View Full Version : Само като сексуален обект ли ме приема!
katence_14
12-27-2006, 06:54
Харесвам едно мом4е,но незнем дали 4увствата ни са взаимни!Даржим се като гаджета,но.......!И с други моми4ета се даржи както с мен,но сякаш с мен се даржи по-разли4но,по-мило и ...абе по разли4но!И не мога да разбера дали се даржи така за6тото ме харесва или само иска да ме вкара в леглото?Обаркването ми идва също и от това,4е неговите приятели ми казаха,4е ме харесва!И сам в задънена улица.Моля,изразете си мнението си и ми помогнете!
Харесвам едно мом4е,но незнем дали 4увствата ни са взаимни!Даржим се като гаджета,но.......!И с други моми4ета се даржи както с мен,но сякаш с мен се даржи по-разли4но,по-мило и ...абе по разли4но!И не мога да разбера да за6тото ме харесва или само иска да ме вкара в леглото?Обаркването ми идва също и от това,4е неговите приятели ми казаха,4е ме харесва!И сам в задънена улица.Моля,изразете си мнението си и ми помогнете!
Иди се обеси пред дома му в знак на протест
teenkopele
12-27-2006, 07:08
Харесвам едно мом4е,но незнем дали 4увствата ни са взаимни!Даржим се като гаджета,но.......!И с други моми4ета се даржи както с мен,но сякаш с мен се даржи по-разли4но,по-мило и ...абе по разли4но!И не мога да разбера дали се даржи така за6тото ме харесва или само иска да ме вкара в леглото?Обаркването ми идва също и от това,4е неговите приятели ми казаха,4е ме харесва!И сам в задънена улица.Моля,изразете си мнението си и ми помогнете!
Опитай се да го опознаеш по-добре и сама разбери. :wink:
literbebe
12-27-2006, 07:15
Mдам съглесна съм просто го опознай малко пове4е :) и сама ще разбереш кви са му целите :)
Ако те приема само като сексуален обект, ще ти говори само за секс, ще ти прави намеци,а ти казваш, че се държите като гаджета, гушкате се.Защо не поговориш с него и да го питаш нещата, които те интересуват.Ама като гледам малко женкар си пада, щом с доста момичета се държи така.
KisskilleRcHe
12-27-2006, 07:19
Ами пусни му един път и ще видиш дали е само, за да те вкара в леглото или наистина иска да е с теб!