View Full Version : Pomognete mi!
krazy_girl
12-29-2006, 01:32
:cry: :oops: :cry:
Ем какво да ти кажа не е толкова голяма разликата (все пак не е 8 или 10 години както чета напоследък), но си помисли примерно ако той е бил в компания с 19-23 годишни момчета и те са излизали с големи момичета (на по 20-22) може изведнъж да си му се сторила малка и затова така да е направил... Виж мн е кофти така да се получи да загубиш всичко, но ако се замисляш по-често дали наистина имаш бъдеще с човека до теб предполагам, че няма да оставаш със разбито сърце....
Ебаниееееееееееееееееееее ееееееееееееееее :smt016
уф, моля ви се, дайте да направим специално тема "за" и "против" банването на тоя простак и да я направим важна! то се е видало, че иначе модераторите няма да ни обърнат внимание [-o<
уф, моля ви се, дайте да направим специално тема "за" и "против" банването на тоя простак и да я направим важна! то се е видало, че иначе модераторите няма да ни обърнат внимание [-o<
Густо :smt005
Да ядеш на простака мустака :smt005 :smt005 :smt006
gorillaz
12-29-2006, 09:23
ne misle6 li 4e ako gi nqma teq "prostaci" toq forum 6te zapadne totalno ;)
nqma da ima nikyv interes
ne misle6 li 4e ako gi nqma teq "prostaci" toq forum 6te zapadne totalno ;)
nqma da ima nikyv interes
Форума си е западнал отдавна 8-[
Suck It!
x pac и ти като форума 8-[
Не знам защо във всяка тема трябва някой да си изказва тъпото мнение,по-добре да не пише нищо.Винаги има спорове :evil:
По темата :arrow: Ми..едн съвет от мен,не се връзвай на такива момчета,прави се,че не ги чуваш и си намери по-свестни приятели на твоята възраст :wink: .
sladurana2319
12-30-2006, 11:59
ohh milata znam kolko e gadno taka i kolko boli....edin savet ot mene ( mnogo e trydno da go napraish no probvai ) opitai se prosto da go zabravish v kraina smetka toi ne e nito parviq nito posledniq....ne se izmachvai za nego ne se qdosvai i ne si habi vremeto s nego zashtoto kogato stanesh na 30 i imash deca i se seshtash shte se smeesh....po dobre go zabravi po nqkav nachin kolkoto i trydno i nevazmojno da e....
Lorraine
12-30-2006, 12:02
Не знам защо във всяка тема трябва някой да си изказва тъпото мнение,по-добре да не пише нищо.Винаги има спорове :evil:
По темата :arrow: Ми..едн съвет от мен,не се връзвай на такива момчета,прави се,че не ги чуваш и си намери по-свестни приятели на твоята възраст :wink: .и аз така мисля :-)