View Full Version : Devstvena tema
S priqtelkata mi sme devstveni i se opitahme da pravim sex(tq ne znae 4e sym devstven )i ne se polu4i zastoto e boleshe pyk i ne me beshe vazbudila dostata4no tui kato ne praveshe nisto ...kajete mi kakvo da pravq
Да четеш повече.
И да споделяш повече с приятелката си.
Не можеш да направиш много, щом приятелката ти е дървена. Опитай да речем да се възбудиш по някакъв начин до като се занимаваш с нея и по този начин я провокирай и нея. Да речем, можеш да я лижеш дълго и продължително, до като се надървиш и и го вкараш. Предполагам през това време и тя би трябвало да се е поотпуснала.
JoeBanana
12-27-2006, 12:43
хохохо тя не го била възбудила :mrgreen: ми то явно е било взаимно :mrgreen: има теми - чети ! поне да й беше казал, че си девствен, че да не те помисли за идиот:mrgreen: айде темата ти вече е "отворена"
ми кажи й че си девствен освен ако не си се хвалил пред нея колко мацки си минал :lol: и следващия път се постарай повече
krem4et0
12-27-2006, 14:54
На първо време й кажи,че и на теб ще ти е за първи път,за да няма неща от сорта-ама ти нали си опитен,защо не ти става. после кажи й да не е дърво-да те възбужда с целувки,ръчички и така нанатък. Ако взаимно не можете да си споделите какво искате-къде сте тръгнали да правите секс. Според мен преди това трябва да сте достатъчно близки и да не се притеснявате!
SwEeTSsSnake
12-27-2006, 15:12
Да четеш повече.
:!:
kakvo sramno ima v tva da i kaje6 4e i ti si devstven!provokirai q po nqkav na4in i tq da iska da ti dostavi udovolstvie,vse pak za parvi pat lqga s mom4e i e neopitna i sig se pritesnqva,otpusni q maksimalno i tq sama 6et poiska da prodalji i nad teb
Bojee, mi i na men sefteto mi be6e taka-az ne znaeh kvo da pravq i prosto si lejah otdolu...nakraq samo se razrevah 6totot bole6e ama....i vzemi i kaji, 4e si devstven...Nqma ni6to sramno...A, i 4eti pove4e knijki i forumi!
skate-more
12-27-2006, 17:00
брато не че ти мисля лошото ама да неможеш да отвориш едно момиче ти си идиот и мислиш с гъза си.. чесно ти каам
Значи още не сте готови за секс.Я,верно вземи се образовай, защото...лошо за момичето.
ThePainIsReaL
12-27-2006, 18:31
Хех .. не се безпокой де . Обаче наистина как така ходите , решавате да го направите , обаче не сте близки .. Пък и щом и двамата сте девствени , няма ли да ви е по-лесно да не почвате веднага със секса ? Дай малко френска , опип тук , опип там .. да посвикне девойчето , че не трябва да е умряла риба в леглото. :mrgreen:
malka_sladuranka
12-27-2006, 18:38
наплюнчи я и ще влезне по-лесно
а колкото до това че тя не те възбужда, разбери я 100% и е много притеснено и за това е толкова дървена
Да четеш повече.
тъй тъй