PDA

View Full Version : европеизацията ни прави по-културни

ачката
12-26-2006, 06:32
Нощ, луна, звезди, пролет, някаде на близо има строеж но това не е от значение.
Апартамент на 3-я етаж на колтерация някаде в град Джулюница.
Е> - Кольо тази нощ искаш ли да се сношаваме
К> - Евдокия мойто тяло се пропива със страст при тези твои думи
Е> - Добре Кольо, аз вече съм достатъчно овлажнена зада извършим полово акт
К> - Ооо Евдокия нямам търпение да извадя половия си член и да го постявя в достатъчно увлажнената ти вагина
Е> - Кольо три тези твои думи тялото ми настръхва и усещам как кръвта навлиза в срамните ми устни и те набъбват
К> -Евдокия нека започнем веднака моят пенис сече достатъчно еректирал зада извършим сношението
Е> - Да Кольо и аз мисля че можем без предварителна игра, достатъчно съм влажна
К> -Евдокия искам да докасна твоя набъбнал и топъл клитор
Е> -Да разбирасе така ще се почувствам още по разгорена, Кольо може ли и аз да стисна нежно с длани твоя еректиел пени
К> -Да разбирасе Евдикоя
Е> -Кольо аз съм доста приятно изненадана от голямата ти врекция, усецам пениса ти в раката ми, той е топъл, голям и пулсиращ, това ме подлудява
К> -Евдокия не издържам вече искам да проникна във вагината ти!
Е> -Разбирасе и аз няма вече търпенив да усетя пуслсиращия ти член във вагината ми
К> -Евдокия колко си влажна, пениса ми влезе без никакво съпротивлвние, мн се взбуждам докато докосвам гърдите ти които са станали необичайно твърди
Е> -Кольо моляте не спирай, продължавай да ги галиш, така ми харесва, ако желаеш можем да ускорим темпото на сношението между нас двамата
К> -Да разбира сетака ще стигна по-бързо до кулминация, Евдокия на теб още колко време ти е нужно да стигнеш до оргазам?
Е> -Кольо още съвсем малко между 2 и 3 минути максимум
К> -Евдокия ще ви помоля да побързате защото вече немога да контролирам еякулацията си
Е> -Да разбирам ви Кольо и аз вече съм във фазата на кулминация на нашето полово сношение, Кольо можеш да натиснеш по твърдо така ще получа по-ярък оргазъм
К> -Да разбира се Евдокия, за тези думи мечтая от първата ни среща
Е> -Кольо моля ви замълчете зада мога да се концентрирам напълно за моя оргазъм, ооо Кольо това е невероятно сякаш бе зрив от удоволствия, този аргазъм бе един от наи-зашеметяващите ми!
К> -Евдокия доволен съм от ващите думи, те ме карат да се гордея със себе си, моля в сега аз да еякулирам върху гърдите ви
Е> -Кольо това е доста перверзно но съм все още мн възбудена и ще ви позволя, моля еякулирайте върху тях
К> -Ооо това е върховно удоволстви е! Немога да повярвам че свичката тази семена течност излезе от моето тяло, Евдокия извинете ме че ви опръсках по лицето но бях мн разгорещен
Е> -Няма нищо, прощавам ви, тази нощ ще остане за дълго в ума ми
К> -Евдокия за мен също

КРАЙ

12-26-2006, 07:58
Нощ, луна, звезди, пролет, някаде на близо има строеж но това не е от значение.
Апартамент на 3-я етаж на колтерация някаде в град Джулюница.
Е> - Кольо тази нощ искаш ли да се сношаваме
К> - Евдокия мойто тяло се пропива със страст при тези твои думи
Е> - Добре Кольо, аз вече съм достатъчно овлажнена зада извършим полово акт
К> - Ооо Евдокия нямам търпение да извадя половия си член и да го постявя в достатъчно увлажнената ти вагина
Е> - Кольо три тези твои думи тялото ми настръхва и усещам как кръвта навлиза в срамните ми устни и те набъбват
К> -Евдокия нека започнем веднака моят пенис сече достатъчно еректирал зада извършим сношението
Е> - Да Кольо и аз мисля че можем без предварителна игра, достатъчно съм влажна
К> -Евдокия искам да докасна твоя набъбнал и топъл клитор
Е> -Да разбирасе така ще се почувствам още по разгорена, Кольо може ли и аз да стисна нежно с длани твоя еректиел пени
К> -Да разбирасе Евдикоя
Е> -Кольо аз съм доста приятно изненадана от голямата ти врекция, усецам пениса ти в раката ми, той е топъл, голям и пулсиращ, това ме подлудява
К> -Евдокия не издържам вече искам да проникна във вагината ти!
Е> -Разбирасе и аз няма вече търпенив да усетя пуслсиращия ти член във вагината ми
К> -Евдокия колко си влажна, пениса ми влезе без никакво съпротивлвние, мн се взбуждам докато докосвам гърдите ти които са станали необичайно твърди
Е> -Кольо моляте не спирай, продължавай да ги галиш, така ми харесва, ако желаеш можем да ускорим темпото на сношението между нас двамата
К> -Да разбира сетака ще стигна по-бързо до кулминация, Евдокия на теб още колко време ти е нужно да стигнеш до оргазам?
Е> -Кольо още съвсем малко между 2 и 3 минути максимум
К> -Евдокия ще ви помоля да побързате защото вече немога да контролирам еякулацията си
Е> -Да разбирам ви Кольо и аз вече съм във фазата на кулминация на нашето полово сношение, Кольо можеш да натиснеш по твърдо така ще получа по-ярък оргазъм
К> -Да разбира се Евдокия, за тези думи мечтая от първата ни среща
Е> -Кольо моля ви замълчете зада мога да се концентрирам напълно за моя оргазъм, ооо Кольо това е невероятно сякаш бе зрив от удоволствия, този аргазъм бе един от наи-зашеметяващите ми!
К> -Евдокия доволен съм от ващите думи, те ме карат да се гордея със себе си, моля в сега аз да еякулирам върху гърдите ви
Е> -Кольо това е доста перверзно но съм все още мн възбудена и ще ви позволя, моля еякулирайте върху тях
К> -Ооо това е върховно удоволстви е! Немога да повярвам че свичката тази семена течност излезе от моето тяло, Евдокия извинете ме че ви опръсках по лицето но бях мн разгорещен
Е> -Няма нищо, прощавам ви, тази нощ ще остане за дълго в ума ми
К> -Евдокия за мен също

КРАЙ

Ако си навит на партия аз мога да го продуцирам и да снимам

ачката
12-26-2006, 08:38
ще те имам в предвид

ачката
12-26-2006, 13:23
за контакти с режисьора на продукцията 0899561482

XXX_f
12-26-2006, 14:08
xahxahxhahxha bravo bravo haresa mi.... =D> =D> =D>

malka_sladuranka
12-26-2006, 14:13
Е> -Кольо моля ви замълчете зада мога да се концентрирам напълно за моя оргазъм

точно си мислех ако постоянно така и бърбори нещо едва ли ще успее да свъри и видях че и автора се сетил

ачката
12-26-2006, 14:46
благодаря ама някоя от вас да иска да се снима във филма? :-D :D

malka_sladuranka
12-26-2006, 15:00
благодаря ама някоя от вас да иска да се снима във филма? :-D :D

аз искам да съм Кольо

krem4et0
12-26-2006, 15:25
Джулюница е село.

ачката
12-27-2006, 16:06
Джулюница е село. ти така си мислиш1 :)

Kitana
12-27-2006, 18:07
hahahaha яко :)
:mrgreen:

ThePainIsReaL
12-27-2006, 18:38
ихи - пихи :lol: кво толкова ви хареса тва нещо ?
П.П . Иначе имената верно са много яки - Евдокияяяяя :mrgreen: :mrgreen: :smt005

12-27-2006, 18:42
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
брао брао на автора =D> =D> =D> това трябва да се снима и да се излъ4и на 31.12.2006 в 23:45 по повод влизането ни в европеиския \:D/ \:D/ \:D/

shalis
12-27-2006, 18:55
ohohoho tva be6e adskoto, mn qko...4ak se vyzbuih,...uaxaxaxa

12-27-2006, 19:30
за контакти с режисьора на продукцията 0899561482

Аз съм продуцента е батка. :mrgreen: