View Full Version : Какво ми се случи..:/
МалкотоСиси
12-28-2006, 21:32
Искам да ви разкажа какво ми се случи вчера и сега нз какво да правя :cry:
Вчера правихме секс с приятеля ми вагинално и всичко бе наред до мига
когато той не поиска да си го вкара в гъза ми.
Аз му казах,че не ми е приятно така а и имам някакво възпаление отзад,но той продължи да настоява и го направихме.
След като си го вкара и почна да го пъха все по-навътре,усетих как закача хеморойда ми,който бе страшно набъбнал,но ме бе срам да му кажа за него преди да си го вкара.
Аз почнах да стена от болка докато той с все сила си го пъхаше все по-навътре и по-силно,докато хеморойда не ми спука и почуствах,че цял варел гной се излиза отзад.
Приятелят ми изпадна в нервна криза и веднага си го изкара от ануса ми,а аз се опитах да спра гнойта,която излизаше от задника ми като фонтан.
Опитах да спра течението с възглавница но не спря,чак накрая с много тоалетна хартия успях да запуша дупката си и да спра течението.
Приятелят ми сега не иска да ми проговори повече и избягва да се виждаме,въпреки,че го обеждавам за кой ли път,че хеморойда ми си е отишъл.
Моля кажете какво да направя,че да го накарам да се върне при мен :oops:
:smt005 Кажи му: Ей бейбе искам твоя анус... да правим баунс
oleee, ako tova e istina vsi4koto sym napravo udivena-bi trqbvalo ne za priqtelq si da misli6, a da ide6 na lekar...
Да! Точно! Ако се беше престрашила да му кажеш че така и така...И аз бих изпаднал в нервна криза честно казано. Гной в/у оная ми работа =;
Да! Точно! Ако се беше престрашила да му кажеш че така и така...И аз бих изпаднал в нервна криза честно казано. Гной в/у оная ми работа =;
Супер кво... :smt006
Awazate Ippon
12-28-2006, 22:24
Супер кво... :smt006
x pac кърти тая вечер :smt016
"хеморойда" ме е пъпка а вена, и няма гной!!!!! о боже поне като лъжеш го прави качествено да не те пипнат!!!!! :-) :-) :-) :-)
Ахахх и аз това си помислих като прочетох- няма начин да има гной, ахахаа баси малоумното
alkobalko
12-29-2006, 07:55
Хемороидите (наричани и „варикозни вени на ануса и ректума“) представляват разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса.
Външните хемороиди са от вида, които се получават по външната страна на аналното отвърстие. Могат да бъдат болезнени по някога, да се подуват и да дразнят. Често срещан симптом е сърбеж, поради дразнене на кожата.
Ако кръвоносният съд се разкъса и се формира тромбоцит, тогава имаме налице тромбозен хемороид.
Вътрешни хемороиди са тези, които се намират вътре в ректума. Тъй като липсват рецептори за болка в тази област вътрешните хемороиди обикновено не болят и повечето хора дори не знаят, че имат такива. Но те може да кървят, ако се раздразнят. Неизлекувани навреме вътрешните хемороиди може да доведат до сериозна форма на пролапс и прищипване.
Извадено от: www.bg.wikipedia.org
И така деца, като лъжете се научете да го правите качествено.
Хемороидите (наричани и „варикозни вени на ануса и ректума“) представляват разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса.
Външните хемороиди са от вида, които се получават по външната страна на аналното отвърстие. Могат да бъдат болезнени по някога, да се подуват и да дразнят. Често срещан симптом е сърбеж, поради дразнене на кожата.
Ако кръвоносният съд се разкъса и се формира тромбоцит, тогава имаме налице тромбозен хемороид.
Вътрешни хемороиди са тези, които се намират вътре в ректума. Тъй като липсват рецептори за болка в тази област вътрешните хемороиди обикновено не болят и повечето хора дори не знаят, че имат такива. Но те може да кървят, ако се раздразнят. Неизлекувани навреме вътрешните хемороиди може да доведат до сериозна форма на пролапс и прищипване.
Извадено от: www.bg.wikipedia.org
И така деца, като лъжете се научете да го правите качествено.
Айде стига бе... Момичето, лъже качествено.... :smt006
skate-more
12-29-2006, 08:30
брутално, тои поне изми ли си хуя !?
бтв тръгнала да спира с възглавница :smt005
xahxahxahxahxhahxhahxhahxhahxa :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
tova e veliko :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
брутално, тои поне изми ли си хуя !?
бтв тръгнала да спира с възглавница :smt005
Да... После го запушила с парцал... :smt005
skate-more
12-29-2006, 08:37
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 а представящ ли си на момчето кво му е било , как си я ръга и изведнъж гной :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 а представящ ли си на момчето кво му е било , как си я ръга и изведнъж гной :smt005
изпитал е оргазъмче :smt006
abe kvo se zanimava6 s nego?! ne stiga 4e ne ti e uvajil mnennieto i jleanieto da ne go praite analno a i ti 6te go goni6! [-X moje li taka ?! aide namirai si dr koito pone 6te te yvajava v takova otno6enie pove4e
JoeBanana
12-29-2006, 10:11
че тва се случва на всяка втора двойка :mrgreen: нищо ненормално
malka_sladuranka
12-29-2006, 10:12
:smt104 гадното е че като чета нещо си го представям.. :-s
{Poison}
12-29-2006, 12:08
идеален сюжет за някой кретенски филм
:smt104 гадното е че като чета нещо си го представям.. :-s
дам и аз :smt078
InitialD
12-29-2006, 14:45
Мисля че ще повърна
BraInLesS_f
12-29-2006, 15:10
Баааму и.......................якия секс!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Heartbreaker
12-29-2006, 17:33
Тва ли учите по литература у 7 клас ;]
NightCrawler
12-29-2006, 22:21
Драма,Екшън,Трилър
главни герои - 2ма момче и момиче (предпочитата да останат анонимни)
гледайте развръзката във абсолютно новата тема "Какво ми се случи..:/"
само в Teenproblem.net - платения кабелен форум на българия
InitialD
12-30-2006, 01:51
Развръската е следната....
Момчето заебва момичето,момичето се пропива от мъка а междувременно гъза и цъфва като майска роза от хеморойди...но на нея и се прави секс.
След лутане из страната никой не иска да го бута в гъзеца и дори и групичките от закъсали за пари лепилари на всяка градска гара...причината:дори техните сиренясали патки не могат да бъдат похабявани в тая хралупа на ужаса...най-накрая съсипвана от желанието някой да и го протърка тя среща магарето Пепи на едно поле до магистрала Тракия..ще не ще животното става жертва на гноясалия анус..от големия п***с обаче момичето се дави в собсвения си гной..а магарето си изтръсква хуя и продължава да си пасе...докато трупа..дори лешоядите не го искат!!!
P.S.Надявам се да не съм ви погнусил много...
{Poison}
12-30-2006, 08:25
Момчето заебва момичето,момичето се пропива от мъка а междувременно гъза и цъфва като майска роза от хеморойди...но на нея и се прави секс.
След лутане из страната никой не иска да го бута в гъзеца и дори и групичките от закъсали за пари лепилари на всяка градска гара...причината:дори техните сиренясали патки не могат да бъдат похабявани в тая хралупа на ужаса...най-накрая съсипвана от желанието някой да и го протърка тя среща магарето Пепи на едно поле до магистрала Тракия..ще не ще животното става жертва на гноясалия анус..от големия п***с обаче момичето се дави в собсвения си гной..а магарето си изтръсква хуя и продължава да си пасе...докато трупа..дори лешоядите не го искат!!!
Well done,а на мястото където е умряла се появява първият гноен гейзер с формата на задник,the end!
Well done,а на мястото където е умряла се появява първият гноен гейзер с формата на задник,the end!
И гнойния гейзер е свръх лечебен и момичето бива прехвалено затова че умирайки е създала лек за СПИН , Рак и всички други неизлечими болести!
.... и си запуших дупето с тоалетна хартия
хахахахаххахахха
InitialD
12-30-2006, 21:27
И гнойния гейзер е свръх лечебен и момичето бива прехвалено затова че умирайки е създала лек за СПИН , Рак и всички други неизлечими болести!
Другари и другарки ние сме за Пулицър!!!
e na tova mu vikam da "Bluska6 kato jivotno" :lol: :lol: