View Full Version : ne moga
edno typo dete
12-29-2006, 09:00
Ne moga da darqvam shtastie :( Iskah prosto da go obicham.. Iskah prosto da byde shtastliv a samo go otdalechavah ot sebe si... Naranqvah go.. Dori sled polovin godina ne se promenih.. Iztyrvah zlaten shans.. Propilqh vsichko.. A go obicham za Boga.. Obojavam go :(
[19:04:47] <Malkoto__Bure> ti ian4e osyznavash 4e ne si sprqla da mi govorish samo gluposit
[19:04:57] <Malkoto__Bure> ne sym iskal tova ne sym iskal onova.. pravil sym tova.. kvo iskash ne te znam
[19:04:58] <Nad]CrYyyy[> mhmm.. osaznavam go ..
[19:05:09] <Malkoto__Bure> ne go osyznavash
[19:05:18] <Malkoto__Bure> pisna mi da ti govorq edno i sy6ot.. vyob6te ne si se priomenila
[19:05:23] <Malkoto__Bure> ne iskam da govorq s teb
[19:05:46] <Nad]CrYyyy[> sichku razvalih..
[19:05:58] <Malkoto__Bure> da taka e
[19:05:59] <Malkoto__Bure> aide
[19:07:50] <Nad]CrYyyy[> Velislave .. syjalqvam.. moje bi ne zaslujavah tfa det iskashe da mi dadesh..
[19:08:21] <Nad]CrYyyy[> obicham te .. a tfa ne e dostatachno :(
[19:09:26] <Malkoto__Bure> nz.. pisna mi da govorq edno i sy6to ti samo da me oprkevash da me sledish .. da razbnirash kvo sy nmrpai dla mi zadavash smao vyprosi . .zatva bqh sprql da ti govorqzaradi tvoita maniq kym men !!!
[19:09:29] <Malkoto__Bure> pisna mi
[19:10:03] <Nad]CrYyyy[> ne sym se vmaniachila..
[19:10:09] <Nad]CrYyyy[> ne ..
[19:10:14] <Nad]CrYyyy[> ne iskam da se opravdavam..
[19:10:48] <Nad]CrYyyy[> izvinqvai .. :(((
[19:11:23] <Malkoto__Bure> i ot izvineniq mi omryzna.. tva ne e edin pyt ne e dva..
[19:11:46] <Nad]CrYyyy[> znam ..
[19:12:22] <Nad]CrYyyy[> nqmam kozove .. iskah da ti dam vsichko.. iskam da ti dam samo shtastie.. a ne znam kak ..
[19:13:19] <Malkoto__Bure> e kvo 6tastie da mi dadesh. .ti ni6to ne mojej da mi dadesh
[19:13:29] <Malkoto__Bure> edinstvenoto koieto davash . .e da me otdale4avash i da spra pak da ti govorq
[19:13:32] <Malkoto__Bure> taka 4e.. ti si reshavash
[19:13:39] <Malkoto__Bure> ne zaslujavash i obqsnenie da ti davam v momenta
[19:13:56] <Malkoto__Bure> aide ne mi 4ati po dobre pisna mi da se nervq s tvotie decki ligavishtini i raboti
[19:14:01] <Malkoto__Bure> vzemi svesti se ne si malka !
E koito go e prochel.. mu blagodarq che spodeli moita myka.. Pisna mi i na men.. Znaete li.. pisna mi.. zashtoto sigurno naistina sym edno dete na 18 godini .. ne moga da povqrvam che otnovo go napravih :( Syjalqvammmmmmmmmmmmmmmmmmm.... :( :( :(
Аз го прочетох... И искам само да ти кажа... SUCK IT! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Eleonora
12-29-2006, 09:45
Говори с него, помоли го дати даде поне още 1 шанс :?
Аз мисля, че го заслужаваш тоя последен шанс :wink:
Говори с него, помоли го дати даде поне още 1 шанс :?
Аз мисля, че го заслужаваш тоя последен шанс :wink:
Заслужава един курец у гъзо
Li77Le^aN{G}eL
12-29-2006, 09:58
Аз го прочетох... И искам само да ти кажа... SUCK IT! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Оф стига и ти с тва suck it ве!Момичето е в трудно положение,опитай се да я разбереш,за да не стане тъй на тебе кат ти стане нещо да ти викат suck it.. :smt013
До авторката:
Ам защо се е стигнало дотук?Ако вината е в теб,помисли добре какво си направила и как да му се извиниш.А ако е в него,поплачи си малко и здраве да е,напраила си каквото трябва.
HopeLesss
12-29-2006, 09:58
Кажи му, че осъзнаваш всичко, което ти казва. Кажи му, че ще се промениш заради него, само ако ти даде този шанс... :roll:
i az go pro4etoh ama 6ti kaja 2 ne6ta
1 tormozi te
2 kara te da se 4uvstva6 vinovna i spored men e glupak 6toto nqq sa mnoo momi4etat det 6te go bi4at po toq na4in ostaqi go
Butterfly^
12-29-2006, 10:32
vinagi sym se 4udila za6to si pravim jivota slojen?! Ne znam sigurno, za6toto poglejdam ot strani i ne6tata mi izglejdat prosti, no se zamisli nqma li da vi e po- lesno da zabravite za tova koeto e stanalo( kakvoto i da e , za6toto ne stava qsno ot razgovora kakvo to4no se e slu4ilo), da se izqsnite imate li 4uvstva edin kym drug..i ako e taka prosto bydete shtastlivi zaedno..znam, 4e e trudno moje bi da zabravish 4e nqkoga nqkoi te e naranil ili razo4aroval, no 6tom ima 4uvstva..mislq si 4e si struva da se zagyrbi minaloto i prosto da ste zaedno..ne znam az sym na tova mnenie. aide uspeh :wink:
Оф стига и ти с тва suck it ве!Момичето е в трудно положение,опитай се да я разбереш,за да не стане тъй на тебе кат ти стане нещо да ти викат suck it.. :smt013
До авторката:
Ам защо се е стигнало дотук?Ако вината е в теб,помисли добре какво си направила и как да му се извиниш.А ако е в него,поплачи си малко и здраве да е,напраила си каквото трябва.
Добре... Suck It!
edno typo dete
12-29-2006, 13:10
Blagodarq na vsichki za hubavite mnenia.. Prosto ne znam kakvo da pravq sega.. Ne znam kak da go nakaram pak (za poreden pyt) da me chue.. zashtoto dumite izvinqvai,syjalqvam ili obeshtavam.. veche sa bez nikakva stoinost kogato sa izrecheni ot men.. Istinata e che toi ocenqva fakta che go obicham .. i osaznava che nikoq druga nqma da go obicha taka.. no mu e trudno..zashtoto kogato mi dava shans .. vsichko se provalq.. i vmesto neshtata da se opravqt te stavat oshte po zle.. Vse zapochvame otnachalo i posle kakvo? Otnovo karanica.. :( Kajete mi kakaf da byde sledvashtia mi koz.. sledvashtia mi hod..
P.S. Predi malko go vidqh navynka.. i mi hvyrli edna plaha usmivka.. haha :P Ne sme si kazali nishto.....
Talisman
12-29-2006, 13:15
Spored men zaslujavash edin posleden 6ans... Dano ti go dade ;-)
Кво толкова си му направила, че те реже така?
Ако наистина си сгафила, говори пак с него, ама и той малко да се съвземе, няма кво да ти говори така...
Кажи му, че осъзнаваш всичко, което ти казва. Кажи му, че ще се промениш заради него, само ако ти даде този шанс... :roll:
CooL^GirL^^^, мненията ти много ми харесват, но с това няма да се съглася.
Тя хубаво ще му каже, че ще се промени, а ще може ли наистина? Имам дългогодишни познати и при тях не съм заблязвал каквито и да е било промени в характера. Те са едно по-старо, огледално отражение на себе си. В този случай сякаш е по-добре това да приключи, отколкото да се хвърлят напразни надежди и усилия в една загубена кауза.
edno typo dete
Да беше дала едно по-подробно обяснение на случката. Спокойно може да си изменила текста, както на теб ти е удобно.
А, и нека си го кажем... ти го харесваш, защото той те пренебрегва.
Ne moga da darqvam shtastie :( Iskah prosto da go obicham.. Iskah prosto da byde shtastliv a samo go otdalechavah ot sebe si... Naranqvah go.. Dori sled polovin godina ne se promenih.. Iztyrvah zlaten shans.. Propilqh vsichko.. A go obicham za Boga.. Obojavam go :(
[19:04:47] <Malkoto__Bure> ti ian4e osyznavash 4e ne si sprqla da mi govorish samo gluposit
[19:04:57] <Malkoto__Bure> ne sym iskal tova ne sym iskal onova.. pravil sym tova.. kvo iskash ne te znam
[19:04:58] <Nad]CrYyyy[> mhmm.. osaznavam go ..
[19:05:09] <Malkoto__Bure> ne go osyznavash
[19:05:18] <Malkoto__Bure> pisna mi da ti govorq edno i sy6ot.. vyob6te ne si se priomenila
[19:05:23] <Malkoto__Bure> ne iskam da govorq s teb
[19:05:46] <Nad]CrYyyy[> sichku razvalih..
[19:05:58] <Malkoto__Bure> da taka e
[19:05:59] <Malkoto__Bure> aide
[19:07:50] <Nad]CrYyyy[> Velislave .. syjalqvam.. moje bi ne zaslujavah tfa det iskashe da mi dadesh..
[19:08:21] <Nad]CrYyyy[> obicham te .. a tfa ne e dostatachno :(
[19:09:26] <Malkoto__Bure> nz.. pisna mi da govorq edno i sy6to ti samo da me oprkevash da me sledish .. da razbnirash kvo sy nmrpai dla mi zadavash smao vyprosi . .zatva bqh sprql da ti govorqzaradi tvoita maniq kym men !!!
[19:09:29] <Malkoto__Bure> pisna mi
[19:10:03] <Nad]CrYyyy[> ne sym se vmaniachila..
[19:10:09] <Nad]CrYyyy[> ne ..
[19:10:14] <Nad]CrYyyy[> ne iskam da se opravdavam..
[19:10:48] <Nad]CrYyyy[> izvinqvai .. :(((
[19:11:23] <Malkoto__Bure> i ot izvineniq mi omryzna.. tva ne e edin pyt ne e dva..
[19:11:46] <Nad]CrYyyy[> znam ..
[19:12:22] <Nad]CrYyyy[> nqmam kozove .. iskah da ti dam vsichko.. iskam da ti dam samo shtastie.. a ne znam kak ..
[19:13:19] <Malkoto__Bure> e kvo 6tastie da mi dadesh. .ti ni6to ne mojej da mi dadesh
[19:13:29] <Malkoto__Bure> edinstvenoto koieto davash . .e da me otdale4avash i da spra pak da ti govorq
[19:13:32] <Malkoto__Bure> taka 4e.. ti si reshavash
[19:13:39] <Malkoto__Bure> ne zaslujavash i obqsnenie da ti davam v momenta
[19:13:56] <Malkoto__Bure> aide ne mi 4ati po dobre pisna mi da se nervq s tvotie decki ligavishtini i raboti
[19:14:01] <Malkoto__Bure> vzemi svesti se ne si malka !
E koito go e prochel.. mu blagodarq che spodeli moita myka.. Pisna mi i na men.. Znaete li.. pisna mi.. zashtoto sigurno naistina sym edno dete na 18 godini .. ne moga da povqrvam che otnovo go napravih :( Syjalqvammmmmmmmmmmmmmmmmmm.... :( :( :(
Верно, че си тъпо дете :smt006
GiRl^of^PriStOn
12-29-2006, 18:03
vinagi sym se 4udila za6to si pravim jivota slojen?! Ne znam sigurno, za6toto poglejdam ot strani i ne6tata mi izglejdat prosti, no se zamisli nqma li da vi e po- lesno da zabravite za tova koeto e stanalo( kakvoto i da e , za6toto ne stava qsno ot razgovora kakvo to4no se e slu4ilo), da se izqsnite imate li 4uvstva edin kym drug..i ako e taka prosto bydete shtastlivi zaedno..znam, 4e e trudno moje bi da zabravish 4e nqkoga nqkoi te e naranil ili razo4aroval, no 6tom ima 4uvstva..mislq si 4e si struva da se zagyrbi minaloto i prosto da ste zaedno..ne znam az sym na tova mnenie. aide uspeh :wink:
Ot vsichki mnenie , koito ti dadoha do sega , s tova mnenie se syglasqvam i podkrepqm