Влез

View Full Version : на кой да вярвам?

12-28-2006, 21:36
Намирам се в следната ситуация-ходя с едно момче 4 месеца, а преди 2 седмици един негов приятел ми каза, че е спал с друга :( обаче ме помоли да не му казвам,че знам, защото ще се скарат...обаче аз се побарках и казах на приятеля ми, че знам, че е спал с друга ама не му казах точното момиче, а му казах само,че са ми казали и той отрича до последно, а аз не знам на кой да вярвам и се побарквам... Моля ви има ли някакъв начин да разбера кои от двамата ме лъже? :smt010

sunny_girl16
12-28-2006, 21:39
Не можеш ли да имаш доверие на приятеля си? Все пак ходите от 4 месеца. А ако той наистина ти е изневерил , ще си проличи. Но хората завиждат и си измислят разни неща. Така че не се подвеждай по нечии приказки!

HopeLesss
12-28-2006, 21:43
По принцип трябва да вярваш на гаджето си. Имаш ли съмнения, значи че с този човек е трудно да продължавате. Ако му имаш доверие не трябва да вярваш на всеки слух или на всяко нещо, което си чула. Ти преценяваш на кого да вярваш :roll:

nasty_f
12-28-2006, 21:44
Ми има няколко вариянта,за които трябва да помислиш добре
1-во :arrow: Може приятелят му да те харесва и нарочно да прави така,защото си мисли,че ако скъсате може да се получи нещо!
2-ро :arrow: Това,което казва приятелят му може да е истина и да го прави с добри намерения.. :-k
3-то :arrow: Може да иска да му направи мръсно,без да са скарани..
4-то :arrow: Може би иска да направи мръсно на теб... :!:
Не знам,обясни ми нещо...Приятелят ти как се държи с теб-мило,горе долу добре,гадно,безразлично...?П о принцип бройкаджия ли е и забелязвала ли си промяна в него напоследък?Грешно си постъпила като си му се разкрещяла.Трябвало е да се правиш,че нищо не знаеш,защото все пак може и да е някакъв майтап и да те лъжат-НЕ ВЯРВАЙ НА ВСИЧКО,КОЕТО ТИ КАЗВАТ!Поинтересувай се малко,разпитай от тук,от там,направи едно "разследване" по случая,намери доказателства и тогава вече си прави изводите с какъв човек си,или какви приятели има той...Успех :wink:

12-28-2006, 21:46
Намирам се в следната ситуация-ходя с едно момче 4 месеца, а преди 2 седмици един негов приятел ми каза, че е спал с друга :( обаче ме помоли да не му казвам,че знам, защото ще се скарат...обаче аз се побарках и казах на приятеля ми, че знам, че е спал с друга ама не му казах точното момиче, а му казах само,че са ми казали и той отрича до последно, а аз не знам на кой да вярвам и се побарквам... Моля ви има ли някакъв начин да разбера кои от двамата ме лъже? :smt010

На мен вярвай... не на друг, само на мен! :smt007 :smt006

GiRl^of^PriStOn
12-28-2006, 22:06
Vqrvai na tova koeto vidish s ochite si , a ne na tova koeto ti kazvat vtori lica :!:

12-28-2006, 22:08
Умно...

12-28-2006, 22:11
nasty_f държи се адски мило, но за съжаление се появиха съмнения в мен. Значи специално с това момиче преди постоянно излизаха заедно а преди седмица стана въпрос за нея и той каза: уфф махни я тая, че много ме дразни и когато излизаме като искаме да идем някаде и тя е там той не иска да ходим! А неговия приятел ми каза всичко с такива подробности как били в приятеля ми и тя дошла и моя приятел казал на момчето което ми каза да си тръгва сещате се защо...А бе просто...А онзи ден казах на приятеля му :той е тъпак не мога да го понасям и тои ми отговори-тогава какво правиш с него? и ми прозвуча много странно! А не мога да направя проучване, защото не присъствам в кръга му от приятели и честно казано дори и да е станало нещо никой от другите му приятели няма да се трогне за мен :smt010

GiRl^of^PriStOn
12-28-2006, 22:14
nasty_f държи се адски мило, но за съжаление се появиха съмнения в мен. Значи специално с това момиче преди постоянно излизаха заедно а преди седмица стана въпрос за нея и той каза: уфф махни я тая, че много ме дразни и когато излизаме като искаме да идем някаде и тя е там той не иска да ходим! А неговия приятел ми каза всичко с такива подробности как били в приятеля ми и тя дошла и моя приятел казал на момчето което ми каза да си тръгва сещате се защо...А бе просто...А онзи ден казах на приятеля му :той е тъпак не мога да го понасям и тои ми отговори-тогава какво правиш с него? и ми прозвуча много странно! А не мога да направя проучване, защото не присъствам в кръга му от приятели и честно казано дори и да е станало нещо никой от другите му приятели няма да се трогне за мен :smt010

:arrow: imash osnovaniq da se symnqvash , no pak ti kazvam da vqrvash samo na tova koeto vijdash s ochite si

12-28-2006, 22:20
послушай сърцето си :smt005 :smt005 :smt005

nasty_f
12-28-2006, 22:23
Може да е имал нещо с нея,без да знаеш и после да са се скарали,когато ти е казал,че не иска да я вижда...Накрая повечето хора като се сдбрят с приятелят си,или приятелката всичко завършва със секс...Абе не знам защо сега си мисля най-лошото,може неговият приятел да те харесва щом така ти е отговорил...Чак ми стана интересно :lol: ....Сближи се с приятелите му,ако не ти е много трудно и все някак ще разбереш :lol:

12-28-2006, 22:49
Незнам опитах се да поговоря и с друг негов приятел и той ми каза слушай какво той ако беше направил нещо щеше да ни се похвали 100% защото е такъв а той не го е направил. А приятелят му който ми каза за случкатa го попитал и сега като спа с другата какво следва и моя приятел отгожорил аз никога няма да скасам с нея(т.е мен) и направо незнам всичко е адската каша, а аз съм в позиция на някакав страничен наблюдател а това ме побърква!

Nadelina
12-29-2006, 06:40
Az bih povqrvala na priatelq si na 100% !!! :P

naikki
12-29-2006, 06:48
И кво като го е набурал на друга?! :smt017 Нещо не мога да схвана...Имаш приятел и той го е набурал на друга...ииии къде е проблема в това? Нали сега пак си е с теб, той че ще ебе други от време на време това е ясно, нема такъв да не кръшка, седи си на гъза и не мрънкаи много да ти не бие шута.

iiirish
12-29-2006, 08:15
ами да ти кажа честно така да се луташ между единия и другия няма да стане! с риск да се изпокарате може би ще е най-добре да ги събереш и двамата и да поставиш открито въпроса. така съм почти убедена, че все някой от двамата ще си признае лъжата, но ти не трябва да се предаваш и отказваш да търсиш истината! успех ;)

12-29-2006, 09:54
И кво като го е набурал на друга?! :smt017 Нещо не мога да схвана...Имаш приятел и той го е набурал на друга...ииии къде е проблема в това? Нали сега пак си е с теб, той че ще ебе други от време на време това е ясно, нема такъв да не кръшка, седи си на гъза и не мрънкаи много да ти не бие шута.

Правилно!

vvs_go
12-29-2006, 10:01
ami 6tom znae6 imeto na momi4eto=> pitai neq

nasty_f
12-29-2006, 11:01
Аз бих повярвала на приятелят си.Можа да казва истината и да не лъже.А й все пак трябва да се научиме да прощаваме :wink:

12-29-2006, 12:28
guzove :smt005

MeTaLcHeNcE
12-29-2006, 14:36
emi da ti kaja kaji na priqtelq si 4e maika my ti e kazala i nz na koi da vqrva6 a pa spored men da vqrva6 na priqtelq si za6toto s nego hodi6 a ne s maika my maika my moje i da iska da vi razdeli poprincip ako ne te haresva moje da napravi vsi4ko da vi razdeli za tva govori s priqtelq si i my kaji cqlata istina !!! ot teb zavisi az bih napravila taka.

air_J
12-29-2006, 14:50
Деба и доносниците, деба! :evil:

nifa
12-29-2006, 15:00
ami nz na priqtelq sipredpolagam ama ako se razbirate dobre i ne te e lygal dosega

sexY_mackA90
12-29-2006, 17:38
Аз бих повярвала на приятелят си.Можа да казва истината и да не лъже.А й все пак трябва да се научиме да прощаваме :wink:

Дамм абсолютно...Да обичаш значи да прощаваш а не да забравяш...

koalka
12-29-2006, 17:47
Не е добре, че не вярваш на приятеля си.Аз бих му повярвала.Има всякакви хора и не знаеш приятелят му с какви намерения ти казва това.

BeBencEto
12-29-2006, 18:30
ако момчето,което ти е казало това,те харесва...се навързват нещата...той ти казва..че приятелят ти е спал с някоя ...но да не му казваш,понеже ще се скарат...демек...по тоя начин..ти има пазиш приятелството..и прикриваш лъжата му...вие се карате с гаджето ти..и така...

sladurana2319
12-30-2006, 12:20
shtom ne prisastvash v kraga my ot priqteli znachi mom4eto koeto ti e kazalo ne ti e osobeno golqm priqtel i nemislq che tfa koeto ti e kazalo e istina...vazmojno e tfa mom4e da te haresva i da iska da se razdelish s priqtelq si....neznam pravi tova koeto 4yvstvash.....az imah edna vrazka s edno mom4e toi beshe nai gotinoto mom4e v daskaloto i super mnogo momi4eta go haresvaha az bqh s nego i znaeh che nqma da e lesno i taka i beshe vsi4ki iskaha da ni razdelqt...po edno vreme toi zapo4na da se darji hladno kam mene i vsi4ki mikazvaha vklu4itelno nai dorbrite mi fr da skasam s nego no az mnogo go obi4ah i ne gi posly6ah...vapreki 4e me naranqvashe mnogo...neznam ti si re6i...

Disorder
12-30-2006, 14:23
Хаха аз не мога да разбера, този как може да му се пише "приятел" като ходи да разправя какво е станало и то точно на теб. Явно двамата не са толкова добри приятели за колкото ги мислиш и не ти препоръчвам много да вярваш на този доносник. Хахах, в днешно време да няма на кого да споделиш изневяра.

In4iTu_
12-31-2006, 12:17
Проучи още..питай и други хора, дали са забелязали някаква промяна в отношението му към теб (отстрани също се вижда много добре) и към другото момиче.

ebli4ka
12-31-2006, 13:49

xaxaxa egati misleneto ima6 kefi6! ama 6to si misli6 4e samo mom4etata go praviat!i momi4etata su6to daje sme po dolni i pove4e iznaveriavame!kvo kato na priatelkata ti go nabuta niakoi dryg?pre4i li ti???

пиченце
01-02-2007, 09:23

xaxaxa egati misleneto ima6 kefi6! ama 6to si misli6 4e samo mom4etata go praviat!i momi4etata su6to daje sme po dolni i pove4e iznaveriavame!kvo kato na priatelkata ti go nabuta niakoi dryg?pre4i li ti???

\:D/