PDA

View Full Version : Mom4eta i Momi4eta ... ?

Mafiotkata_7200
12-27-2006, 20:42
[b]Iskam da vi popitam Kakvo tyrsite v edna vryzka? Kakva vi e osnovnata cel? Za6to se obvyrzvate....prosto za6toto i dr go pravqt i da bydem kato tqh ili ??? Dnes mi zadadoha takyv vypros i 4estno kazano se pozamislih :roll: Kajite si va6ite mneniq :wink:

12-27-2006, 20:46
Искаш да копираш а.. Да прочетеш нашите мнения, и да кажеш на другите... ааа няма да стане.. КАТИЛ

GiRl^of^PriStOn
12-27-2006, 20:48
Zashtoto imam nujda ot sigurnost i liubov

12-27-2006, 20:49
4REAL :smt005

malkata_
12-27-2006, 20:51
еми аз в началото....с първите ми 2-3 гаджета беше еи така за да видя какво е....после пораснах и започнах да изпитвам нещо към всеки един с който ходех...но нищо кой знае колко сериозно...понякога се чувстваш сам...и като гледаш другите двойки ти става кофти...понякога от немане кво да се прави(неказвам за мене специално)...ии аз вече от една година защото обичам....имам нужда от този човек...за мене е като наркотик...нещо което не съм изпитвала...и неискам да губя....има много причини един човек да създава подобни връзки...при всеки е различно...ама си мисля че е по добре да не мислиш толкова за това...живей си живота и не се тормози с такива въпроси...на който ще намериш отговора когато трябва... :wink: (не че много ти помогнах с тоя моя пост ама....) :mrgreen:

malkata_
12-27-2006, 20:53
Искаш да копираш а.. Да прочетеш нашите мнения, и да кажеш на другите... ааа няма да стане.. КАТИЛ

аве пич....неискам до прозвучи глуповато ама кво е КАТИЛ?! :lol: :mrgreen:

12-27-2006, 20:54
SUCK IT

12-27-2006, 20:56

Ахахахаха КАТИЛ е.. как да ти кажа... Някъв такъв бандит.. смешник е такова едно.. абе като сички в тоя форум.. е тва е катил

SUCK IT

Disorder
12-27-2006, 20:58

Хаха. Катил е любимата обида на x pac. :) Човека поне е постоянен в ругатните си по хората.
Иначе по темата за да градиш връзка с някого трябва да имаш чувства към него. Какъв е смисъла да си с партньора си заради хората и тяхното мнение?

12-27-2006, 21:01

Хаха. Катил е любимата обида на x pac. :) Човека поне е постоянен в ругатните си по хората.
Иначе по темата за да градиш връзка с някого трябва да имаш чувства към него. Какъв е смисъла да си с партньора си заради хората и тяхното мнение?

Абе братле... КАТИЛИ сте вие, щото се връзвате, на всяка тема и дума на емо-тата в тоя величествен форум! :::

shalis
12-27-2006, 21:07
Vseki tyrsi ne6to razli4nov edna vryzka - upora (psihi4eska i fizi4eska), razbirane, lubov, sex, 4uvstva, sigurnost, kompaniq....tolkova sa mnogo.Prosto za vseki e individualno.

malkata_
12-27-2006, 21:17

Абе братле... КАТИЛИ сте вие, щото се връзвате, на всяка тема и дума на емо-тата в тоя величествен форум! :::

ми тогава за кво е тоя форум....и кво се връзваме...то нали за тва е направен...хората искат съвет и ние им отговаряме...и щом мислиш че се връзваме(не че разбрах защо ти го е родио главата)...що пишеш тука?!

JiMiTo
12-27-2006, 21:21
връзка без обвързване ;-)

nasty_f
12-27-2006, 21:21
Миии...В една връзка какво търся...Хахаха...Еми това е супер тъп въпрос,как какво търся,каквото търсе мсеки,любов или развлечение :lol: ....В такъв случай какво търсиш на Земята :lol: ...Нещо подобно все едно да зададеш...Това е риторичен въпрос за мен :wink:

akademika
12-27-2006, 21:29
Тоя въпрос (ще се изразя като господина по философия) има безкрайно много ракурси. т.е. :

1. Все едно е да си отговориш що е любов...;

2. Ницше би заклеймил, че в крайна сметка съзнателно, или не, жената търси дете;

3. Фройд ще каже, че е сексуален нагон ... ;

4.Айнщаин ще каже, че ... гравитацията не е виновна за тези, които попадат в капанa на любовта;

5.Донякъде според етиката, обществото ти го налага - да си търсиш свой партньор, респективно налага и ревността, но ти не би желала да си като маймуните "да те помпи, който си иска";

6.Според мен, защото просто незнам, отговора е някъде вътре в мен, но не мога да го достигна, но няма и смисъл да го търся ... ;

7.Ти мислиш ... по друг начин, затова си индивид;

He3HauKa
12-27-2006, 21:35
Просто е ... Даден човек ми харесва,искам да съм с него,да го гушкам,да си говорим... Аз да бъда специална за него,както и той за мен и просто се обвързвам. Не преследвам някаква цел в една връзка,просто гледам да ми е хубаво :lol:

vvs_go
12-27-2006, 21:36

Ахахахаха КАТИЛ е.. как да ти кажа... Някъв такъв бандит.. смешник е такова едно.. абе като сички в тоя форум.. е тва е катил

KATIL E KAK DA TI KAJA 4ERNATA OVCA V EDNO OB6TESTVO INDIVIDA KOITO SE RAZLI4AVA KORENNO OT OB6TOPRIETATA NORMA

SUCK IT

akademika
12-27-2006, 21:48
не, КАТИЛ е смяна на неизвестната

JiMiTo
12-27-2006, 22:18
връзка без обвързване ;-)
ти кво? за 1 нощ е*ане ли си само? ](*,)
(но коммент)...въпреки че и за 1 нощ нема нищо лошо,ма карай

Извиняваи с цялото ми уважение, аз съм на 18 и не смятам да си хващам сериозна приятелка ,защото не смятам да си тровя живота от сега. Нямам много опит ,но от това което съм научил знам ,че не ми трябва и не искам от сега такива проблеми... незнам дали ме разбриаш за какво ти говоря може някои ден да ме разбереш . Свършвам мнението с един цитат на един мои приятел " Първите 6 месеца бяха много хубави, а после.. не ти трябва.. бягай до като можеш!" ;-)

ATAKABG
12-28-2006, 01:40
При момичетата това е смисъла на живота им.
При нас е просто още едно забавление,хоби,докато хлътнеме по некое гадже наистина сериозно и ни оплете в мрежите си за цял живот :lol:

koalka
12-28-2006, 07:28
В една връзка търся чувства, прекрасен човек, който намерих и с когото искам да съм....Хората имат връзка, защото са влюбени и обичат(в повечето случаи) и не могат да живеят без този човек.

BUBU_to4ka_TO
12-28-2006, 07:32

togava ti kakvo pravi6 v tozi forum?
izbiva6 kompleksi?

teenkopele
12-28-2006, 07:36
[b]Iskam da vi popitam Kakvo tyrsite v edna vryzka? Kakva vi e osnovnata cel? Za6to se obvyrzvate....prosto za6toto i dr go pravqt i da bydem kato tqh ili ??? Dnes mi zadadoha takyv vypros i 4estno kazano se pozamislih :roll: Kajite si va6ite mneniq :wink:

Какво търся в една връзка...споделени чувства, разбирателство и кеф.
Нямам основна цел.
Обвързвам се, защото момичето ми е допаднало и искам да имам нещо повече от приятелство, с нея. :wink:

mnogomili4kata-sf
12-28-2006, 07:38
Ами до един етап в моя живот не разбирах какво значи да си обвързан наистина с някого...просто се захващах с някой,за да не бъда сама, заради това,че свикнах да бъда се с някого, заради това,че на тия години освен с момчета да се занимаваш- друго не ти е интересно... но сега приемам това да се обвържа доста сериозно.Просто ми е писнало да бъда с някой просто така,защото ми харесва или защото така "трябва. Търся сигурност, разбиране,обич...съвсем нормалните неща

Insatiable
12-28-2006, 14:40
Първите ми 3-4 връзки бяха наистина за да "видя какво е" и точно заради това бяха и толкова кратки... Но сега мисля по съвсем различен начин .. До преди да срещна човека с когото съм от доста време търсих любов,загриженост,привърза ност,топлина... е намерих всичко това и мога да кажа, че съм много щастлива! :)

krem4et0
12-28-2006, 14:48
1 връзка се гради,за да си щастлив и да направиш друг човек щастлив,за да се подкрепяте и да си помагате,защото човек не може да е сам и не може без любов!

12-28-2006, 14:53

togava ti kakvo pravi6 v tozi forum?
izbiva6 kompleksi?

Сера по темите на пишлегарчета... :smt005