Влез

View Full Version : kakvo da napravq?po maluk e no go obi4am!!

oburkana_pussycat
12-26-2006, 21:27
zdraveite moje bi tova koeto 6te napi6a 6te vi e tupo na vse pak iskam mnenieto i na drugite.
Haresvam i obi4am edno mom4e koeto e po malko ot men s edna godina toi e mn sladuk i e gotin toi su6to me obi4ka i sus sigorna :) ot edno daskalo sme i vsi4ki vijdat 4e se privli4ame i 4e kat se vidim i dvamata mn se radvame i sega mn 4esto se gu6kame no problema e 4e e po maluk i moite fr se smeqt na tova vupreki 4e imam i dr fr koito hodqt s po malki mn se radvam 4e sme obi4ame no mi e trudno da priema 4e vuzrastta ne e vajna.ima o6te edin problem postoqnno mislq za nego a imam i mn dr misli koito sa vajni i uspeha mi v u-6te otslabva no vse o6te ne se li4i a ako produljavam da sum taka otnesena 6te stane po lo6o :) pomognete mi kakvo da napravq? :(

be3by
12-26-2006, 21:41
podredi mislite i 4uvstvata si..ako naistina go obi4a6 ne bi trqbvalo da obr16ta6vnimanie na frendovete si/moje bi te ti zavijdat ili ima takiva koito iskat da sa s teb/6te prozvu4i banalno no vse pak u4ili6teto s16to e vajno [-X no kakvo da se pravi na vseki se slu4va da se vlubi rano ili k1sno.Radvai se na momentite s lubimiq 4ovek no ne propilqvai vremeto si naprazno za6toto to ne se vr16ta.Ne prenebregvai nito ednoto nito drugoto :arrow: postarai se da gi s14etae6

Hottness
12-26-2006, 21:58
abe momiche ,ti ludo li si bre? :-s Sled kato i dvamata se privlichate ..kakvo chakate oshte ?!?!Ne ostavqite prismeha na drugite da zastava mejdu vas i da pomrachava shtastieto vi ,pyk i zamisli se.. shto za priqteli sa tezi,koito se podigravat na vlubenata si priqtelka ? A pyk da ne govorim che edna godina razlika e nishto!!!Q se vzimaite i da ne vi puka kakvo mislqt ostanalite ..vajnoto e na vas da vi e dobre . :wink:
Nishto ne gubite da probvate... inache sys sigurnost shte syjalqvate ! Prosto ne znam zashto oshte se chudish ...edvali tova che e po malyk shte dade nqkakvo znachenie za vryzkata vi ,edvali shte se dyrji po-razlichno ot momche na tvoqta vyzrast da rechem (mn e otnositelno tova s vyzrastta ..nqkoi po-malki momcheta sa mn po-zreli ot po-golemite ..mn si zavisi ot choveka) Abe nqma kakvo poveche da se komentira -moq syvet e da ne mu mislish poveche ami da si jiveesh jivota taka kakto na teb ti haresva bez da se syobrazqvash s chujdoto mnenie - gepi go "malkoto" sladurche i tova e ,edvali shte te chaka mn vreme da se chudish..

Talisman
12-26-2006, 22:05
Kfo ti puka kakvo mislqt drugite ??? :?:
Tq mogat da kazvam mn ne6ta..
:idea: moje da ti zavijdat :!:
Vaobshte ne obra6tai vnimanie na ostanalite tegli im edna i da se spasqvat :arrow: a pak za tova 4e bil edna godina po malak ne mislq 4e e problem ili pre4ka m/u vas... ai i uspeh ;-)

Lambo
12-26-2006, 22:21
Това да се притесняваш за възрастта е мн тъпо нещо... Точно преди 1 година се бях запознал с едно момиче (1г по-голямо от мене) и поне по начина по който се държеше определено си личеше, че ме харесва и аз също я харесвах, но на нея й се носеше мн кофти репутация, но аз отказвах да повярвам на приятелите си и държах на нея, дори една нощ се целувахме (тва беше на един лагер), на следващия ден се държа студено, а след лагера я карахме само на разговорчета в чата. Та стигам до главната част на разказа - след няколко месеца тя беше говорила с един приятел и му беше казала, че неможе да има нищо с мен, защото щяло да е кофти като я попитат с кой ходи тя да каже "ми с един заек от МГ..." И това просто мн ме нарани защото физически определено с нищо не изоставам от 1г по-големите от мен, а и психически се чувствах по-голям от повечето ми връстници.... Така, че не слушай приятелите си, а действай само това ще кажа....

MoHuTo
12-26-2006, 23:18
Ами щом е споделено чувството не мога да разбера какво чакаш?? :shock: Ако цял живот слушаш другите и се влияеш от тяхното мнение , до никъде няма да стигнеш!

Ескада
12-26-2006, 23:48
Най-глупавото е,че е прието 13 годишна да ходи със 17 годишен,но ако момчето е и с 1 година по-малко вечее.....край.Щом се обичате,не обръщайте внимание,колкото и да е трудно! :wink:

koalka
12-27-2006, 07:31
Да не ти пука какво мислят твоите "приятелки"-като се присмиват тяхна си работа.Недей заради единия предрасъдък да изпуснеш момче, което има чувства към теб, а и ти също.И разликата извинявай не ви е 5 години,та чак тогава да се притесняваш,а ви е само 1 година.Спокойно.Действай, защото само това теб май те спира.Това,че приятелките ти са говорили нещо лошо, че е по-малък от теб и ти сега се притесняваш, ама няма за какво.

LuckYme
12-27-2006, 09:56
Има едно момиче от моя клас, което миналата година си хареса момче с 1 година по-малко (същия случай, като твоя). Та те много се харесаха и тръгнаха. Нз дали някой й се е подигравал, че момчето, с което ходи е по малко от нея, обаче ние от нашия клас им се кефехме, пък и той е стабилно момче ;) Те даже ходиха повече от половин година, ако не се лъжа :) Така че моя съвет е да си се зимате с тоя пич- слушай сърцето си :) а тия твоите "приятелки" дето мислиш, че ше ти се подиграват можеш да им кажеш да се изнасат! :)

12-27-2006, 10:04
Ако наистина го обичаш,държиш на него и той също те обича,си задай въпроса дали трябва да слушаш мнението на останалите! - аз не мисля така; понякога хората са големи завистници...

niGGa
12-27-2006, 10:07
От личен опит ще ти кажа..
Колкото и да си казвах, че може да съществува такава връзка (тя е с 2 години по-голяма от мен)всичко беше против нас..Всичките мой приятели, всичките нейни..И след няколко мъчителни дни се разделихме..
Но все пак ако си сигурна, че го обичаш..рискувай..