- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рових се в нещата на гаджето ми и открих извратени предмети
Значи вчера бях в тях и се случи така, че останах за около 30 минути сам в нейната стая. Тогава полюбопитствах и се позарових в скрина на леглото. Там открих едни неща, които силно ме озадачиха и притесниха. Не зная какво да мисля за нея.
Имаше вибратор, пенис колан, белезници с пухче и някви топчета на въженце и други дреболий. Всичко в едно елегантно куфарче.
Не я познавам като такъв човек.
Да ли е лисбийка? Да ли го прави с жени или прави мърсотии и с мен, поне в мислите не зная. Много се чудя за какво са и тези предмети, с мен никога дори не е загатнала за наличието им или за желание за употреба. Как да похдодя да разбере че зная и да ми обясни. Кво да правя![]()
![]()
![]()
ti balnuva6 ili blafira6 odi si napravi edin kurski masaj prosto si vazbuden
чч ти изпразни ли си го вече?Първоначално написано от pink ladys
ония топченца с важенца са анални топчета,сигорно разбра за кво се използвата иначе другите неща са нормални без пенис колан щото обикновенно се използва при 2 или повече жени
охаааа палавница![]()
a pi4 ne pomisli li za varianta 4e moje da gi e kupila kato podarak za nqkoq priqtelka ei taka na bazik ammm?;}] za6toto spored men i tova e vazmojno
p.s:malko gadno mi se struva da i se rovi6 v ne6tata i ...:]]
а бе стиаа леки работи..от 200км си ли4и 4е е лесби...малее..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
бих казала ---> ужас ужас и УЖАС
Е да ти само гранатомет не се искара, че си видел ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
abe ona da ne si chovurka v kafevata tochka be ?
Анализирайки,синтезирайки моите парадоксални мисли спрямо вашата продуктивна илюзия,констатирах че отговорът ми е често интеферентен и се базира на солидни фондамети.Изхождайки от всички тези обстоятелствя стигнах до извода,че трябва да се радваш!Кажи и да викне някоя нейна приятелка и да правите полово сношение с 3-ма участника![]()
аа той може да е под креватаПървоначално написано от Heartbreaker
иначе за темата гаджето ти да не е дистрибутор на секс играчки
![]()
защо ровиш в личните вещи на момичето? АААААААААА ? не бива тъй![]()
![]()
Питай я за какво става въпрос.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Къде бяха тия жени,преди да се "оженя"?! А?!
Тюх,ама и ти си един,залухан...![]()
Трябва да се радваш,защото момичето е палаво - очаквай да те привлече към свойте секси игри,ей тва ще стане...
mi popitai q neka vidim kvo 6te ti obqsni moje da ne sa neini
Уеуеееееее момичето изглежда доста работно.... ням думи, гледай да не я изпускаш от очи, може да е курва ама може и да не е, стискам ти палци да е второто! Признай си че си ги намерил и поговорете затваПървоначално написано от Силвио
Тва са си най обикновенни неща. Просто момичето знае как да си прави интересно в леглото тва е. Верно колана сочи за възможна заплаха от двойна игра ама с много късмет може да се окажеш с две жени в леглото някой ден а тва е доста добре.![]()
2т. системно
e 4e kakvo i ena momi4eto)) vsqka 2ra si e izvratena nqma lo6o samo deto trqa si ne samo s korav... nali ami i baq korava psihika da ima6 4e mrasnica lesno ne se zadovolqva xix . pyk vzemi qpitai 4e toz kolan naistina pla6e6to zvu4i :P
![]()
Тук няма кой да ти каже за какво са й тези неща.
Питай я, няма друг начин да разбереш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
e zna4i gadjeto ti e B-sexualno![]()
znaesh li kolko mom4eta si me4taqt za takova...tamyn shte si spretnete nqkoq 3ka
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.