.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    китаеца
    Guest

за браковете между еднополови

мнението ви?

Guest
    Щом се обичат младите, да се взимат Нямам нищо против хомосексуалните, така че нямам и нищо против браковете им.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    мноо мразим педерюги

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    мноо мразим педерюги
    Особено пък тия дет се праят на интересни, айде има ги такива дет си карат живота, ама тия дет ми тръгнали по телевизията да се 'фалят..

Мега фен
    Град
    SF
    Се ми е тая. Нямам нищо против

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Колкото повече хомосексуалисти толкова повече жени за мен и всички хетеросексуални мъже. Така, че нямам нищо против тях.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    А защо реши, че под раздела "хомесексуални" спадат само мъжете?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Както пее Ивана-
    "Мъж ли е-жали го ей
    радвай се,че не е гей.
    Хванеш ли го - здраво дръж
    Рядко има свестен мъж"
    Еми по-зле за нас жените с тези гейски истории-нямаме вече избор!

Голям фен
    Град
    trqvna
    не ми пречат щом се обичат няма лошо

Фен
    Град
    Свищов
    Против
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Нека живеят заедно, нямам нищо против. Но брак!? НЕ!

Бракът е институция, защитаваща семейството! А хомосексуалистите не могат да имат деца!

Казвате, да си осиновят, така ли? Добре! А знаете ли, че хомосексуализмът може да се ВЪЗПИТАВА?! Искате ли изведнъж около вас всички да станат хОмота? Трябва да се забрани със закон хомосексуални двойки да осиновяват деца!

Да, против хомосексуализма съм! Защото има "Джемини", дискриминация срещу хетеросексуалните и лъжи относно същността на хомосексуализма!! Когато някой ме лъже с цел да изкяри повече, за мен това е достатъчно основание да му отрежа крилцата! Защото процентът педофили е с пъти по-голям при обратните, отколкото при нормалните! Защото световната организация на хомосексуалните поддържа официални взаимоотношения и подпомага световната организация на педофилите! Това как ви звучи? Всичко е много "розовко", нали?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest

Re: за браковете между еднополови

Цитирай Първоначално написано от китаеца
    мнението ви?
    Да го правят на минно поле

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: за браковете между еднополови

Цитирай Първоначално написано от китаеца
    мнението ви?
    цирк!

поне това което гледах днес по канал 3 сватбата на "мега звездата" от костинброд

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Нека живеят заедно, нямам нищо против. Но брак!? НЕ!

Бракът е институция, защитаваща семейството! А хомосексуалистите не могат да имат деца!

Казвате, да си осиновят, така ли? Добре! А знаете ли, че хомосексуализмът може да се ВЪЗПИТАВА?! Искате ли изведнъж около вас всички да станат хОмота? Трябва да се забрани със закон хомосексуални двойки да осиновяват деца!
    Същото щях да кажа и аз още щом прочетох темата. Деца не трябва да се отглеждат от такива двойки, иначе да си живеят заедно. Защото аз лично познавам момче, което е отраснало само сред жени /майка му, сестра му, леля му/. Не е станал обратен, но за мен причината затова, че не е станал е училището и нетърпимостта на околните към такива хора. Въпреки че не е, маниерите са му много женски... не говоря само за бръсненето на краката и ръцето, а и за цялостното му мислене.

Guest
    Nqmam ni6to protiv pederasite stiga da ne me pipat!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ами..попринцип нямам нищо против, ама честно много ми е гадно да гледам двама мъже да са нешни един към друг

Няма лошо. А и вече след 4 дни, ще може да се сключват свободно такива бракове в Обединена Европа - Дания и Холандия. Тъй, че.. успех, на желаещите да встъпят в брак.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ТВЪРДО ПРОТИВ
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

abe pederasti ... az mrazq kone

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Се ми е тая. Нямам нищо против

Мале тва гейовете са най - гадната нация...още по - омразни стават като започнат да си търсят правата тия изчадия...бааа

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Не ми пука особено, но ми се струва по- приемливо да живеят заедно вместо да се женят.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на quench
    Твърдо "За"!

^^^RE: Shizzle

Бракът е институция, чиято материалноправна цел е да защити имуществото на семейството, доколкото законотвореца взема пред вид, че индивида намира изява в гражданското общество чрез имуществото си.
    Това,че в Семеен кодекс главата "Защита на детето" заема по-голямата част от кодекса, идва от целта да се поправят грешките на предишния СК, в който нормата за защита на правата на малолетния в частност е доста оскъдна - по време на социалистическото общество до голяма степен се е залагало на спазването на принципа.
    И тъй, не съществуват морални пречки от гледна точка на закона да се създаде поправка, позволяваща на хомосексуалистите да имат граждански брак.
    За съжаление,не можем да позволим на хомосексулните да имат деца, доколкто хомосексуалната постоянна връзка е непознато социално явление и не притежаваме сигурни данни,че хомосексуалното семейство може да отгледа емоционално стабилно дете. Що се отнася до хомофобските съмнения и хули,че хомосексуално семейство задължително ще отгледа хомосексуално дете,то те са напълно безпочвени и целят дискредитиране на волята на законодателя в световен план да разшири правата на хомосексуалистите.

Колкото до "глобалната конспирация" срещу хетеросексуалните - да,за нея има също толкова ясни и достоверни доказателства,колкто и за болшевико-ционистския заговор и съществуването на Р'Лейх....

И накрая,едно лично обръщение - Shizzle, защо се поддаваш на подобни инсинуации, индуцирани в обществото от недоброжелателни и, меко казано, ограничени индивиди?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Не съм съгласен! Преди педеругите се криеха, а сега пък са горди с това че са педали, деа обърканите хора. Ходят важно по улиците, все едно са нещо повече от другите, е не са ! Мразя ги ! вбесявам се като ги видя, остаа да почнат и да се женат.... ае

Мега фен Аватара на quench
    Що,страх те е,че един ден няма да можеш да се похвалиш как си изчукал няква мацка,без да ти се присмеят,че спиш с жени ли?

Много селско изказване - сега ще кажеш,че трябва да ги застрелваме на улицата и да ги хвърляме и в концентрационни лагери-лудници,а?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си