View Full Version : jivot na spermatozoidite?
hora iskam nqkoi koito e vesht ili e pro4el nqkyde sys sigurnost kolko jiveqt spermatozoidite izvyn vaginata .4el sym i sym 4uval kakvo li ne - ot sekundi do dni.
Животоспособност на сперматозоида след еякулация : 30 секунди до 6 дена, според условията.
От учебник!
pitam 'izvyn vaginata', ne 'spored usloviqta' :!:
Извън вагината не го мисли въобще,не се забременява така лесно,изисква се да се изтрелят със висока скорост сперматозоидите,от порядъка на 18км/ч,защото трябва да изминат много дълъг път.Така че не го мисли въобще,трябва много да е на зор момичето,да си бута зорлен пръста навътре,да търка,да рпави да струва,и то пак няма да стане,защото активният им живот в кислородна среда е по-малък от секунда!Сега разбра ли?
gangbang
12-26-2006, 19:12
Според много книги сперматозоидите живеят около 5 дни, яйцеклетката 24 часа. Това технически е вярно, но някои сперматозоиди могат да живеят само около 2 часа, ако не са в подходяща цервикална слуз, за да се придвижват. Те ще се опитват да плуват използвайки собствените си резерви, но няма да успеят да достигнат целта си. Яйцеклетките обикновено живеят 12 часа, така че не могат да чакат дълго време. По този начин се убеждавате, колко важна е цервикалната слуз. Трудно ще забременеете с яйцеклетка, живееща само 12 часа и сперматозоиди с живот 2 часа.
Според много книги сперматозоидите живеят около 5 дни, яйцеклетката 24 часа. Това технически е вярно, но някои сперматозоиди могат да живеят само около 2 часа, ако не са в подходяща цервикална слуз, за да се придвижват. Те ще се опитват да плуват използвайки собствените си резерви, но няма да успеят да достигнат целта си. Яйцеклетките обикновено живеят 12 часа, така че не могат да чакат дълго време. По този начин се убеждавате, колко важна е цервикалната слуз. Трудно ще забременеете с яйцеклетка, живееща само 12 часа и сперматозоиди с живот 2 часа.
Обаче човека говори извън вагината,демек в кислородна среда,а аз вече му отговорих-по-малко то секунда;)
gangbang
12-26-2006, 19:29
Аха.. сега изчетох и твоето... верно си е :mrgreen:
bulgarche
12-26-2006, 19:46
Зависи от атмосферните условия. Не е едно и също да ги замразиш и да ги сложиш на газовия котлон
Животоспособност на сперматозоида след еякулация : 30 секунди до 6 дена, според условията.
От учебник!
Издържат и до 2 седмици във вагина. Иначе когато са извън въздуха ги убива
malka_sladuranka
12-26-2006, 22:05
мм...и мен този въпрос ме интересуваше...иначе и аз знам че живеят секунди в кислородна среда...ама да се бедя все пак
Двама сперми си плуват
- Браточкаа давай да намериме бързо яйцеклетката!
- Че къде ше я търсиме в тия лайна?
Двама сперми си плуват
колко си забавен
Двама сперми си плуват
колко си забавен
И така бил роден Умния (по скоро изакан) ;-)
grettaliq
12-19-2012, 05:58
Извън вагината не го мисли въобще,не се забременява така лесно,изисква се да се изтрелят със висока скорост сперматозоидите,от порядъка на 18км/ч,защото трябва да изминат много дълъг път.Така че не го мисли въобще,трябва много да е на зор момичето,да си бута зорлен пръста навътре,да търка,да рпави да струва,и то пак няма да стане,защото активният им живот в кислородна среда е по-малък от секунда!Сега разбра ли?
Понеже виждам, че ги разбираш тези неща, бих искала да питам... След като е свършил, избърсал се е с тоалетна хартия и след 10-15 мин. го правихме пак, има ли вероятност да е останало нещо по уретрата, което да се предвижи със течността, отделяща се при секс? (правихме го няколко дни преди да трябва да ми дойде). Моля те да ми отговориш, защото съм много притеснена.
Тая тема е от 2006....
Защо не се миете като правите секс? И не ползвате контрацептиви?
Щом не си била в овулация, няма страшно...
bitchwolf
12-19-2012, 18:14
уу през 2006-та правилото за кирилицата не го е имало.. затегнало се е положението ^^ :-D
Ма каде живеят тез съштества опасни ли са ?
ShtrudeL
12-19-2012, 19:05
http://data.whicdn.com/images/46531022/184412_399060583505332_740953215_n_large.jpg