PDA

View Full Version : Сгафихме ли?

pritesneniqt
12-27-2006, 21:13
Правихме полов акт с моята приятелка. Ползвахме презерватив и аз свърших един път. След това без да сваля презерватива продължихме. Като свършихме се оказа че от презерватива на леглото е излязла спермата. презерватива не се е махал. Тя беше и неразположена и имаше и мъничко кръв на петното със спермата. Притеснявам се че все пак излязлата от презерватива(от края му който е към топките ми, тъй като не е бил скъсан) сперма може да е влязла и в нея. Вие как мислите?

miloto_girl_4e
12-27-2006, 21:16
Не си ли чувал, че след като свършиш веднъж, ако искате да продължите трябва да се смени презерватива?
Надали е попаднала сперма в нея, но следващият път не икономисвай от презервативи :!: [-X

12-27-2006, 21:29
Не си ли чувал, че след като свършиш веднъж, ако искате да продължите трябва да се смени презерватива?
Надали е попаднала сперма в нея, но следващият път не икономисвай от презервативи :!: [-X

На нея й дойде ден преди да правим секс. Ако си го изкара нормално както и е на нея-4-5 дена, това значи ли че не е забременяла?
След колко време от въпросния акт най-точно ще покаже SureCheck дали сме сгафили или не?

panterata
12-27-2006, 21:29
амии ако сте проверили и не е бил скъсан презерватива , значи е излязло от горе.. може би.. а ако не сте сигурни .. нз все пак е и в цикъл..абе без хапчета. спокойно! амаа друг път го сменяйте след като свършиш.

panterata
12-27-2006, 21:31

На нея й дойде ден преди да правим секс. Ако си го изкара нормално както и е на нея-4-5 дена, това значи ли че не е забременяла?
След колко време от въпросния акт най-точно ще покаже SureCheck дали сме сгафили или не? тя дори и да е забременяла няма да и спре цикъла.. другия път няма да и дойде ама този няма да има промяна. вероятността от бременност е малка , но друг път внимавайте. теста след 5-7 дена :)

bulgarche
12-27-2006, 21:34
Еми като нищо

12-27-2006, 21:42
Ще ставаш баща или се гръмни или се радвай :-D

shalis
12-27-2006, 21:43
Emi smenqite prezervativa be hora, po-dobre pari za prezervativi sega, otkolkoto posle sumati pari zaradi bebe...

Mastodont
12-27-2006, 21:45
Ще ставаш баща или се гръмни или се радвай :-D
Ти па.. не му давай идеи..
Пич, пийни нещо хладно и се успокой, шансовете са нищожни.

alkobalko
12-28-2006, 11:57
Теста ще покаже най-рано след седмица. Според мен момичето не е забременяло. Само че това да ви е урок за следващите пъти. Презервативите са за еднократна употреба. След като свършиш и искате да продължите, смени презерватива.

krem4et0
12-28-2006, 12:11
Като искате да икономисвате от презервативи има 2 начина-ти се държиш мъжки и не свършваш докато тя не ти каже,айде свършвай,че се уморих или просто не правиш секс. Избери си сам. И все пак презервативите не са чак толкова скъпи!

FikyScHetOo
12-28-2006, 12:18
хах ми освен,че трябва да се сменят презервативите. Според мен шансъд да е забременяла е малък. По време на тези неразположения жената 'изхвърля' от организма си старата яйцеклетка. Тогава още няма нова, която да се оплоди. Плюс това сперматозоидите не 'живеят' по месец два ;)
Иначе следващият път ще ти е за урок.
П.П. Не е особено удачно докато момичето е неразположено да правите секс. Защото така я боли повече ;)

12-28-2006, 12:24

брейййй

12-28-2006, 12:30

брейййй

Аз пък си мисля, че може да е попаднала. А това, че е неразположена, не значи ли, че сега е най-голям шанса да забременее, дори и от най-неподвижния сперматозоид? А и тя като изхвърля яйцеклетката не може ли да се получи извънматочна бременност?

krem4et0
12-28-2006, 12:33
Яйцеклетката,която изхвълля не може да бъде оплодена,защото се е пукнала обвиивката,която би хранила зиготата. Освен това при първи ден менструация шансът за забременяване не е висок,даже е минимален. 1 седмица след като ти свърши е най-опасно. там някъде +-2-3дни.