Влез

View Full Version : Devstvena, a toi ne

12-27-2006, 23:22
S priateliat mi sme pochti 3 meseca zaedno- az sum na 19, a toi na 22. Skoro mislim da pravim sex za purvi put. Toi 100% go e pravil predi, no az ne sum, vse oshte sum devstvena i neznam kak da mu kaja tova. Strah me e kakvo shte si pomisli za men, toi e strashno krasivo i gotino momche, koeto ima strashno mnogo obojatelki. Naistina neznam kak da mu kaja che sum devstvena, sram shte me e da mu go kaja. Molia vi se kajete mi kak da mu kaja i mislite li che shte si promeni mnenieto si za men?

ачката
12-27-2006, 23:25
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ебаси кажи му го както ти подсказва сърцето той цете разбере колкото и нескупосъно (усещам че тази дума незнам как се пише ама я написъх :) ) да е :-)

l|mandarinka|l
12-27-2006, 23:27
Ako te obicha nqma da si promeni mnenieto..V kraina smetka ako si go promeni vuobshte da ne ti puka(shoto qvno v takuv sluchai za nego sexa e nai-vajnoto)

Overwhelming
12-27-2006, 23:28
Кажи му го,няма да ти стане нищо,едва ли би си променил мнението за теб,в смисъл-едва ли ще си помисли нещо лошо.Ни нам де,не съм сигурна,но просто така би трябвало да бъде ^^.....

ПП:^Нескопосано...ако не се лъжа,не ме оплювай после хаха....

D1v`Petel
12-27-2006, 23:59
Ми хвани му кажи , че си девствена .Какъв е проблема ? :-k
Той ако държи на теб ще го приеме нормално ,даже би се зарадвал , че момичето с , което е се е пазило 19 години , а не се е праснало на 14-15 години за да бъде важна за пред другите умрели п**ки от гимназията.Признай му го , едва ли ще реагира отрицателно.Приятна вечер и успех :wink:

MoHuTo
12-28-2006, 00:34
Той ако държи на теб ще го приеме нормално ,даже би се зарадвал , че момичето с , което е се е пазило 19 години , а не се е праснало на 14-15 години за да бъде важна за пред другите умрели п**ки от гимназията.Признай му го , едва ли ще реагира отрицателно.Приятна вечер и успех :wink:

{_^PaS$IoN`KiSs^_}
12-28-2006, 00:52
Podkrepqm =D>

kristina_ok
12-28-2006, 10:47
Няма да си промени мнението,100%.По-добре му кажи,той така или иначе ще разбере,а и ще бъде по-внимателен!Не трябва да се срамуваш от това,че си девствена!Това говори добре за теб,че си запазила до такава възраст девствеността си!:)

shizzle
12-28-2006, 11:46
Щом има много почитателки, а е с теб.. Девствеността е преди всичко характер, а той е с теб точно заради това. Go ahead, milady!

krem4et0
12-28-2006, 11:49
Просто му казваш-не знам,ама би следвало да се зарадва. Не са много девствените момичета на 19 все пак!

gotinam
12-28-2006, 12:26
А бе по-добре си трай :-$

krem4et0
12-28-2006, 12:31
И да я боли повече ли? Той ако си мисли,че тя е правила доста секс може да не е толкова нежен и внимателен.
готина мацка,ти нещо комплекси ли избиваш,че съветвеш неща,които може даже да се опасни?

FikyScHetOo
12-28-2006, 12:33
Не съм съгласна! По-добре той да знае. Така няма да си помисли нищо лошо. Даже напротив...много ще бъде доволен,че точно на него си се доверила. А щом е с теб - значо те цени достатъчно. 100% си сигурна...хмм а вие не си ли говорите за това? И той ще бъде по-внимателен. Освен това какво д апомисли за теб...ако му кажеш ще си помисли за теб,че не си поредната Курва ;) Иначе промяна в отношението...ми може да изпита някакъв страх да не те боли ;) Което е само положително.

dready
12-28-2006, 12:34

Това е тъпо.Изобщо не се притеснявай.Ето ти начин да провериш защо е с теб.Но щом е с теб 3 месеца и не сте правили нищо ,ако не е сигурен то поне подозира ,че си девствена.

FikyScHetOo
12-28-2006, 12:43

Това е тъпо.Изобщо не се притеснявай.Ето ти начин да провериш защо е с теб.Но щом е с теб 3 месеца и не сте правили нищо ,ако не е сигурен то поне подозира ,че си девствена.
И аз подкрепям мнението ти. Пропуснах да спомена това по-горе... :)

Atula
12-28-2006, 12:44
Няма от какво да спичаш. Ванално, но ако държи на теб ще се зарадва.