View Full Version : Как да се държим на първа среща ? :(
Здравейте!
Това е първият ми пост в този форум и тъй като много приятели са ми казвали че от тук мога да получа добри съвети се надявам отогорът Ви да ме задоволи максимално.
А въпросът ми е: Как да се държа на първа среща - кои мои действия ще играят полужителна роля в общуването, кои - не, предполага ли се определен вид поведение... и най-важното позволена ли е още на първата среща целувката (по-скоро желателна ли е ). Изобщо ако може да ми обясните "нещата", ще Ви бъда благодарен! :roll:
просто бъди себе си. Не е нужно да се държиш по точно определен начин. Колкото до целувката, ако и тя го иска - защо не.
MiMeto_91
12-27-2006, 08:24
Suglasna sum.Budi sebe si no vse pak se druj po prilichno i budi nejen i zabaven kum momicheto.Otidi da q izpratish do tqh i ako vidish che i tq iska-celuni q. :)
BeBencEto
12-27-2006, 08:26
именно..за това някои срещи имат пагубен край..трябва да бъдеш себе си,да не преиграваш и да не се правиш на много повече от другия...
Nadelina
12-27-2006, 08:27
Trqbva da bydesh sebe si na pyrvo mqsto.. nikoi ne obicha pozite.. Trqbva da se dyrjish milo.. nejno.. toplo.. Da q nakarash da te useti blizo.. A otnosno celuvkata - pozvolena e est.. ako stignete do momenta v koito trqbva da q ima (ti sam she vidish koga e tozi moment) :)
Благодаря за съветите!
Само че аз може би не се притеснявам толкова от това как ще се държа, а повече от това че може би няма да знам точно какво да кажа или... незнам и аз как точно да се изразя... дали пък притеснението не ми идва в повече, или пък проблема е в това че мисля какво да кажа, кое е подходящо и кое не... изобщо доста мисли се въртят в главата ми и се страхувам да не "Забия"... след това най-вероятно ще се наложи да се самоубия :smt012 :smt017 :smt011 ... или пък преувеличавам... кой знае... ](*,) :-({|= :smt119
GiRl^of^PriStOn
12-27-2006, 09:29
Bydi sebe si!Ne se pravi na kakvato ne si samo za da napravish dobro vpechatlenie.Koito si te haresa shte si te haresa takava kakvato si , s tvoite kachestva i nedostatyci!
Ам вие ще си намерите обща тема и ще се оправите. Пък иначе дръж се естествено и в никакъв случай не се прави на идиот ;) Та дано да потръгнат нещата между вас .. :) Хайде късмет
Бъди себе си. И може от време на време да пуснеш по няколко тънки бъзика. Без да преовеличаваш разбира се. Успех!
Да разбира се- както казаха по-горе, най-важното е ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ!!!- Ни повече, ни по-малко ;) Ако те харесва, важното е да те харесва такъв, какъвто си- иначе през цялото време, през което ще си с нея трябва да играеш една постоянна роля. Потърси обща тема на разговор, за да те хареса не е важен само външния вид, трябва да и е забавно с тебе. Да можете да си говорите по всякакви теми, а не да седите и да се гледате "умно". Общо взето това е. А за целувката- нали знаеш хубавите неща стават бавно, но какво пък ако си и завъртял главата много си е напълно естествено да се целунете ;)
nikinkaaa
12-27-2006, 10:15
Дръж се естествено , пуска й некфи лафчета , не се лигави . Т`ва е :wink:
"Бъди сериозен, но не прекалено. Бъди смешен, но не прекалено."
Това бяха думите на брат ми, когато го питах за първата среща :lol:
Горе долу нещо такова..
ti myjko li si jensko li si
ti myjko li si jensko li si
ти как мислиш - ника ми си говори сам по себе си :-D
strange__
12-27-2006, 15:55
Помня първата среща с настоящия ми приятел...бях нервна,накъдрена и валеше :lol: Нямах си и понятие какво да правя и всъщност не се бях и интересувала.От страх да не закъснея много подраних с 10 минути и докато го чаках си мислех-"Ами,ако не дойде?!","Ако оплескам всичко?"...и прочие и в един момент се появи тогава изпаднах в паника,че има нещо,което не е наред...не знаех какво-просто интуиция :roll: Отидохме в една сладкарница и докато той поръчваше,аз го наблюдавах и в този момент се усмихнах и си казах,че едва ли би ме изял....резултата е почти 10 месечна връзка :mrgreen: Та идеята ми-няма точна формула,в момента,в който я видиш ти ще разбереш как да се държиш :wink:
ItsAllAboutThePain
12-27-2006, 16:07
Най важното е да бъдеш себе си!Дръж се нормално... :-D
Най-важното е да бъдеш себе си... Дръж се ненормално в рамките на параненормалното \:D/
gerinceto
12-27-2006, 16:55
просто бъди себе си. Не е нужно да се държиш по точно определен начин. Колкото до целувката, ако и тя го иска - защо не.
Дръж се на тази среща приятелски отначало.Ако момичето те харесва ще е най-добре.Не е нужно някакво специално поведение.Просто дръж се внимателно,гледай я с омайващ поглед,прави й комплименти, но не прекалено...Мисля, че това е достатъчно.