View Full Version : savet?
zna4i problema e 4e se vlubih vav bratat na biv6eto mi gadje!i 3-mata sme ot edno daskalo a s biv6eto mi gadje daje sme ot edin klas i sega se mrazim!brat mu ima 4uvtsva kam men no mi kaza 4e go e strah ot brat si (biv6eto mi)koito 6te mu se sardi ako razbere!az go razbiram ne bih iskala da zastavam mejdu dvama bratq i da razvalqm otno6eniqta im :smt010 tova e gadno!lo6oto e 4e sam mnogo vlubena v nego a nai lo6oto e 4e tova mi e parvata lubov!samo kato go vidq i ne sam v sastoqnie da slu6am kakvo mi govorqt drugite okolo men kolenete mi omekvat i mi e dostata4no samo edno zdrasti da mi kaje i celiq mi den stava rozov!tova sa nepoznati za men 4uvstva do sega!opitvam se da go go zabravq no nqma minuta v koeto da ne se setq za nego! :smt010 nz hora ako nqkoi e popadal v podobna situaciq go molq za savet !
Lorraine
12-30-2006, 11:49
Еми мила мисля че трябва да поговорите(с него-бившия ти) и да му кажете какво изпитвате един към друг.А и човек не избира в кого да се влюби и няма да е лесно да се забравите щом сте и в едно даскало..обяснете му как стоят нещата и дано да няма такива детски истории като сърдене,бой и т.н. Айде успех :smt006
понякога за да му се случи нещо хубаво на човек, то той трябва да рискува. затова моят съвет е да се съберете тримата и вие заедно да признаете за взаимните си чувства на бившия ти. разбира се той и брат му е невъзможно да не се скарат, но такива неща след време се забравят и остава само хубавото. така че повече кураж и късмет ;)
GiRl^of^PriStOn
12-30-2006, 12:07
Da i spored men trqbva i trimata da si pogovorite...stom izpitvash nqkvo novo i napoznato za teb chustvo znachi si zaslujava da se borish za tova...Uspeh i gore glavata ;)
alkobalko
12-30-2006, 12:25
Съберете се тримата и поговорете.
kofti_nick
12-30-2006, 12:46
Ахххх ЛЮБОВ ..... :-s
Dorianchety
12-30-2006, 13:25
mn poznato! moga samo da ti kaja,che tfa e mn gadno... da si s edno momche,a posle i s brat mu ... :roll:
Съберете се тримата и поговорете.
мм даа :mrgreen:
JONi_666
12-31-2006, 01:42
ei dead heart ti si MoMi4e naLi ?
6e izvinqva6 4e sym taka da se kaje direkten,no moje Li da se zapoznaeM ?
i ak0 moje (samo ako moje de) skype da si LaFiM taM.
e ?
:oops:
понякога за да му се случи нещо хубаво на човек, то той трябва да рискува. затова моят съвет е да се съберете тримата и вие заедно да признаете за взаимните си чувства на бившия ти. разбира се той и брат му е невъзможно да не се скарат, но такива неща след време се забравят и остава само хубавото. така че повече кураж и късмет ;)
=D>