View Full Version : Рових се в нещата на гаджето ми и открих извратени предмети
Значи вчера бях в тях и се случи така, че останах за около 30 минути сам в нейната стая. Тогава полюбопитствах и се позарових в скрина на леглото. Там открих едни неща, които силно ме озадачиха и притесниха. Не зная какво да мисля за нея.
Имаше вибратор, пенис колан, белезници с пухче и някви топчета на въженце и други дреболий. Всичко в едно елегантно куфарче.
Не я познавам като такъв човек.
Да ли е лисбийка? Да ли го прави с жени или прави мърсотии и с мен, поне в мислите не зная. Много се чудя за какво са и тези предмети, с мен никога дори не е загатнала за наличието им или за желание за употреба. Как да похдодя да разбере че зная и да ми обясни. Кво да правя :?: :?: :?:
pink ladys
12-30-2006, 13:31
ti balnuva6 ili blafira6 odi si napravi edin kurski masaj prosto si vazbuden
ti balnuva6 ili blafira6 odi si napravi edin kurski masaj prosto si vazbudenчч ти изпразни ли си го вече?
ония топченца с важенца са анални топчета,сигорно разбра за кво се използват :-) а иначе другите неща са нормални без пенис колан щото обикновенно се използва при 2 или повече жени
gangbang
12-30-2006, 13:43
Щом има и пенис-колан, по-добре не я разпитвай, че да не те изненада некой път с него под полата и да ти излезе късмета :D
JoeBanana
12-30-2006, 14:15
охаааа палавница :mrgreen:
a pi4 ne pomisli li za varianta 4e moje da gi e kupila kato podarak za nqkoq priqtelka ei taka na bazik ammm?;}] za6toto spored men i tova e vazmojno
p.s:malko gadno mi se struva da i se rovi6 v ne6tata i ...:]]
а бе стиаа леки работи..от 200км си ли4и 4е е лесби...малее.. :evil:
macka123
12-30-2006, 14:49
бих казала ---> ужас ужас и УЖАС
Heartbreaker
12-30-2006, 14:59
Е да ти само гранатомет не се искара, че си видел ;]
Prezviter_Chumichka
12-30-2006, 15:01
abe ona da ne si chovurka v kafevata tochka be ?
bulgarche
12-30-2006, 17:48
Еми питай я бе
Анализирайки,синтезирайки моите парадоксални мисли спрямо вашата продуктивна илюзия,констатирах че отговорът ми е често интеферентен и се базира на солидни фондамети.Изхождайки от всички тези обстоятелствя стигнах до извода,че трябва да се радваш!Кажи и да викне някоя нейна приятелка и да правите полово сношение с 3-ма участника :wink:
Е да ти само гранатомет не се искара, че си видел ;]
аа той може да е под кревата :wink: иначе за темата гаджето ти да не е дистрибутор на секс играчки :lol:
malka_sladuranka
12-30-2006, 18:13
ехаа явно е някоя мръсница :mrgreen:
zaiobaio
12-30-2006, 18:24
защо ровиш в личните вещи на момичето? АААААААААА ? не бива тъй :lol: :-D
{Poison}
12-30-2006, 19:15
Питай я за какво става въпрос.
Къде бяха тия жени,преди да се "оженя"?! А?!
Тюх,ама и ти си един,залухан... [-X
Трябва да се радваш,защото момичето е палаво - очаквай да те привлече към свойте секси игри,ей тва ще стане...
mi popitai q neka vidim kvo 6te ti obqsni moje da ne sa neini
Значи вчера бях в тях и се случи така, че останах за около 30 минути сам в нейната стая. Тогава полюбопитствах и се позарових в скрина на леглото. Там открих едни неща, които силно ме озадачиха и притесниха. Не зная какво да мисля за нея.
Имаше вибратор, пенис колан, белезници с пухче и някви топчета на въженце и други дреболий. Всичко в едно елегантно куфарче.
Да ли е лисбийка? Да ли го прави с жени или прави мърсотии и с мен, поне в мислите не зная. Много се чудя за какво са и тези предмети, с мен никога дори не е загатнала за наличието им или за желание за употреба. Как да похдодя да разбере че зная и да ми обясни. Кво да правя :?: :?: :?:
Директно я попитай ! Кажи и че си ги видял и искаш обяснение , ако е няква супер извратена -> еби и бегай !
Уеуеееееее момичето изглежда доста работно.... ням думи, гледай да не я изпускаш от очи, може да е курва ама може и да не е, стискам ти палци да е второто! Признай си че си ги намерил и поговорете затва
Тва са си най обикновенни неща. Просто момичето знае как да си прави интересно в леглото тва е. Верно колана сочи за възможна заплаха от двойна игра ама с много късмет може да се окажеш с две жени в леглото някой ден а тва е доста добре. :lol:
e 4e kakvo i ena momi4eto :))) vsqka 2ra si e izvratena nqma lo6o samo deto trqa si ne samo s korav... nali ami i baq korava psihika da ima6 4e mrasnica lesno ne se zadovolqva xix . pyk vzemi qpitai 4e toz kolan naistina pla6e6to zvu4i :P :smt005
Violenza
12-31-2006, 05:46
Тук няма кой да ти каже за какво са й тези неща.
Питай я, няма друг начин да разбереш.
sh3_1s_7h3_0n3
12-31-2006, 06:14
e zna4i gadjeto ti e B-sexualno :smt016 :) znaesh li kolko mom4eta si me4taqt za takova...tamyn shte si spretnete nqkoq 3ka :)
Тук няма кой да ти каже за какво са й тези неща.
Питай я, няма друг начин да разбереш.
Не мога да твърдя, но мога да фантазирам =P~ =P~ =P~
А относно пенис-колана.. може и да не е за момичета :twisted:
Ехх, ако тази тема не е ебавка.. Rock On!!
olive_oil
12-31-2006, 09:24
Да ли е лисбийка? Да ли го прави с жени или прави мърсотии и с мен, поне в мислите не зная. Много се чудя за какво са и тези предмети, с мен никога дори не е загатнала за наличието им или за желание за употреба. Как да похдодя да разбере че зная и да ми обясни. Кво да правя :?: :?: :?:а може и да са на сестра й,ако има такава разбира се
SwEeTSsSnake
12-31-2006, 10:17
бих казала ---> ужас ужас и УЖАС
:mrgreen:
Муахах къде го измисли тва садо-мази ве, вибраторът кво общо има със садо-мазо? :shock: Белезниците също нищо не говорят сами по себе си :mrgreen:
Остави, някои хора наричат Limp Bizkit метъл, ти искаш той да знае какво е садо-мазо.
the_wow_
01-01-2007, 13:21
Pi4, pitai si q, nai-dobre. I ne se pla6i ot seks igra4kite. Mn veroqtno e da si e normalna, prosto da obi4a po-mrusni6kite izjivqvaniq ;P Uspeh!
ako sa v skrina i v opakovkata e vuzmojno izobshto da ne gi e polzvala :-k moje bi nqkoq neina priqtelka da gi e podarila i poneje se sramuva ot tqh da gi e skrila daleche ot roditeli si nai dobre q razpitai nisho che si burkal kudeto ne trqbva
Най-вероятно е лезбийка. :lol: А темата е добра!
sh3_1s_7h3_0n3
01-02-2007, 08:00
Най-вероятно е лезбийка. :lol: А темата е добра!
e kak pyk 6te e lesbiika kato si ima gadje?! da e B- razbiram ama 4ak pyk lesbiiiiiika... 8-[
Бай Иван
01-02-2007, 14:54
Викай нея и приятелката/ките, с които ползват тези работи и оргиите да почват! Ко питаш глупости! Оргии, оргии и пак оргии! Ако са й малко тея работи, които си навира в путката, можеш да викнеш да ти дам едни дървен крак от телевизор "Рубин"! Ако и един не стигне ще ти дам още 2-3!
Коалка,ако "лезбийка" е това,което Мишо-Шамаровците наричат бисексуално момиче или такова с по-разгулно поведение, тогава тя е със сигурност лезбийка!
:wink:
А може да е подготвила страп-она за мъжлето си,де да знаеш,хехехе [-X :mrgreen:
quench педофилче няма място за такива като теб в европейския съюз. скоро ще те изпратят в затвора вече прекаляваш долен мръсник