- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за браковете между еднополови
мнението ви?
Щом се обичат младите, да се взиматНямам нищо против хомосексуалните, така че нямам и нищо против браковете им.
мноо мразим педерюги![]()
Особено пък тия дет се праят на интересни, айде има ги такива дет си карат живота, ама тия дет ми тръгнали по телевизията да се 'фалят..Първоначално написано от Seizure of Power
Се ми е тая. Нямам нищо против
![]()
Робинята на Quench
Колкото повече хомосексуалисти толкова повече жени за мен и всички хетеросексуални мъже. Така, че нямам нищо против тях.
А защо реши, че под раздела "хомесексуални" спадат само мъжете?
He who runs with aggression walks with no dignity
не ми пречат щом се обичат няма лошо![]()
Против
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Нека живеят заедно, нямам нищо против. Но брак!? НЕ!
Бракът е институция, защитаваща семейството! А хомосексуалистите не могат да имат деца!
Казвате, да си осиновят, така ли? Добре! А знаете ли, че хомосексуализмът може да се ВЪЗПИТАВА?! Искате ли изведнъж около вас всички да станат хОмота? Трябва да се забрани със закон хомосексуални двойки да осиновяват деца!
Да, против хомосексуализма съм! Защото има "Джемини", дискриминация срещу хетеросексуалните и лъжи относно същността на хомосексуализма!! Когато някой ме лъже с цел да изкяри повече, за мен това е достатъчно основание да му отрежа крилцата! Защото процентът педофили е с пъти по-голям при обратните, отколкото при нормалните! Защото световната организация на хомосексуалните поддържа официални взаимоотношения и подпомага световната организация на педофилите! Това как ви звучи? Всичко е много "розовко", нали?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Да го правят на минно полеПървоначално написано от китаеца
Същото щях да кажа и аз още щом прочетох темата. Деца не трябва да се отглеждат от такива двойки, иначе да си живеят заедно. Защото аз лично познавам момче, което е отраснало само сред жени /майка му, сестра му, леля му/. Не е станал обратен, но за мен причината затова, че не е станал е училището и нетърпимостта на околните към такива хора. Въпреки че не е, маниерите са му много женски... не говоря само за бръсненето на краката и ръцето, а и за цялостното му мислене.Първоначално написано от shizzle
Nqmam ni6to protiv pederasite stiga da ne me pipat!
ами..попринцип нямам нищо против, ама честно много ми е гадно да гледам двама мъже да са нешни един към друг![]()
ТВЪРДО ПРОТИВ![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
abe pederasti ... az mrazq kone
Първоначално написано от SINDEL
Мале тва гейовете са най - гадната нация...още по - омразни стават като започнат да си търсят правата тия изчадия...бааа![]()
Не ми пука особено, но ми се струва по- приемливо да живеят заедно вместо да се женят.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Твърдо "За"!
^^^RE: Shizzle
Бракът е институция, чиято материалноправна цел е да защити имуществото на семейството, доколкото законотвореца взема пред вид, че индивида намира изява в гражданското общество чрез имуществото си.
Това,че в Семеен кодекс главата "Защита на детето" заема по-голямата част от кодекса, идва от целта да се поправят грешките на предишния СК, в който нормата за защита на правата на малолетния в частност е доста оскъдна - по време на социалистическото общество до голяма степен се е залагало на спазването на принципа.
И тъй, не съществуват морални пречки от гледна точка на закона да се създаде поправка, позволяваща на хомосексуалистите да имат граждански брак.
За съжаление,не можем да позволим на хомосексулните да имат деца, доколкто хомосексуалната постоянна връзка е непознато социално явление и не притежаваме сигурни данни,че хомосексуалното семейство може да отгледа емоционално стабилно дете. Що се отнася до хомофобските съмнения и хули,че хомосексуално семейство задължително ще отгледа хомосексуално дете,то те са напълно безпочвени и целят дискредитиране на волята на законодателя в световен план да разшири правата на хомосексуалистите.
Колкото до "глобалната конспирация"срещу хетеросексуалните - да,за нея има също толкова ясни и достоверни доказателства,колкто и за болшевико-ционистския заговор и съществуването на Р'Лейх....
![]()
И накрая,едно лично обръщение - Shizzle, защо се поддаваш на подобни инсинуации, индуцирани в обществото от недоброжелателни и, меко казано, ограничени индивиди?
Не съм съгласен! Преди педеругите се криеха, а сега пък са горди с това че са педали, деа обърканите хора. Ходят важно по улиците, все едно са нещо повече от другите, е не са ! Мразя ги ! вбесявам се като ги видя, остаа да почнат и да се женат.... ае
Що,страх те е,че един ден няма да можеш да се похвалиш как си изчукал няква мацка,без да ти се присмеят,че спиш с жени ли?
Много селско изказване - сега ще кажеш,че трябва да ги застрелваме на улицата и да ги хвърляме и в концентрационни лагери-лудници,а?