преди бяха 18 лева. Един съученик каза че си ги е взел за 24, а аз като проверих ми казаха 13 лева :)
Аз ще си взема де. Е и е от ловно-рабарски магазин ;)

Към авторката: Тези белезници за кой ги вземаш? За себе си или за него? За кого са предназначени? Предполагам че то ще ги използва върху теб, така че трябва на теб най-малкото да ти харесват как стоят (да са ти удобни (кактото и да означава това за белезници))

shizzle
12-25-2006, 22:22
Преди бяха 18 лева. Един съученик каза че си ги е взел за 24, а аз като проверих ми казаха 13 лева :)

:shock: Ее, тук не знам при вас колко са били. Аз казвам при мен колко струваха. Това бе преди година във Варна, магазинчето до Кукления театър, като се спуснеш от Адвокатската градинка към Валентината :mrgreen:

Kitana
12-25-2006, 22:25
в пловдив в секс-шоповете са от 15 до 38 лв така ми казаха :) ама ако толкова мн искате да видите какво е защо не вземете назаем .. все трябва да имате някой военнен познат!

12-25-2006, 22:26

:shock: Ее, тук не знам при вас колко са били. Аз казвам при мен колко струваха. Това бе преди година във Варна, магазинчето до Кукления театър, като се спуснеш от Адвокатската градинка към Валентината :mrgreen:

Там оръжеен магазин не е имало никога. Смятай до кукления театър да има оръжееен направо пропуск за снимка и материал. Зле си с ориентацията брато. Магазина се казва Магнум но е на съвсем друго място. Точно до улицата по продължението на широката страна на Валентината. Какъв куклен те гони?

shizzle
12-25-2006, 22:31

Там оръжеен магазин не е имало никога. Смятай до кукления театър да има оръжееен направо пропуск за снимка и материал. Зле си с ориентацията брато. Магазина се казва Магнум но е на съвсем друго място. Точно до улицата по продължението на широката страна на Валентината. Какъв куклен те гони?

Кукления е на точно две крачки, а уличката е същата, където са онази закусвалня със странното меню като "будапеща" и "балатон".

12-25-2006, 23:01

Кукления е на точно две крачки, а уличката е същата, където са онази закусвалня със странното меню като "будапеща" и "балатон".

Аз по закусвални не ходя. Само по ресторанти. Ако не ми кажеш Димят или Стара Варна въобще не ми влиза в списъка. Уличката въобще не е същата. Не си от Варна не разбираш и ти е простено

smily_data_bg
12-25-2006, 23:30
Edit

shizzle
12-26-2006, 09:44
Напълно съм съгласен с последните 4 реда ! - Ако той ти ги слага то трябва да са с пух за да ти бъдат удобни - иначе не виждам смисъла - да те убиват - това е дискомфорт - тъй че вероятно розовите ;)

Ти носила ли си белезници? Хахах, да убиват, lol. Убиват, ако не знаеш как да я вържеш! Иначе дразненето е минимално (то, ако е без хич, за какво те вързват?)

SINDEL
12-26-2006, 10:59
Аз като моми4е най-се кефя на тея с пух. :wink: