View Full Version : PlS daite suvet
Predi nqkolko meseca razbrah 4e edno momi4e me haresva i nis6to ne napraih samo si govorehme i vednuj se skarahme. sled 1 mesec si4ko sa oprai i ve4e ne bqhme skaranii. Sq izlizame po 4esto i az se vlubih v neq nqkuksi i az nZ kak. nZ dali sq tq me haresva i ne znam ko da praq
GiRl^of^PriStOn
12-27-2006, 15:19
Pogovori s neq i i kaji kakvo chustvash
JuSt^GiRll
12-27-2006, 20:19
i az mislq,4e trqbva da si pogovori6 s neq:)uspeh:)
l|mandarinka|l
12-27-2006, 20:24
Абе задай и директно въпроса дали още те харесва,признай чувствата си пред нея.Колкото до това дали още те харесва...Едва ли за един месец чувстава й са отминали.Но може след скарването ви тя да си е променила мнението за теб.
malkata_
12-27-2006, 20:24
пич ти да си чувал за разговора......просто поговори с нея.....кажи си и всичко...щото от едното гледане нищо няма да стане....без да се притесняваш...отиваш при нея и и казваш че трябва да и кажеш нещо....внимаваш някой да не ви пречи и си и казваш всичко...има няколко варианта.....happy end....получаваш си шамара...или оставате просто приятели(ако е възможно последното де)...няма какво толко да му мислиш!!! :mrgreen: ....ае успех!!!
чакай да хвърля боб да видя ко мисли. Абе човече думата се нарича РАЗГОЕОР
kakto kazaha drygite...izlezte,zavedi q na nqkakvo romantichno mqsto...v smi ne nekfo opysheno kafe...moje kafe da,no taka po zatymneno,da ne zqpat vsichki,podari i lubimoto cvete...i i razkrii chyvstvata si ...ako ne drygo to pone shte i stane milo ot tova koeto si napravil :) Uspeh :)
hollaback_girl
12-27-2006, 21:42
Разговор-това е!
\:D/
I'm the new cancer
12-27-2006, 21:50
Съветът ми е както казаха по-горе - разговор.Но ако смяташ,че за момента този вариант не те устройва пробвай да наблюдаваш как се държи въпросното момиче,когато е около теб.Ако тя все още те харесва няма начин да не забележиш,най-вече по погледа й.
Най-добре е да я поканиш да излезете и там да говорите!
teenkopele
12-28-2006, 07:47
Най-добре е да я поканиш да излезете и там да говорите!
...и в подходящия момент, сам ще разбереш кога е, я целуваш и готово. От реакцията й ще разбереш, каквото искаш да знаеш. :wink:
Predi nqkolko meseca razbrah 4e edno momi4e me haresva i nis6to ne napraih samo si govorehme i vednuj se skarahme. sled 1 mesec si4ko sa oprai i ve4e ne bqhme skaranii. Sq izlizame po 4esto i az se vlubih v neq nqkuksi i az nZ kak. nZ dali sq tq me haresva i ne znam ko da praq
Как да не знаеш кво да прайш... Купи си ДУФАЛАК!