.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Силвио
    Guest

Рових се в нещата на гаджето ми и открих извратени предмети

Значи вчера бях в тях и се случи така, че останах за около 30 минути сам в нейната стая. Тогава полюбопитствах и се позарових в скрина на леглото. Там открих едни неща, които силно ме озадачиха и притесниха. Не зная какво да мисля за нея.
    Имаше вибратор, пенис колан, белезници с пухче и някви топчета на въженце и други дреболий. Всичко в едно елегантно куфарче.
    Не я познавам като такъв човек.
    Да ли е лисбийка? Да ли го прави с жени или прави мърсотии и с мен, поне в мислите не зная. Много се чудя за какво са и тези предмети, с мен никога дори не е загатнала за наличието им или за желание за употреба. Как да похдодя да разбере че зная и да ми обясни. Кво да правя

Re: Рових се в нещата на гаджето ми и открих извратени предм

ti balnuva6 ili blafira6 odi si napravi edin kurski masaj prosto si vazbuden

Guest

Цитирай Първоначално написано от pink ladys
    ti balnuva6 ili blafira6 odi si napravi edin kurski masaj prosto si vazbuden
    чч ти изпразни ли си го вече?

Голям фен
    Град
    Compton
    ония топченца с важенца са анални топчета,сигорно разбра за кво се използват а иначе другите неща са нормални без пенис колан щото обикновенно се използва при 2 или повече жени

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Щом има и пенис-колан, по-добре не я разпитвай, че да не те изненада некой път с него под полата и да ти излезе късмета

Супер фен
    Град
    Мбабане
    охаааа палавница

Guest
    a pi4 ne pomisli li za varianta 4e moje da gi e kupila kato podarak za nqkoq priqtelka ei taka na bazik ammm?;}] za6toto spored men i tova e vazmojno

p.s:malko gadno mi se struva da i se rovi6 v ne6tata i ...:]]

Супер фен
    Град
    Bourgas
    а бе стиаа леки работи..от 200км си ли4и 4е е лесби...малее..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

бих казала ---> ужас ужас и УЖАС

Е да ти само гранатомет не се искара, че си видел ;]
    Don't hate the player , hate the GAME!

abe ona da ne si chovurka v kafevata tochka be ?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми питай я бе

Guest
    Анализирайки,синтезирайки моите парадоксални мисли спрямо вашата продуктивна илюзия,констатирах че отговорът ми е често интеферентен и се базира на солидни фондамети.Изхождайки от всички тези обстоятелствя стигнах до извода,че трябва да се радваш!Кажи и да викне някоя нейна приятелка и да правите полово сношение с 3-ма участника

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от Heartbreaker
    Е да ти само гранатомет не се искара, че си видел ;]
    аа той може да е под кревата иначе за темата гаджето ти да не е дистрибутор на секс играчки

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ехаа явно е някоя мръсница

Фен
    Град
    под масата ;)
    защо ровиш в личните вещи на момичето? АААААААААА ? не бива тъй

Фен
    Град
    Свищов
    Питай я за какво става въпрос.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Мега фен Аватара на quench
    Къде бяха тия жени,преди да се "оженя"?! А?!
    Тюх,ама и ти си един,залухан...
    Трябва да се радваш,защото момичето е палаво - очаквай да те привлече към свойте секси игри,ей тва ще стане...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    mi popitai q neka vidim kvo 6te ti obqsni moje da ne sa neini

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от Силвио
    Значи вчера бях в тях и се случи така, че останах за около 30 минути сам в нейната стая. Тогава полюбопитствах и се позарових в скрина на леглото. Там открих едни неща, които силно ме озадачиха и притесниха. Не зная какво да мисля за нея.
    Имаше вибратор, пенис колан, белезници с пухче и някви топчета на въженце и други дреболий. Всичко в едно елегантно куфарче.
    Да ли е лисбийка? Да ли го прави с жени или прави мърсотии и с мен, поне в мислите не зная. Много се чудя за какво са и тези предмети, с мен никога дори не е загатнала за наличието им или за желание за употреба. Как да похдодя да разбере че зная и да ми обясни. Кво да правя
    Директно я попитай ! Кажи и че си ги видял и искаш обяснение , ако е няква супер извратена -> еби и бегай !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Guest

Цитирай Първоначално написано от Силвио
    Уеуеееееее момичето изглежда доста работно.... ням думи, гледай да не я изпускаш от очи, може да е курва ама може и да не е, стискам ти палци да е второто! Признай си че си ги намерил и поговорете затва

Супер фен
    Тва са си най обикновенни неща. Просто момичето знае как да си прави интересно в леглото тва е. Верно колана сочи за възможна заплаха от двойна игра ама с много късмет може да се окажеш с две жени в леглото някой ден а тва е доста добре.
    2т. системно

Guest
    e 4e kakvo i ena momi4eto )) vsqka 2ra si e izvratena nqma lo6o samo deto trqa si ne samo s korav... nali ami i baq korava psihika da ima6 4e mrasnica lesno ne se zadovolqva xix . pyk vzemi qpitai 4e toz kolan naistina pla6e6to zvu4i :P

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Тук няма кой да ти каже за какво са й тези неща.
    Питай я, няма друг начин да разбереш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

e zna4i gadjeto ti e B-sexualno znaesh li kolko mom4eta si me4taqt za takova...tamyn shte si spretnete nqkoq 3ka
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си