Влез

View Full Version : за браковете между еднополови

китаеца
12-26-2006, 15:43
мнението ви?

12-26-2006, 16:18
Щом се обичат младите, да се взимат :-D Нямам нищо против хомосексуалните, така че нямам и нищо против браковете им.

JoeBanana
12-26-2006, 16:21
мноо мразим педерюги :mrgreen:

Mastodont
12-26-2006, 16:24
мноо мразим педерюги :mrgreen:

Особено пък тия дет се праят на интересни, айде има ги такива дет си карат живота, ама тия дет ми тръгнали по телевизията да се 'фалят..

SINDEL
12-26-2006, 16:25
Се ми е тая. Нямам нищо против

hamilcar
12-26-2006, 16:28
Колкото повече хомосексуалисти толкова повече жени за мен и всички хетеросексуални мъже. Така, че нямам нищо против тях.

Crafter
12-26-2006, 16:42
А защо реши, че под раздела "хомесексуални" спадат само мъжете?

krem4et0
12-26-2006, 16:50
Както пее Ивана-
"Мъж ли е-жали го ей
радвай се,че не е гей.
Хванеш ли го - здраво дръж
Рядко има свестен мъж"
Еми по-зле за нас жените с тези гейски истории-нямаме вече избор!

deidiy
12-26-2006, 17:17
не ми пречат щом се обичат няма лошо :roll:

{Poison}
12-26-2006, 17:47
Против

shizzle
12-26-2006, 18:40
Нека живеят заедно, нямам нищо против. Но брак!? НЕ!

Бракът е институция, защитаваща семейството! А хомосексуалистите не могат да имат деца!

Казвате, да си осиновят, така ли? Добре! А знаете ли, че хомосексуализмът може да се ВЪЗПИТАВА?! Искате ли изведнъж около вас всички да станат хОмота? Трябва да се забрани със закон хомосексуални двойки да осиновяват деца!

Да, против хомосексуализма съм! Защото има "Джемини", дискриминация срещу хетеросексуалните и лъжи относно същността на хомосексуализма!! Когато някой ме лъже с цел да изкяри повече, за мен това е достатъчно основание да му отрежа крилцата! Защото процентът педофили е с пъти по-голям при обратните, отколкото при нормалните! Защото световната организация на хомосексуалните поддържа официални взаимоотношения и подпомага световната организация на педофилите! Това как ви звучи? Всичко е много "розовко", нали?

12-26-2006, 20:10
мнението ви?

Да го правят на минно поле

gangbang
12-26-2006, 20:12
мнението ви?

цирк!

поне това което гледах днес по канал 3 сватбата на "мега звездата" от костинброд

shadow4e
12-26-2006, 20:20
Нека живеят заедно, нямам нищо против. Но брак!? НЕ!

Бракът е институция, защитаваща семейството! А хомосексуалистите не могат да имат деца!

Казвате, да си осиновят, така ли? Добре! А знаете ли, че хомосексуализмът може да се ВЪЗПИТАВА?! Искате ли изведнъж около вас всички да станат хОмота? Трябва да се забрани със закон хомосексуални двойки да осиновяват деца!
Същото щях да кажа и аз още щом прочетох темата. Деца не трябва да се отглеждат от такива двойки, иначе да си живеят заедно. Защото аз лично познавам момче, което е отраснало само сред жени /майка му, сестра му, леля му/. Не е станал обратен, но за мен причината затова, че не е станал е училището и нетърпимостта на околните към такива хора. Въпреки че не е, маниерите са му много женски... не говоря само за бръсненето на краката и ръцето, а и за цялостното му мислене.

12-26-2006, 21:06
Nqmam ni6to protiv pederasite stiga da ne me pipat!

malka_sladuranka
12-26-2006, 21:31
ами..попринцип нямам нищо против, ама честно много ми е гадно да гледам двама мъже да са нешни един към друг :smt104

gotinam
12-27-2006, 10:20
Няма лошо. А и вече след 4 дни, ще може да се сключват свободно такива бракове в Обединена Европа - Дания и Холандия. Тъй, че.. успех, на желаещите да встъпят в брак. :smt006

Violenza
12-27-2006, 10:42
ТВЪРДО ПРОТИВ :!:

OrientalecaStasy
12-28-2006, 18:50
abe pederasti ... az mrazq kone

Kitana
12-28-2006, 18:51
Се ми е тая. Нямам нищо против

D1v`Petel
12-29-2006, 00:43
Мале тва гейовете са най - гадната нация...още по - омразни стават като започнат да си търсят правата тия изчадия...бааа :-&

BrokenInnocence
12-29-2006, 04:08
Не ми пука особено, но ми се струва по- приемливо да живеят заедно вместо да се женят.

quench
12-29-2006, 06:01
Твърдо "За"!

^^^RE: Shizzle

Бракът е институция, чиято материалноправна цел е да защити имуществото на семейството, доколкото законотвореца взема пред вид, че индивида намира изява в гражданското общество чрез имуществото си.
Това,че в Семеен кодекс главата "Защита на детето" заема по-голямата част от кодекса, идва от целта да се поправят грешките на предишния СК, в който нормата за защита на правата на малолетния в частност е доста оскъдна - по време на социалистическото общество до голяма степен се е залагало на спазването на принципа.
И тъй, не съществуват морални пречки от гледна точка на закона да се създаде поправка, позволяваща на хомосексуалистите да имат граждански брак.
За съжаление,не можем да позволим на хомосексулните да имат деца, доколкто хомосексуалната постоянна връзка е непознато социално явление и не притежаваме сигурни данни,че хомосексуалното семейство може да отгледа емоционално стабилно дете. Що се отнася до хомофобските съмнения и хули,че хомосексуално семейство задължително ще отгледа хомосексуално дете,то те са напълно безпочвени и целят дискредитиране на волята на законодателя в световен план да разшири правата на хомосексуалистите.

Колкото до "глобалната конспирация" :D срещу хетеросексуалните - да,за нея има също толкова ясни и достоверни доказателства,колкто и за болшевико-ционистския заговор и съществуването на Р'Лейх....

:::

И накрая,едно лично обръщение - Shizzle, защо се поддаваш на подобни инсинуации, индуцирани в обществото от недоброжелателни и, меко казано, ограничени индивиди?

PlanetClub
12-29-2006, 06:59
Не съм съгласен! Преди педеругите се криеха, а сега пък са горди с това че са педали, деа обърканите хора. Ходят важно по улиците, все едно са нещо повече от другите, е не са ! Мразя ги ! вбесявам се като ги видя, остаа да почнат и да се женат.... ае

quench
12-29-2006, 07:11
Що,страх те е,че един ден няма да можеш да се похвалиш как си изчукал няква мацка,без да ти се присмеят,че спиш с жени ли?

Много селско изказване - сега ще кажеш,че трябва да ги застрелваме на улицата и да ги хвърляме и в концентрационни лагери-лудници,а?

Nadelina
12-29-2006, 07:14
Nqmam nishto protif.. Ne sym nikoq za da gi sydq za kakvoto i da bilo.. :)

bungle
12-29-2006, 07:20
Нямам нищо против.

Li77Le^aN{G}eL
12-29-2006, 07:20
Ем странно е,ама кат се замислиш - свободна държава сме,кой квото иска да прави!

PlanetClub
12-29-2006, 07:53
Не ме е страх от това... това за мен са безхарактерни, прости, заблудени...мога да пиша за това какво са. Нека всеки бъде какъв то иска, но това не означава че и аз не мога да ги мразя, ще си мразя който искам. И ще съм против каквтото искам.
Щом мислиш, че съм селянин добре, не ми пука. Въпросът е, че прекляват....

П.П. quench не исках да те засягам, просто не ги харесвам, мразя ги и не виждам какво нормално има в тях, затова съм против !

bungle
12-29-2006, 07:57
Кое им е НЕнормалното???
Какво им е безхарактерното??
С колко хомосексуални си контактувал/а?

PlanetClub
12-29-2006, 08:02
Педали, педерасти, гейове, хомосексуалисти, меки китки, педеруги, както искаш ги наречи, смешни, гадни, противни сте ми и за нищо на света не бих се съгласил че това е нормално ! правете каквото искате в свободна страна живеем(донякъде) не ме интересувате. Няма да споря, не искам да си губя времето, най-малко за някакви които мразя и не мога да гледам!

весело посрещане на новата година !
Нова година нов късмет !

bungle
12-29-2006, 08:08
:-s

PlanetClub
12-29-2006, 08:08
quench не са за концентрационни лагери, а за ГУлаг ! Жалко че вече няма такива. Така ще покажат имат ли характер! айде спирам.

bungle
12-29-2006, 08:11
Добре, де, с колко хомосексуални си контактувал, че си стигнал до извода, че се безхарактерни? Това живо ме вълнува...

quench
12-29-2006, 08:20
Аз имам 4-има познати-хомо - един е скрит педал (не парадира,има свестно знаимание като финансист); двама са нормални денем,а нощем стават "кралици на нощта"; четвъртия е травестит
Между тях няма лоши хора,не са безхарактерни - дори си имат силен характер (за да продължават да правят нещо въпреки всичко и всички),както и колорит и са интелигенти,талантливи младежи. Само са малко лигльовци в поведението си - но са си хванали живота за юздите здраво!
[-X

12-29-2006, 09:41
i just saw, the gayest guy on earth!

Butterfly^
12-29-2006, 10:54
az nqmam nishto protiv.. i te sa hora :smt008

shizzle
12-29-2006, 11:09
И накрая,едно лично обръщение - Shizzle, защо се поддаваш на подобни инсинуации, индуцирани в обществото от недоброжелателни и, меко казано, ограничени индивиди?

Може би се сещаш онзи материал за хомосексуалистите във форума, някоя от важните теми. Дотогава и аз не се бях замислял особено, но..

Онази нощ и няколко следващи нощи подред се разрових из различни материали за хомосексуалистите, тяхната диагноза и техните права. От двете гледни точки - ПРО-хомосексуалната и АНТИ-хомосексуалната. Това е да като да гледаш един пейзаж от две напълно противоположни гледни точки и да се опитваш да разбереш кое е абсолютното. Открих, че и двете гледни точки са biased - поради вътрешни хора, финансиране, интереси и т.н. И двете страни имат еднакво силно изкушение да излъжат и, следователно, лъжат в еднаква степен.

След това реших да направя едно field-тестче. Надявам се, чувал си за MUDs и подобните жанрове през telnet client. Има едно.. ShangriLa, което е със сексуална тематика. Влязох, направих си би-герой и започнах да се разхождам. Освен това, погледнах какви герои има online и въобще. Мъжете лееко преобладаваха, но съотношението straight - gay беше сравнително равно. Съвсем скоро получих първото си съобщение. От хомосексуален, искащ age play, при това с "дете" под 12 (въпреки, че беше забранен подобен roleplay на сървъра). Съгласих се, нали затова бях там. И се оказах в една доста голяма групичка хомосексуални, които търсеха само age play със силни педофилски елементи, обичаха да тренират straight или bi момченца към gay ориентация и подобни глупости! И не бяха само те. Огромна част от гей-community-то беше такова!

Да, приемам, че може да реагирам прекалено остро. Но, когато ми се случи на мен, макар и виртуално и с моето съгласие, се ужасих при мисълта тези хора да могат да сключват брак и да осиновяват деца! Кажи ми, как трябва да реагирам?

А и не знам нищо "конспирация" срещу хетеросексуалните. Просто мразя обратната дискриминация, независимо чернокожи над бели, цигани над българи или хомота над хетеро.

protoss
12-29-2006, 12:12
Педали, педерасти, гейове, хомосексуалисти, меки китки, педеруги, както искаш ги наречи, смешни, гадни, противни сте ми и за нищо на света не бих се съгласил че това е нормално ! правете каквото искате в свободна страна живеем(донякъде) не ме интересувате. Няма да споря, не искам да си губя времето, най-малко за някакви които мразя и не мога да гледам!

весело посрещане на новата година !
Нова година нов късмет !
Точно така. Мръсни гейове :x :x :x :x

Black_JAG_Bundy
12-29-2006, 13:57
Виж ся, има разлика между педали и лезбийки =P~ Лезбийките ме кефат. :twisted:

hahavteen
12-30-2006, 22:49
Az sum za! 8)

c0ca1na
12-30-2006, 23:10
Против , нестига че се показват с "любовта си" , пък и ще се женят , то нормалните не го правят , пък гейовете са тръгнали ......... позьорски истории !

Amayo
12-30-2006, 23:17
Писна ми - по чатовете само лесбийки. :mrgreen:

radito
12-31-2006, 05:34
на мене лично не ми пречат!да правят квото знаят! 8) :smt008