View Full Version : Как да си хвана гадже(приятелка)?
Неопитен
12-26-2006, 20:33
Хора на 14 съм и няам богат опит като повечето ми връсници
повечето ми приятели никога не са без гадже пак аз единствен без и се чудя как става номера ква е цаката да зарибя някоя мацка има много забелязвам ги ама те мен маи не може би защото нищо не предприемам незнам дайте савети до ся не сам имал приятелка ?
Пак Всички ходят по дискота и аз ходих скоро с едни приятели иамше момичета ама аз нищо не напраих голем спек и тей де разцам си CS по цял ден почти не уча не излизам много от вкъщи и все пред компа или пред ТВ-то малко спортувам общо взето тва по цял ден :)
не съм някой дебел тей спортна натура сам и немгоа да разбера
защо всичките ми приятели са с приятелка а аз без как да стане тоя номер много момичета сам харесвал ама много спичам
Помогнете Моля Ви
Благодаря Предварително
pomognete de pls
12-26-2006, 20:54
are pls de koleda e pomognete pls
10x predvaritelno
Щот седиш пред компа по цял ден :) Заради това... Ходи зарибявай .. първата която ти хареса на улицата, спираш я и я заговаряш. Ако не се получи ... следващата :) Все някога ще се получи :evil:
ti sam kaza...ne pravi6 ni6ty po v1prosa..kato si haresa6 nqkoq..zagovori q..ili nai malkoto pogledi dr ne6a 6te te zabelejat ima6 vreme..no gledai da ne stane6 4ak dosaden 6ot e ujasno nqkoi postoqnno da ti sa m1kne zad g1rba.. :-# ti sam 6te nameri6 podhodq6tiq na4in
Otivash pred biletniqt na NDK obli4ash se dobre kupesh se parfium zadaljitelno i edna golqma tabelka si ovisvash na vrata kudeto predi tova si napisal--Tursq si gadje-- She si namerish 100% moje da otneme nqkolko dni no povqrvai mi she stane :-D :-D :-D
Те и връсниците ти нямат никакъв опит ама карай. Стой и се комплексирай в къщи пред компа.
Пич не ти и трябва за момента, живей си спокойно, излизай с приятели. На 14 и да искаш няма да си намериш момиче, освен "гадженцето" ти да е на 11. На този етап връсничките ти няма да те заглеждат, също няма да те устройва да си с малките ... Изчакай още малко, 2 години и ще видиш колко по лесно ще ти бъде да зарибяваш и пълниш путки.
За двете години да чака не съм съгласен- ако ти не направиш нещо по въпроса, и след 20 години ще си сам......
А иначе споко- наистина си малък за това, много добре знам че си мислиш че си достатъчно голям-и аз си мислех така, а сега (на 17 години съм) като си помисля на 14 къв пишлъо съм бил.....спокич и аз нямах гаджета ама с времето всичко се оправя :wink:
Тоа па :lol: ... Жената създава само неприятности.. Аз си перкам сам и всичко ми е наред.. Нали знаеш жената кво прави след секс.. пречи..
HeonuTeH
12-27-2006, 12:40
Zdraveite pak sam az :)
Ами да ама всичките ми приятели (повечето)
са на по 15 16 17 години а другите дето са на по 14 кат мене играят CS пред компа постоянно или ходим да пием у диското и там у диското онес кат се фанат с някоя да денсват пак аз не танцувам много много :)
и няма ко да прая и ми става тъпо смисал вярно на 14 сам повечето момчета тръгват от 15 16 щото който е тръгнал от 14 или примерно 13 е фанал някоя какичка :) хаха
нз ама наистина мн стоя пред компа хаха по 6 7 часа на ден 4е и повече ама и спортувам и ходя на даскало и спя :) и тряа спра компа и да си фана някоя мацка ама нз как мн спичам
тряа кажа : "Здрасти (следва усмивка) :) "
после : "Искаш ли да се запознаем?"
и ако каже : "Не!"
незнам иам чувството че ще се ебават с мен после нз нз нз :)
ако кажат мн си смешен грозен и тапотии сякви и целия квартал да се ебава с мен хаха :)
незнам просто как да сабера смелост ако имате някакви савети и напъдствия и за първата среща моля дайте саветчета :)
Мерси Предварително 8)
shemetaa
12-27-2006, 12:47
са на по 15 16 17 години а другите дето са на по 14 кат мене играят CS пред компа постоянно или ходим да пием у диското и там у диското онес кат се фанат с някоя да денсват пак аз не танцувам много много :)
и няма ко да прая и ми става тъпо смисал вярно на 14 сам повечето момчета тръгват от 15 16 щото който е тръгнал от 14 или примерно 13 е фанал някоя какичка :) хаха
нз ама наистина мн стоя пред компа хаха по 6 7 часа на ден 4е и повече ама и спортувам и ходя на даскало и спя :) и тряа спра компа и да си фана някоя мацка ама нз как мн спичам
ако кажат мн си смешен грозен и тапотии сякви и целия квартал да се ебава с мен хаха :)
незнам просто как да сабера смелост ако имате някакви савети и напъдствия и за първата среща моля дайте саветчета :)
Мерси Предварително 8)
emi kat si spek sedi si doma cukai si CS i zombirai!porastni i kato ti pisne CS-a se osvesti malko! :cry: ...kfo kato ti kaje ne :smt016 ?!nema da e ednistvenata ovca na sveta-[sory macki ako vi obijda ama takiva sme si nie sme ovce a mujete kenefi :mrgreen: ...]ta vikam ili izlizai i hva6tai purvata macka koqto te nakefi ili priemi fakta 4e 6te si si ergen4e :-# ....malko grubi4ko napisah vsi4ko [ama 6te me izvinqvate malko mi e nervno 8-[ ] :smt006
Chovek namali vremeto, koeto prekarvash pred kompa.Tuka vsi4ki ti go kazaha tva.I si haresai nqkoe momi4e..da e nqkade 13-15 i po4vai da deistvash..da ne se pritesnqvash.Ako te otreje, nqma strashno produljavash napred.Are uspeh :)
cute_but_psycho
12-27-2006, 15:51
Мерси Предварително 8)
ей тва им е проблема на всички български мъже! повечето мислите така! ами ако не те одреже или ако те одрвже защо после някой трябва да ти се подиграва? действай и да не ти пука! ако имаш повече самочувствие няма да говориш така
а т'ва с подигравките са си чисто детински истории
[Fr33land3R]
12-27-2006, 15:57
Те и връсниците ти нямат никакъв опит ама карай. Стой и се комплексирай в къщи пред компа.
Пич не ти и трябва за момента, живей си спокойно, излизай с приятели. На 14 и да искаш няма да си намериш момиче, освен "гадженцето" ти да е на 11. На този етап връсничките ти няма да те заглеждат, също няма да те устройва да си с малките ... Изчакай още малко, 2 години и ще видиш колко по лесно ще ти бъде да зарибяваш и пълниш путки.
Ти с такива ли ходеше като беше на 14? Или още не си ги навършил? Що за глупост... Не че нещо ама като бях на 14 ходих с момичета по - големи от мене...
а по темата - пич не си стой по цял ден вкъщи...
ItsAllAboutThePain
12-27-2006, 16:04
Аве ти като само гледаш как да си хванеш гадже според теб скоро ще стане ли...Живей си живота когато се харесате с някоя ще се забиете ...А да ти кажа не си първия нито последния който не е имал гадже на 14 тъй че изощо не се стъписвай
NightFairy
12-27-2006, 18:29
Otivash pred biletniqt na NDK obli4ash se dobre kupesh se parfium zadaljitelno i edna golqma tabelka si ovisvash na vrata kudeto predi tova si napisal--Tursq si gadje-- She si namerish 100% moje da otneme nqkolko dni no povqrvai mi she stane :-D :-D :-D
От личен опит ли знаеш?
HeonuTeH
12-27-2006, 19:13
am neznanam kade da izlziam :)
vie kade hodite po kafeta po magazini i kat haresate nqkoi kvo i kazvate?
Питай още един път кво прайм бате... Ми чекий бе....
JoeBanana
12-27-2006, 19:25
а, а, да си дойдем на думата :mrgreen: тука е истината - всяка жена е в моите ръце :mrgreen: и прави квото ми е на акъла
Говори им за най новия лар-крафт и ЦС и са твои. :lol:
а, а, да си дойдем на думата :mrgreen: тука е истината - всяка жена е в моите ръце :mrgreen: и прави квото ми е на акъла
:smt005 :smt005 :smt005 евала!
Неопитния, послушай и Amayo! Сигурен съм, че няма да збъркаш.. Може да им кажеш 1-2 цаки и за NFS CARBON
HeonuTeH
12-27-2006, 20:00
A we hora vseki den se obejdavam 4e ima mnogo glupaci v sveta dnes se obedih 4e i vyv foruma ima
uj da pomognete pak samo se ebavate bah vie sqka6 ne ste bili tka az vi molq za help te me typ4at
И аз съм на 14 споко... Карам на чекий ... :smt007 :-({|=
Ми начи в всяка свалка има 5 етапа.
1- набелязваш пичорана
2 - заговаряш я нали
3- после у вас
4- ребриш я
5- казваш и да си събира партакешите
JoeBanana
12-27-2006, 20:07
яма, пича ше има проблеми в стъпки 2-5 :mrgreen:
Той няма да може да я набележи, камоли другите стъпки :lol:
От личен опит ли знаеш?
Ne be ti mi kaza \:D/
Мисля,че първият коментар е достатъчно ясен =D>
Готината кучкааа АХА за пари се бучкаа АХА :mrgreen:
аве пич ако искаш мога да ти помогна ама не тук а по скайп да си пишемек кажи си ника
Lorraine
12-28-2006, 05:34
NightFairy
12-28-2006, 06:30
От личен опит ли знаеш?
Ne be ti mi kaza \:D/
Да бе,вярно,как можах да забравя :-k
zdr ne stoi tolkova vreme pred komp.izlez otidete nqkade na kino na kafe.ima mn mesta na koito postoqnno ima momi4eta.osobeno v kafetata . zapoznavai se koi znae moje da ti se usmihne kasmeta :D.ako stoi6 u vas nqma6 6ans.davai jivei zaradi tova 4e nqma6 gadje nqma da sku4ae6.koito t1rsi namira. :)
A we hora vseki den se obejdavam 4e ima mnogo glupaci v sveta dnes se obedih 4e i vyv foruma ima
uj da pomognete pak samo se ebavate bah vie sqka6 ne ste bili tka az vi molq za help te me typ4at
S*ck It!
HeonuTeH
12-28-2006, 11:19
Ami blagodarq na Vsi4ki vi za dobrite saveti
razbrah 4e ili trqa ostaq kompa i da po4na da izlizam vseki den ili
da izlizam malko pove4e i da iz4akam 1 2 godini i te 6a po4nat da se lepqt :P ne6to takova ami 10x na vsi4ki ako imate nqkvi saveti
za tova kakvo trqa se pravi na 1 sre6ta daite o6te saveti :) pls
da izlizam malko pove4e i da iz4akam 1 2 godini i te 6a po4nat da se lepqt :P ne6to takova ami 10x na vsi4ki ako imate nqkvi saveti
Мухите нали знаеш как се лепят по гомната.... Споко, ще станеш лайно и на тебе ще се лепят! :smt006
:smt005
Ебаси малоумника си - заклевам се!
На 14 вече бех ебал повече пички, отколкото пръстите ми на краката и ръцете заедно!
Явно си некое дебеличко момченце дет обича да скубе момичетата дет го кефът.
Моя съвет - Иди се застреляй
Всъщност правилния съвет е:
ПОСЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ!!!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
HeonuTeH
12-28-2006, 11:28
smelo moga da kaja 4e ne sam debel daje bih kazal 4e izglejdam leko kato kulturist :P za vyzrasta si prosto kato malyk ne bqh tolkova otvoren ami be6e me sram malko pove4e ot kolkoto drugite
JoeBanana
12-28-2006, 11:30
smelo moga da kaja 4e ne sam debel daje bih kazal 4e izglejdam leko kato kulturist :P za vyzrasta si prosto kato malyk ne bqh tolkova otvoren ami be6e me sram malko pove4e ot kolkoto drugite
ахахаха ся да не се имаш за голям, че и за културист ? :mrgreen:
Нормално... naikki ти каза... ПОСЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ! :smt006
ахахаха ся да не се имаш за голям, че и за културист ? :mrgreen:
Та той Е културист!
HeonuTeH
12-28-2006, 11:35
ami sigoren sam 4e nqma koi na 14 da me bie na kanadska kamo li na boi :)
JoeBanana
12-28-2006, 11:36
ami sigoren sam 4e nqma koi na 14 da me bie na kanadska kamo li na boi :)
а на шах ?
HeonuTeH
12-28-2006, 11:38
Vij sq za 6aha vqrno treniral sam po rano ama nz :) 2 razrqd sam ako zane6 kvo e :P
JoeBanana
12-28-2006, 11:42
ти си бил мултифункционален направо :mrgreen:
аз съм седми разряд заварчик :mrgreen:
HeonuTeH
12-28-2006, 11:46
ama po4vat ot shesti razrqd :)
i stiga si pisal gluposti ako nqma da napi6e6 ne6to svqstno nedei da pi6e6
4e kat mal4i6 si po umen :) aide mar6 zaici hahah :)
JoeBanana
12-28-2006, 11:50
ууу разкри ме :mrgreen: е добре не съм заварчик :mrgreen:
но пък ме бива да осирам теми на малки лапищаци дето си търсят гажита :mrgreen:
Млъкни вече бе дебил... Ти си заека - едно гадже незнаеш как да си фанеш... :smt005
HeonuTEH
12-28-2006, 22:35
kajete de pls
няма нищо лошо,че на 14год. си нямал гадже. не бързай,по-добре е. твойте приятели,ако искат и от 10-годишни да почват и секс да правят,кво ти пука? Ако все пак наистина искаш да имаш гадже,гледай да е заради теб,а не заради твоите приятели.
Мерси Предварително 8)
Kогато искаш да се запознаеш с момиче , не я питай дали иска да се запознаете ,ами - "Хайде да се запознаем!" щото така няма да може да ти каже НЕ :) и се усмихвай повече... (всеки човек спича когато има за цел някое момиче ...или поне първите 2 -3 минути ,затова не се бой:) )
Edit: На тая възраст работи повечку върху себе си , тренирай наистина яко ,че след 1 - 2 години да мязаш на модел на Келвин Клайн , ще ти е по-лесно и ще имаш повече самочувствие , сега не се притеснявай.
Леле, леле... :-s
И отговарят ли отговарят на тая тема...ПРОСТ НАРОД!!!
Абе, моята тема за Пена беше по истинска от тая...как си представяте че некъв пишлигар ще седне да пита как да си хване приятелка :smt011 още повече на 14...
Но отговаряйте, нема лошо.
Леле, леле... :-s
И отговарят ли отговарят на тая тема...ПРОСТ НАРОД!!!
Абе, моята тема за Пена беше по истинска от тая...как си представяте че некъв пишлигар ще седне да пита как да си хване приятелка :smt011 още повече на 14...
Но отговаряйте, нема лошо.
Шарани бе :smt005
HeonuTeH
12-29-2006, 12:28
Temata ne e ebavka naistina sym na 14 i mn sp4iam kat svalqm nqkoq ;)
i teide blagodarq za savetite mislq 4e ftw e prav
Kогато искаш да се запознаеш с момиче , не я питай дали иска да се запознаете ,ами - "Хайде да се запознаем!" щото така няма да може да ти каже НЕ и се усмихвай повече... (всеки човек спича когато има за цел някое момиче ...или поне първите 2 -3 минути ,затова не се бой:) )
Edit: На тая възраст работи повечку върху себе си , тренирай наистина яко ,че след 1 - 2 години да мязаш на модел на Келвин Клайн , ще ти е по-лесно и ще имаш повече самочувствие , сега не се притеснявай.
BLagodarq a na onezi prostaci koito se ebavat sam sigoren 4e nqma da si hvanat gadje 6toto koe momi4e bi tragnalo s takviz prostaci aide 10x
ako imate o6te saveti kazvaite :)
Temata ne e ebavka naistina sym na 14 i mn sp4iam kat svalqm nqkoq ;)
i teide blagodarq za savetite mislq 4e ftw e prav
Kогато искаш да се запознаеш с момиче , не я питай дали иска да се запознаете ,ами - "Хайде да се запознаем!" щото така няма да може да ти каже НЕ и се усмихвай повече... (всеки човек спича когато има за цел някое момиче ...или поне първите 2 -3 минути ,затова не се бой:) )
BLagodarq a na onezi prostaci koito se ebavat sam sigoren 4e nqma da si hvanat gadje 6toto koe momi4e bi tragnalo s takviz prostaci aide 10x
ako imate o6te saveti kazvaite :)
млъквай... guz
HEonuTeH
12-29-2006, 12:34
Kat se zasegnete se po4vate da psuvate ili ne6to drugo ama tva si e istinata pi4 bahti darjanieto nqma momi4e koeto da haresva takiva ne6ta
Kat se zasegnete se po4vate da psuvate ili ne6to drugo ama tva si e istinata pi4 bahti darjanieto nqma momi4e koeto da haresva takiva ne6ta
добре :( накараме да се здухам :(
x pac
tei kat gledam gleda6 ke4a tei4e ne ti davam pove4e ot 13 godini
malko lape det nqma rabota samo se ebava vyv foruma tei kat gledam samo gubi6 vremeto na horata po dobre si mal4i dete typo :)
x pac
tei kat gledam gleda6 ke4a tei4e ne ti davam pove4e ot 13 godini
malko lape det nqma rabota samo se ebava vyv foruma tei kat gledam samo gubi6 vremeto na horata po dobre si mal4i dete typo :)
suck it
Talisman
12-29-2006, 12:59
Kato sedi6 cql den pred kompa i tv-to nishto nqma da postigne6 ;-) Izlizai pove4e govori s momi4etata pravi im nameci... :-k
HEonuTeH
12-29-2006, 13:26
Mi s eopitam da izlziam pove4e :P ;)
HeonuTeH
12-29-2006, 13:39
daite o6te saveti molq :)
10x predvaritelno
С извинение, обаче 5 страници съвети не ти ли стигат?
mimi7373
12-29-2006, 14:15
глеи са тоя комп го включваи за по 1час на ден погледни в него кво е на мода тури малко гел на косата,облечи се некво супер газарско излиаш на диско първата дето те изкефи я караш да танцуате(по жузможност покани некоа каде седи и скучае а приятелките и са с гаджета 100% ще мине номера и ше ти връже)спри да игааш тва цеес и сичко ше си доа на местото!според мене си фани некое нормално момиче не некоя дето да е супер готоно облечена и сички да копират от нея!просто с нормално изглеждащо момиче нема да имаш ядове некои да я забива нито пак тя нема само да се върти покраи тоя и оня шото нема да има чувството че е ебати красавицата!дано да сам ти полезна!след тва я черпи и после си я изпращаш до тех и ето станала работата!не забравяи да и земеш номера на gsma!Успех!!!
xaxaxa_xaxaxa
05-14-2007, 18:34
priqtel edinstwenoto koeto mojesh da naprawish e da si udarish edna dqsna i towa e ;)
xaxaxa_xaxaxa
05-14-2007, 18:38
глеи са тоя комп го включваи за по 1час на ден погледни в него кво е на мода тури малко гел на косата,облечи се некво супер газарско излиаш на диско първата дето те изкефи я караш да танцуате(по жузможност покани некоа каде седи и скучае а приятелките и са с гаджета 100% ще мине номера и ше ти връже)спри да игааш тва цеес и сичко ше си доа на местото!според мене си фани некое нормално момиче не некоя дето да е супер готоно облечена и сички да копират от нея!просто с нормално изглеждащо момиче нема да имаш ядове некои да я забива нито пак тя нема само да се върти покраи тоя и оня шото нема да има чувството че е ебати красавицата!дано да сам ти полезна!след тва я черпи и после си я изпращаш до тех и ето станала работата!не забравяи да и земеш номера на gsma!Успех!!!
sh ma dusha kfi sa tiq vicoe.. da kani da tancuwat.. naprawo si turi na cheloto edna tabela "chukam kravi" ... ot 1j nishto nema stane brat.. oti parvo poogledaj neshtata kak stoqt.. kfo trea praish.. otish pri nqkoq i hich nema da i vikash "aj da tancuwame" tfa sa nekfi iztarkani lafowe na semkadjiite ot 60te.. taj se izdavash che si smotanqk.. i igraj samo rakata.. otish vikash neshto a U da ta pocherpq neshto.. te mladite putenca mnoo naduti v dneshno vreme.. po tiq diskota.. nishto svestno nema.. osobeno po deckite.. zatwa naduwaj sa tam pred tqh.. igraj im nekfi rolki trovi gi s gluposti.. pusni im semeto i twa e ;) i chakash da izkochni neshto,...,.,. po - taka :) \/
повечето ми приятели никога не са без гадже пак аз единствен без и се чудя как става номера ква е цаката да зарибя някоя мацка има много забелязвам ги ама те мен маи не може би защото нищо не предприемам незнам дайте савети до ся не сам имал приятелка ?
Пак Всички ходят по дискота и аз ходих скоро с едни приятели иамше момичета ама аз нищо не напраих голем спек и тей де разцам си CS по цял ден почти не уча не излизам много от вкъщи и все пред компа или пред ТВ-то малко спортувам общо взето тва по цял ден :)
защо всичките ми приятели са с приятелка а аз без как да стане тоя номер много момичета сам харесвал ама много спичам
Помогнете Моля Ви
Благодаря Предварително
аз съм на 11 и имам приятелка още от детската градина 8)
мнооо лесно можеш да си хванеш
1 избираш цел
2 жените обичат цветя бонбони и такива грлезотиии
2,5 за да си хванеш приятелка тряяяяя здрао да се изръсиш
3 бъди 8)
4 ако някои я закача-побоник бребииии гооо ако знаеш да се биеш :o :o иначи си 8-) 8-) разбираш ли
5 ако те питат кои ти е казал не съм аз
6 ако те зарежи :-P :-P
7 има и други момичета :grin: :grin: :grin: :grin:
giveupbitch
12-31-2009, 16:54
are pls de koleda e pomognete pls
10x predvaritelno
:razz:
Мерси Предварително 8)
ейй тама найй отгореее има една тема КАК ДА СЕ ХАРЕСАМЕ НА МОМИЧЕ май ше ти свърши работа.. тцц аман
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
Абе вие тъпи ли сте или да ... Сря Дек 27, 2006 12:33 am :-x :-x Момчето със сигурност вече си е намерило .. :?
За всичко си има време :) спокойно !Гаджетата ще идват ... ще си отиват и пак ще идват :) моят съвет е да излизаш по често не можеш да си хванеш гадже,ако не излизаш често навън :)
lilincituuuu
01-06-2010, 14:41
Бе чакай малко, бе!? Ти казваш, че по цял ден цъкаш cs.. ми момичета там няа намериш, пич! Пробвай да зарежеш шибаната игра и излез се раздвижи малко :? Момичетата няма да дойдат сами, не разбираш ли :? Харесай си момиче, отделяй и повечко време, сближете се, излизай те, накрая я целуни, ако няма шамар ~ ето ти, на! Имаш си приятелка вече, но това няма да стане в играта :} :o Успех ти пожелавам за напред :} :-)
И пак ти казвам: фейс~фейс :o
аз съм на 17 и не съм имал до сега :(
Абе вие тъпи ли сте или да ... Сря Дек 27, 2006 12:33 am :-x :-x Момчето със сигурност вече си е намерило .. :?
+1 :?
LuxurySk0B
01-09-2010, 15:39
И аз нямам ама знам , че трябва да си анаболна машина
ApocalipsE
01-12-2010, 18:08
:smt005
Ебаси малоумника си - заклевам се!
На 14 вече бех е*** повече П*Ч*И, отколкото пръстите ми на краката и ръцете заедно!
Явно си некое дебеличко момченце дет обича да скубе момичетата дет го кефът.
Моя съвет - Иди се застреляй
Abe ti tapanar li si ili prosto se pravi6 na umen .Ti si hodil s maceta 6ot si mi pufpafkal i bil inekciiki tapanar
lllXayclll
01-12-2010, 20:07
Излез от вас бе дебил :x Аааа не тва е 10тата тема, която чета и се чудя как сами не можете да се оправите.. Край отивам да свивам
като виден фотошоп-ист ти казвам с ласо туул. ако има още малко за хващане с полигонал туул-а 8-)
teddyss23
02-05-2010, 16:37
ако искате гадже земете малко се потрудете първо свалете критериите за момичето след това се мяркайте пред поглеите им заговаряйте ги но по малко иначе ставаъе нахални и всяка която се хване кукичката дори да е някоя идиотка ще ви доведе до по яко гадже вярвайте ми действа и аз се хванах тъйче само тряя да изиграете картите правилно не е лесно ни си струва чесно
Виж сега, проблема идва от това, че седиш само вкъщи. И другите хора ти казаха - свали някое момиче. Знам, че момчетата са по-срамежливи. И аз имах гадже, с което скъсахме точно заради това. Той беше манияк на тема "Компютри". Моят съвет е да престанеш с игрите, да се стегнеш. Към това спортувай често, храни се здравословно, учи повече. Знаеш, че всяко момиче иска хубав мъж пък и да е умен!:-o Ако трябва си смени прическта, обличай се разнообразно и... Просто не приличай на момченце от детската градина, а на тинейджър! Най-важното е флирта. Набележи си някоя мадама, например в даскалото и се опитай да я свалиш. Първо: спираш я и я заговаряш. Каниш я на среща, за да се опознаете. Второ: Покани я на някое по-спокойно и романтично местенце. Докато говорите не прибързвай с разговора. По някое време, подхвърли, че искаш пак да се видите! Трето: На втората среща я питай за по-лични неща - има ли си гадже, какви са й интересите, поискай й скайпа и телефона и т.н. Много от момчетата (да не кажа ВСИЧКИ) са срамежливи, постоянно седящи пред компютъра. :idea:
punkOrNot
02-07-2010, 12:37
само така пич цъкай Контрата по цел ден то момичето ще излезе през монитора :razz: :razz: :razz:
ами да ти кажа тук приятелка няма да си намериш!! излез навън .. зариби някоя твоя съученичка .. незнам ..
Помогнете Моля Ви
Благодаря Предварително Pi4 kogato az bqh na 13 i az bqh taka - suvetvam te da napravi6 kato men - Az se nau4ih da svirq na kitara(otne mi okolo 2 godini) dotogava nikakuv progres ! nakraq edin den si vzeh kitarata v u4ili6te i napravih malko 6ou!.I ot togava brat jivota mi se promeni na pulno - edno ot nai gotinite momi4eta v daskalo mi stana priqtelka i si namerih grupa na oqto vmomenta sam kitarist.Sega san na 17 i imam super qka priqtelka i jivota mi e prekrasen.Probvai i ti ne e trudno samo me4etai i 6te spee6. USPEH