БезИменния
12-25-2006, 23:24
А бе хора случвало ли ви си е да си мислите че ненавиждате някое момиче да ви е мн гадна смисал като характер ама като я опознаете по добре да разберете че е мн готина :)
е на мен ми се случи ама тва е много смотано......
няам думи просто нз преди бях безразличен към нея сега просто искам най-малко да сме приятели или добри познати да речем :)
... оня ден я санувах непомня кво беше ама говорихме за нещо :)
пак по принцип тя мен не ме харесва и сам и безразличен мисля пак аз искам да ми е приятелка нз хахах
кви глупости ви говоря
просто няма с кои да споделя и реших че можете да ми помогнете :)
Благодаря ви за което
ами тва е историята чудех се дали бихте говорили с някои дори да не е наи готиния сега не сам и някои лиохман смисал такъв имам ли шанс
аз до ся не сам имал мн приятелки само по чата а бе хора аз ли сам зле
или нещо ми има :)
ся са кажете кви ги дранка тоз глупак :)
ами нз споделям не казвам на приятели за таквиз глупости щот може се базикат после с мен :) реших да не рискувам ам ко да се прай тей е :)
живота нали?
Ами много странно преди се спичах кат говорех с момичета а пак ся някак като се отпусна и не мисля какво ще кажа и как просто го казвам :)
Незнам дали е заради ваздеиствието на алкоха и това че бях напушен ама си бях говорил с нея просто еи теи две думи непомня кви попринцип тя ме тарси само ако и трябва нещо или нз чудя се аз лиохман ли сам каф сам ама се пак сам от софия пак в софия няма лиохмани нали теи :)
тей де кажете имам ли шанс да станем приятели с нея и нещо повече?
е на мен ми се случи ама тва е много смотано......
няам думи просто нз преди бях безразличен към нея сега просто искам най-малко да сме приятели или добри познати да речем :)
... оня ден я санувах непомня кво беше ама говорихме за нещо :)
пак по принцип тя мен не ме харесва и сам и безразличен мисля пак аз искам да ми е приятелка нз хахах
кви глупости ви говоря
просто няма с кои да споделя и реших че можете да ми помогнете :)
Благодаря ви за което
ами тва е историята чудех се дали бихте говорили с някои дори да не е наи готиния сега не сам и някои лиохман смисал такъв имам ли шанс
аз до ся не сам имал мн приятелки само по чата а бе хора аз ли сам зле
или нещо ми има :)
ся са кажете кви ги дранка тоз глупак :)
ами нз споделям не казвам на приятели за таквиз глупости щот може се базикат после с мен :) реших да не рискувам ам ко да се прай тей е :)
живота нали?
Ами много странно преди се спичах кат говорех с момичета а пак ся някак като се отпусна и не мисля какво ще кажа и как просто го казвам :)
Незнам дали е заради ваздеиствието на алкоха и това че бях напушен ама си бях говорил с нея просто еи теи две думи непомня кви попринцип тя ме тарси само ако и трябва нещо или нз чудя се аз лиохман ли сам каф сам ама се пак сам от софия пак в софия няма лиохмани нали теи :)
тей де кажете имам ли шанс да станем приятели с нея и нещо повече?