View Full Version : боли...помогнете...
Боли ме,защото май ще скъсаме.
Защото не е същото.
Защото след като ми каза, че никоя друга не е обичал така, се държи с мен студено. От 5 дена не се бяхме виждали, уж му липсвах и ето..пак...знаех си,че през ваканцията почти няма да се виждаме.А Господи..,колко много ми липсва. Как имам нужда от прегръдката му..
Държи ми сметка за нещата, които правя. Не ме приема такава. А сме от доста време заедно. Опитвам се да съм търпима, да става така, както той иска. Боли ме. А той ми повтаря ,че за никоя друга не правил толкова много. Не знам...Какво е многото- да ме кара да плача?
На него му прищраква и както всичко е ОК,става истински Ад. Как издържам?? Обичам го...Всеки ми се чуди..,а аз просто им казвам "не знам,обичам го.." Тъпа ли съм? Вероятно. Толкова го обичам, че му прощавам всяка обида..Всяка. За да е щастлив...Той, не аз...
Преди не бях такава.Бях егоист.Не цепех басма на никой. Ако старото ми аз се върне би му направило живота черен. Би му показало колко гордо и непукистично е.Иска ми се онази старата ми аз да се върне отново. Да се усмихва на неволята...Да бъде цинична и груба със света.И да не ми пука,че другите ги боли.Толкова много наранявах...преди...май наистина всичко се връща. Но и толкова самотни нощи съм прекарала...,а ето, че сега имам него до себе си. И все пак, обичам го и той ме обича, но сякаш нарочно се отдръпва от мен. Някак си по извратен начин му харесва да ме гледа как плача..как се сгушвам в него и ме докарва до истерия..
След няколко часа имам среща с него.Среща, на която не се знае дали ще дойде. Защото отново аз съм му крива...Ако не дойде...това беше всичко.Няма да има сбогом,няма да има обичам те...ще ме боли, но ще се наложи да го забравя...
Не знам дали искам съвет или съчувствие от вас.Много съм объркана.Много.И изплашена. Дали ще го изгубя?
КАК да бъда силна? Как да се запазя...Как да го обичам, когато той ме наранява..и знае, че ме боли..? :(
според мен ти вече си взела решение и то е правилното. откажи се от него. може би го обичаш, може би го чувстваш близък, но не си заслужава да изпадаш в истерии и да си тровиш живота още от сега заради някакъв малоумен кретен, който изпитва удоволствие от това да те гледа наранена!
но един съвет от мен - бъди непукист спрямо него, но е и спрямо всички останали! това че преди не се цепела басма на никой не е кой знае каква гордост! всеки има чувства и малко или много трябва да ги проявява, дори и ако това не е пред другите, а просто пред себе си
Боли ме,защото май ще скъсаме.
Защото не е същото.
Защото след като ми каза, че никоя друга не е обичал така, се държи с мен студено. От 5 дена не се бяхме виждали, уж му липсвах и ето..пак...знаех си,че през ваканцията почти няма да се виждаме.А Господи..,колко много ми липсва. Как имам нужда от прегръдката му..
Държи ми сметка за нещата, които правя. Не ме приема такава. А сме от доста време заедно. Опитвам се да съм търпима, да става така, както той иска. Боли ме. А той ми повтаря ,че за никоя друга не правил толкова много. Не знам...Какво е многото- да ме кара да плача?
На него му прищраква и както всичко е ОК,става истински Ад. Как издържам?? Обичам го...Всеки ми се чуди..,а аз просто им казвам "не знам,обичам го.." Тъпа ли съм? Вероятно. Толкова го обичам, че му прощавам всяка обида..Всяка. За да е щастлив...Той, не аз...
Преди не бях такава.Бях егоист.Не цепех басма на никой. Ако старото ми аз се върне би му направило живота черен. Би му показало колко гордо и непукистично е.Иска ми се онази старата ми аз да се върне отново. Да се усмихва на неволята...Да бъде цинична и груба със света.И да не ми пука,че другите ги боли.Толкова много наранявах...преди...май наистина всичко се връща. Но и толкова самотни нощи съм прекарала...,а ето, че сега имам него до себе си. И все пак, обичам го и той ме обича, но сякаш нарочно се отдръпва от мен. Някак си по извратен начин му харесва да ме гледа как плача..как се сгушвам в него и ме докарва до истерия..
След няколко часа имам среща с него.Среща, на която не се знае дали ще дойде. Защото отново аз съм му крива...Ако не дойде...това беше всичко.Няма да има сбогом,няма да има обичам те...ще ме боли, но ще се наложи да го забравя...
Не знам дали искам съвет или съчувствие от вас.Много съм объркана.Много.И изплашена. Дали ще го изгубя?
КАК да бъда силна? Как да се запазя...Как да го обичам, когато той ме наранява..и знае, че ме боли..? :(
:smt014
cant stop the fanatics
Suck It!
Suck It!
Suck It!
Suck It!
SwEe7_F{P}
12-28-2006, 14:48
Ne si tupa be momiche :) da oibchash ne e tupo!A tai kato gledam ti naistina mnogo go obichash.Mislish che te naranqva?Ami zamislqla li si se dali prosto ne e takav?Dali ne pravi vsichko tova bez da osuznava kakvo ti prichinqva :) men ako pittash sedni i pogovori s nego.Pitai go iska li da e s teb ili ne.I nai-veche- SLUSHAI sarceto si :) kolkoto i da e banalno.No trunesh li da slushash drugite hora ...znaesh kakvo stava vseki dava saveti nakraq se obarkvash i posle sajalqvash :) takache slushai kakvo ti kazva onova koeto go obicha :P to nqma da te izlaje ;) Uspeh!
а така.. послушай сърцето си :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
JoeBanana
12-28-2006, 14:54
едно запитване, кой се дразни от х рас и неговите тъпи празни постове заемащи цялата страница само със 'SUCK IT' ?!?!?!? Щото аз започнах да се ядосвам
пусни анкета :idea:
едно запитване, кой се дразни от х рас и неговите тъпи празни постове заемащи цялата страница само със 'SUCK IT' ?!?!?!? Щото аз започнах да се ядосвам
Щом се дразниш... Ще ти кажа само ... SUCK IT
Аз се дразня.
Ще трябва да му се издейства да го баннат..усещам.
Аз се дразня.
Добре ве... Ти шъ каиш нещо! :smt006 Повече не съм ти приятел!
П.П. : ако решиш пусни тема да ти дадЪт савет... или да се оплачеш :smt005
Аз се дразня.
каза го!
Взехте ми думите от устата! [-(
Ти вярно ще ме накараш да подшушна някоя и друга дума и няма и да мечтаеш повече да спамиш.Много ви се дразня на някакви си лайнарчета като се мислите за много оригинални и готини. Тъп си и тъп и ще си останеш,братле. И да, сък и ит.Надълбоко и да не забравиш да глътнеш. Аре със здраве.
Аз се дразня.
ау, съгласна! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
от малкото му мнения които до сега прочетох нямаше нито едно смислено и като цяло всиките му постове са прости като него
SouL^*DiViNe
12-28-2006, 15:07
bih kazala samo...spored men tva mom4e mu haresva da te gleda kak pla4e6,kak strada6...izvinqvai..ama tva e dosta snobsko.. :!:
Ти вярно ще ме накараш да подшушна някоя и друга дума и няма и да мечтаеш повече да спамиш.Много ви се дразня на някакви си лайнарчета като се мислите за много оригинални и готини. Тъп си и тъп и ще си останеш,братле. И да, сък и ит.Надълбоко и да не забравиш да глътнеш. Аре със здраве.
И ти да си жива и здрава моето момиченце! Благодаря ти от сърце :smt005
Ааа да иии............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................Suck It
Този човек те кара да страдаш адски много, както ти каза-да достигаш до истерии и не заслужени.Не знам как е при вас, не ви познавам, но искам едно нещо да ти кажа-или си е такъв по характер или не те обича!Не може човека, който те обича да гледа как страдаш, да не дойде на срещи, да обвинява теб за всичко,той просто НЯМА да си го позволи.Трябва да говориш с него, да достигнете до някакво решение.Трябва да му кажеш, че не си виновна, че не може да се държи така и в същото време да ти казва, че те обича.Ако нещата не се променят просто си тръгни и не се връщай при него.Ако се е променил и наистина те обича, той ще те потърси.