Влез

View Full Version : Imam nujda ot barz otgovor do 7 sutrinta nai kasno ..

Lov3Don`tCosT
12-27-2006, 19:36
Taka haresvam ili po skoro obicham edno momche ot 1 godina, v nachaloto neshtata varvqha perfektno posle se skarahme dca pbti i ot tam natatak neshtata sa zle. Po princip se darji sravnitelno milo no mi e kazval che kakvoto i da stane shte e za 1 ebane. Toi po princip ne e v moq grad i rqdko se vijdame i edinstveniq nachin da si ostane tuk e da mu pusna.Shte e super qko iskam go poveche ot sichko no mi e ujasn amisalta da ostana samo za 1 ebane. Kakvo da pravqqqqq heeeeeeeeeeelp1!!!!!!

bungle
12-27-2006, 19:39
Какво толкова му обичаш?

Недей да спиш с него. Просто...за едното ебане, баси.Ти не си вещ.
Колкото и да го обичаш,колкото и да си запленена от него....помисли добре.

GiRl^of^PriStOn
12-27-2006, 19:40
Moeto mnenie e che ne si zaslujava da spish s nego , samo za da ''ostanel''....pfff...smeshno e prosto

ThePainIsReaL
12-27-2006, 19:44
Оле... ти наред ли си ? Няма да спиш с него , ей ! Имаш ли въобще достойнство . И моля те , престани да се самонавиваш , че го обичаш - ти НЕ го обичаш , той просто те привлича. И моля те , харесай си друг.

sexY_mackA90
12-27-2006, 19:45
Какво толкова му обичаш?

Недей да спиш с него. Просто...за едното ебане, баси.Ти не си вещ.
Колкото и да го обичаш,колкото и да си запленена от него....помисли добре.

12-27-2006, 19:47
Защото GiRl^Of^PrIsToN знае най добре!

alkobalko
12-27-2006, 19:48
Не трябва да спиш с него. Трябва да запазиш достойнството си. Ти не си вещ или играчка, който може да му е под ръка само за секса. Не се занимавай с него. Забрави го и не си и помисляй да се унижаваш така.

Lov3Don`tCosT
12-27-2006, 19:51
Emi da ama se pak s toq chovek predi imahme neshto mnogo po specialno i po nqkakav nachin moga da mu promenq mirogled. Znam che ne sam prosto vesht ama znam che i nqma da sreshtna 2-ri kato nego nikoga. Ole vse edno igraq risk pecheli risk gubi .. ;[[[[

emociika:)
12-27-2006, 19:52
Щом така е поставил въпроса - НЕДЕЙ! Не се принизявай толкова, недей да му ходиш по свирката. Нека си намери друга за едното ебане, която да използва като вещ. Ти си човек, трябва да те цени като такъв и заслужаваш повече. Само не ми е ясно как издържахте цяла една година заедно??? :shock:
П.С. Няма да намериш друг като него ли? Такива като него под път и над път, но не ти трябва такъв!!! Има много по-свестни момчета.

GiRl^of^PriStOn
12-27-2006, 19:52

Abe ti nqkakyv problem li imash s men ''moito momche''?

bungle
12-27-2006, 19:55
Жестоко се лъжеш, че няма да срещнеш 2ри като него.
Аз ти казвам: ще намериш някой, който ще те цени 100 пъти повече и ще те обича 100 пъти повече. НЕ си заслужава да правиш подобни изцепки само и само, за да задържиш някакъв си там, който те е омаял. Знам какво е да ти завъртят главата. Знам също и че трябва да послушаш разума. Защото после да не пишеш теми "Боли ме сърцето, той ме предаде.."

12-27-2006, 19:55

Abe ti nqkakyv problem li imash s men ''moito momche''?

Ти почна първа/първи да ми казваш какво да пиша и etc. Никакъв проблем нямам с катили като тебе... Така че продължавай да помагаш на хората, с мен не се занимавай! :-({|= цигу мигу

Lov3Don`tCosT
12-27-2006, 20:02
Аз ти казвам: ще намериш някой, който ще те цени 100 пъти повече и ще те обича 100 пъти повече. НЕ си заслужава да правиш подобни изцепки само и само, за да задържиш някакъв си там, който те е омаял. Знам какво е да ти завъртят главата. Знам също и че трябва да послушаш разума. Защото после да не пишеш теми "Боли ме сърцето, той ме предаде.."

I sled nego e imalo takiva hora. Govoreh za harakterta mu .. za sichkoto mu .. Takiva temi nqma da pisha chak tolkoz ne sam zle .. Ma prosto ne mi se e sluchvalo tolkova mnogo da mi haresa nqkoi chovek i vbpreki tova edno angelche sedi na dqsnoto mi ramo i mi kazva nedei ne greshno ne trqbva ...

JuSt^GiRll
12-27-2006, 20:02
Pomisli si mnogo hubavo ti qvno dokolkoto razbrah az ima6 nqkakvi 4uvstav kam tova mom4e a mi toi 6tom e za ednoto e*ane ...misli6 4e ima nqkvi 4uvstva kam teb... i misli6 4e toi 6te ostane pri tebe sled kato polu4i tova,koeto iska??

Lov3Don`tCosT
12-27-2006, 20:05
Toi ne e moi nikoga ne e bil prosto mojeshe da bade ma moq tbp bkbl ... ufff zashto na mene !!!1

bungle
12-27-2006, 20:05
Добре, бе, изчукай го. :smt014
Най-много после да те разочарова.

12-27-2006, 20:08
da ti napuka duparata da e dovolen a ti da pla4ka6

12-27-2006, 20:09
Ако ще ти е за 1 път-недей му пуска.Но ако не-какъв е проблема ;)

Disorder
12-27-2006, 20:54
Че кое му е лошото на секса? Ти ще си щастлива, той също - идилията е пълна. (Стига да може да те зарадва де)

shalis
12-27-2006, 21:03
Ne si struva unijenieto-samo tova 6te ti kaja.

АТАКАБГ
12-28-2006, 02:07
ми пусни му ма.
абе,вие момичетата не разбрахте ли,че сте ЗА ЕБАНЕ,да му еба майката! :lol" Защо си вярвате,че нас ни интересува друго?! :mrgreen:

Lorraine
12-28-2006, 05:32
опси май съм закъсняла :smt016

iskamTe_vednaga
12-28-2006, 05:44
Taka haresvam ili po skoro obicham edno momche ot 1 godina, v nachaloto neshtata varvqha perfektno posle se skarahme dca pbti i ot tam natatak neshtata sa zle. Po princip se darji sravnitelno milo no mi e kazval che kakvoto i da stane shte e za 1 ebane. Toi po princip ne e v moq grad i rqdko se vijdame i edinstveniq nachin da si ostane tuk e da mu pusna.Shte e super qko iskam go poveche ot sichko no mi e ujasn amisalta da ostana samo za 1 ebane. Kakvo da pravqqqqq heeeeeeeeeeelp1!!!!!!
kaf e toq we...darpa6 mu 4ertata i mu kazva6 u levo...
toq tip hora koito ne ocenqvat horata nezaslujavat da i se obra6ta vnimanie.Ako iska6 da si izvestna s tova 4e si edna lesna kurvi4ka non problem .m/u drugoto na kolko si?

iskamTe_vednaga
12-28-2006, 05:53

I sled nego e imalo takiva hora. Govoreh za harakterta mu .. za sichkoto mu .. Takiva temi nqma da pisha chak tolkoz ne sam zle .. Ma prosto ne mi se e sluchvalo tolkova mnogo da mi haresa nqkoi chovek i vbpreki tova edno angelche sedi na dqsnoto mi ramo i mi kazva nedei ne greshno ne trqbva ...

Povqrvai mi 6tom ti e postavil taka vaprosa ...ne6tata ne sa dobre po dobre 6te bade za teb toi da e dale4e ot teb :? . n6 specialno ne ste imali a tova e bil momentniq mu interes kam teb.6te vidi6 4e sled vreme 6te nameri6 nqkoi koito da te pravi 6tastliva ...i tozi 4ovek 6te bade kato edna bleda nezna4itelna sqnka v tvoeto vreme.
samo kato pro4etoh vaprosati moga kaja 4e nqma6 izgradena moralna cenostna sistema...kak moje da si zadava6 vaprosa da spq li s nego za da go zadarja [-X sama se zamisli 6tom si pribqgnala do toq varqnt za da bade toi do teb zna4i ne si zaslujava....

koalka
12-28-2006, 07:16
Недей да го правиш.Ще е голяма грешка.Ще хлътнеш още повече по него и тогава наистина ще стане зле, защото той не отвръща на чувствата ти.Но и правиш грешка, ако си мислиш, че ще е само един път.Той ще иска още и още, а ти ще му пускаш всеки път и ще си играчка.

pampers
12-28-2006, 11:41
луда ли си ква си...ако иска6 да стане6 курви4ка..давай пускай му..няма да сре6тне друг..така си мисли6 о6те си доста мъни4ка за да твърди6 4е оби4а6 някой..знае6 ли на колко мом4ета 6те каже6 4е ги оби4а6..а всъ6тност 6те е едно просто привли4ане...има ги такива като него много..само за ебането..а бе ти си ре6ава6..не можем да ти налеем ум в главата..като иска6 му пускай..но така си проваля6 живота

JoeBanana
12-28-2006, 11:43
в крайна сметка кво стана ?
ебахте ли се ? :mrgreen:

Lov3Don`tCosT
12-28-2006, 18:34
Ne pusnah go da si hodi i da praska drugo ... :wink:

koalka
12-28-2006, 18:35
Ne pusnah go da si hodi i da praska drugo ... :wink:Това беше правилният избор!

vivian
12-28-2006, 20:05
spored men ne zaslujava!6te ostane6 mn razo4arovana 6tom ti go obi4a6 a toi e samo za ednoto ebane!
poneje pro4etoh vsi4ki mneniq i gledam 4e nqkoi kato kaje NE,ti oprovergva6 i dava6 dovodi za DA,na4i prosto si si go vtalpila!ako si tolkova re6ena davai,no posle 6te sajalqva6 i 6te te boli,ako go obi4a6 naistina...

In4iTu_
12-28-2006, 20:19
Moeto mnenie e che ne si zaslujava da spish s nego , samo za da ''ostanel''....pfff...smeshno e prosto

И да спи с него, пак няма да остане...Ще те зареже отново, само че ще си нае**на....

bungle
12-29-2006, 13:25
Искам да знаааам дали се изчукахтееее.. :-D

JoeBanana
12-29-2006, 13:28
Искам да знаааам дали се изчукахтееее.. :-D
ах, ах кой не чете :mrgreen:

Ne pusnah go da si hodi i da praska drugo ...
разочарован съм

bungle
12-29-2006, 13:29
Човеко,мързи ме да чета. :-D

Жалко, все пак ме е послушала...