View Full Version : Moderated: Как мъжът разбира дали жената е девствена или не?
anonimousvl
12-26-2006, 15:28
ami iskam da pitam primerno kak maja razbira dali jenata,s koqto spi e devstvena ili ne..?!? :oops: :-k
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
е то невинаги се разбира!при мене не разбра!
е то невинаги се разбира!при мене не разбра!
Хахах, излъгала си го! Или е бил просто дискретен :D
anonimousvl
12-27-2006, 07:29
ama poprincip kak se razbira...?!?te use6tat li kato spukvat *** ili ne?!? :oops:
ama poprincip kak se razbira...?!?te use6tat li kato spukvat *** ili ne?!? :oops:
Не се усеща нищо. Трябва да е някакъв извънредно хипер чувствителен и опитен, за да усети подобна история. Обикновено се разбира от това, че момичето го боли, неопитно е, притеснено е, и най-вече - от евентуалната кръв.
skate-more
12-27-2006, 08:07
еми то жената е по добре да каже на мъжа
щот така едно момиче казало на едно момче че нее девствена да не се изложи и тои я ръгнал и и скъсал някви мускули и тя остана инвалид..
даи боже да не се случва. \\//
anonimousvl
12-27-2006, 08:29
mersi mnogo na vsi4ki...to tva poprincip e za edna fr,koqto trqa da zabludi 1 maj,4e e devstvena,a neznae kak...kvo da i kaja be hora?da si nosi torbi4ka s krav i da q spuka? ](*,) :twisted: :oops: :cry: :lol: :D :-k az na maitap go obarnah,ama pri neq ne6tata sa seriozni!mnoo iskam da i pomogna,ama nz kak...
mersi mnogo na vsi4ki...to tva poprincip e za edna fr,koqto trqa da zabludi 1 maj,4e e devstvena,a neznae kak...kvo da i kaja be hora?da si nosi torbi4ka s krav i da q spuka? ](*,) :twisted: :oops: :cry: :lol: :D :-k az na maitap go obarnah,ama pri neq ne6tata sa seriozni!mnoo iskam da i pomogna,ama nz kak...
Не при всички жени има кръв! Това почти всеки го знае. А ако жертвата не го знае и я пита, тя сама може да му каже.
Нека просто се прави на притеснена, да смръщи устни, като й го вкарва, все едно я боли, и постепенно да се отпусне. С други думи - да имитира собствения си първи път, не е чак толкова трудно.
mi 4i az znam,4e maja use6ta kat go puka?!
krem4et0
12-27-2006, 09:30
Не се усеща нищо. Трябва да е някакъв извънредно хипер чувствителен и опитен, за да усети подобна история. Обикновено се разбира от това, че момичето го боли, неопитно е, притеснено е, и най-вече - от евентуалната кръв.
И% да добавя-от много тясното влагалище.
anonimousvl
12-27-2006, 15:59
na moita fr sa i kazali,4e muja use6ta kato se puka i tq sq e mn pritesnena.tva verno li e ili ne e?tq prosto e pitala maika si i tq taka i e kazala,4e muja si4ko use6tal i nekvi takia
marina star
12-27-2006, 17:24
na moita fr sa i kazali,4e muja use6ta kato se puka i tq sq e mn pritesnena.tva verno li e ili ne e?tq prosto e pitala maika si i tq taka i e kazala,4e muja si4ko use6tal i nekvi takia
koe kato se puka???cipata ili??? vazmojno e i himenat da e razkasan a tq pak da e devstvena ,nali, da ima6 i tova vpredvid
Ако на сутринта има японско знаме - начи ще се пие блага ракия.
Ами интересното е как ще разбере, ако при момичето няма кръв, нито я боли?Евентуално при претеснението.И не мога да разбера защо момичето ще крие от момчето,че е девствено?Това не мога да си го обясня.
Oleee, mnogo stranni hora ima... :-k #-o
malka_sladuranka
12-27-2006, 20:57
каква е тая тема...аз не разбрах... ](*,)
как така няма да разбере...хмм... :-k
anonimousvl
12-28-2006, 08:52
tq e golqma vse pak i nali mn sa se obi4ali s nqko mom4e,ama tq 1 pat se napila i spala s nqkav i t.n. ama vaprosa e,4e tva mom4e e misiulmanin ili tam kavto be6e i nali tq ot uvajenie nai-malkoto ne iskam toi da razbira i taka...
лесно се разбира, стига мъжът да е виждал достатъ4но влагалища през живота си (девствени И не-девствени)
Ако става за въпрос от това как се е скъсала девствената ципа може да се познае каква е била позата по време на дефлорацията.
така 4е- за да не ви лъжат- отваряйте си о4ите, правете го на СВЕТЛО и я разгледайте добре, преди да и го нахлузите!
По принцип, ако ли4ната карта показва 18+ хи4 даже и не ми пука дали ще ми се прави на девствена или не.
Ако ОБА4Е ли4ната карта показва по-малко (или ако няма ли4на карта)
ТОГАВА я разгледай, ама хубави4ко я разгледай като си отвори краката,
и ако ципата е още здрава -тогава не предприемай необмислени действия.
п.с. някой ще попита: Ама как да я разгледам без да се усети 4е я проверявам дали е или не е девствена,
ами мн просто- подари и един орален секс за предястие и вси4ко ще ти стане ясно.
:smt005
Лесно се разбира . Вгледай се в крачолите на 1 момиче . Химена ми стърчи и се подава лекичко . Неостава нескрит . Просто трябва да се вгледаш . Това е основният признак :lol: :-k